Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

ξεκίνησα με metallica το enter sandman αν δεν κανω λάθος και στην συνέχεια με master of puppets και fade to black ε καπως έτσι εγινε…δηλαδη ξεκινησα με metallica…:slight_smile:

Το είχε.

Iced Earth και Savatage για μένα.

RAGE AGAINST THE MACHINE
Εγω απο το Tony Hawk που επαιζα στο Playstation 1 ειχα πορωθει με ενα κομματι, το Guerilla Radio! Αφου τους αναγνωρισε ο ξαδερφος μ εγραψε ενα cd (που ειχε μεσα κ Testament αλλα δ μ αρεσαν καθολου τοτε) με τραγουδια απο το Battle of L.A.!!!

εεε απο φλορικα bands π.χ h.i.m#-o αλλα τωρα ανεβασα το επιπεδο μου8)

το πρωτο ροκαδικο γενικα, scorpions

το πρωτο μεταλ μαλλον μεταλικα

Δεν θα το λεγα κρίνοντας απ’ το άβατάρ σου :stuck_out_tongue:

queen τα greatest hits 1&2 σε κασετα στην 4-5η δημοτικου,

μετα beatles, deep purple, led zeppelin, black sabbath, bach, paganini, malmsteen, mekong delta, morbid angel, πλεον αρκετα ειδη…

Eμένα αυτό ήταν από τα πρώτα cd που αγόρασα :!: Ααααχ

Iron Maiden - Fear of The Dark.

Μετα ολα αλλαξαν.

Tελικά όσες (κυρίως) ξεκινήσαμε με ΗΙΜ μετά αλλάξαμε κατεύθυνση…:stuck_out_tongue:

Η πρωτη μεταλ μπαντα που ακουσα ητανε ειτε η Venom ειτε οι Possesed, αλλα αυτοι που με μερανε στα νερα τις μεταλ ητανε οι Metallica

Manowar το 1986 σε 2 90άρες τους μέχρι τότε δίσκους τους.

Παιδιά εγώ δεν ξέρω αν ειναι καλό ή όχι αλλά metal ξεκίνησα απο gothic metal και Fields of the Nephilim το πρώτο πρώτο μου και μετά θυμάμαι Pantera και Disturbed γύρω στα 15!!

εγω ξεκινησα κλασσικα με maiden

Venom το In league with satan.Μεγαλωνει γερα παιδια!

Scorpions+Manowar…δεν κάνω πλάκα, την ίδια μέρα άκουσα κασσέτες και από τα δύο γκρουπς:D:!:

Accept

Nα ναι καλα…

σιγα το αλμπουμ…

Νιου γουεϊβ με τραγους!!

Στην αρχή κάτι In Flames και κάτι Blind Guardian άκουγα, αλλά οι Metallica ήταν ο πρώτος έρωτας, και παραμένει ως σήμερα =)