Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

Καλυτερα με τους τραγους παρα με τα προβατα

δεν τα πιανεις και γρηγορα…ρε…Γιωργο??:smiley:

Χαχαχαχαχαχαχαχα!Ρε χρησταρα…ποιος αλλος???:lol:

ωραια…και τωρα που επεσε η αναγνωριστικη…παραδεξου οτι το πρωτο ηταν τουιστεντ…:smiley:

Venom ηταν ρε μαν!τι θες να κανω??οι σιστερ αργησαν λιγο

[SIZE=“7”]M-E-T-A-L-L-I-C-A[/SIZE]

οκ!
Ον τοπι:

πρωτη μπαντα που ακουσα και με εβαλε στο κλιμα ηταν metallica και το …and Justice.
τα υπολοιπα απο εκει και επειτα ηταν κατηφορα!

επειδη οι RATM δεν νομιζω να πιανονται για μεταλ οι πρωτοι που ακουσα ηταν Metallica, Hammerfall και …Hatebreed8O

Iron Maiden.Οταν εβλεπε το Rock In Rio η αδερφη μ.

μέχρι την έκτη δημοτικού έβλεπα αρκετό mtv και είχα εξοικειωθεί με μπάντες όπως alice cooper, queen και metallica οπότε όταν πήγα γυμνάσιο το 91 βρήκα ένα παιδί που είχε το justice και του ζήτησα να μου το κοπιάρει. γουσταρα τρελά και στη συνέχεια δανείστηκα το kings of metal, to fear of the dark και τη συλλογή motorhead, no remorse. κόλλησα άσχημα με Manowar και τα υπόλοιπα είναι ιστορία :smiley:

Άκουγα ήδη Nirvana, Soundgarden Pearl Jam κλπ, αλλά το μέταλ το γνώρισα όταν ένας μεγαλύτερος συμμαθητής μου στα αγγλικά μού έγραψε σε κασέτα αυτό:

Το’χω πει κι αλλού νομίζω:

Οπότε στην ουσία ο Τόλκιν ήταν ο κύριος υποκινητής:p

:):):slight_smile:

Τυχαια ακουσα System Of A Down (οχι ακριβως μεταλ) και σιγα σιγα αρχισα να ψαχνομαι.

Black Sabbath - Paranoid
Metallica - Load, Reload
Iron Maiden - Fear of the Dark

οι πρώτοι δίσκοι που άκουσα, και τους ακούω ακόμη και σήμερα με την ίδια ευχαρίστηση.

τι με λες τωρα απο τις πιο σημαντικες μπαντες και γω ετσι

το πρωτο ροκ συγκροτημα ηταν οι queen.πρωτο μεταλ οι iron maiden

πριν 3 χρονια μπηκα σ αυτα τα χωραφια με ενα mp3 cd που μου χε φερει ενας ξαδερφος μου που χε ερθει φοιτητης στη πολη μου.αυτο το cd ειχε μεσα διαφορα μεταλ,blues και ροκακια τυπου Nirvana.Ε καποια απο τα μεταλα που ειχε ηταν και το Blackwater Park των Opeth.οταν πρωτο ακου σα brutal φωνητικο εμεινα καγκελο,δεν ειχα ξανακοθσει ποτε τετοιο πραμα και το αλλαζα σκπτομενος ποιοσ μπωρει να ακουει τετοιες @@.ε καποια φαση ειπα να το ακουσω κανονικα και υστερα πωρωθηκα,ακουσα και το Λεππερ αφφινιτυ και απο τοτε εγινα μεταλλας.μετα εψαχνα στο Internet νεα συγκροτηματα και γενικα ανακαλυπτα συνεχως.(As i lay dying,Motley Crue,Slipknot,3 Inches of Blood,System of a down,Children of Bodom,Dream Theater κ.τ.λ)ενταξει και οι Iron Maiden συνεβαλαν sure.

Απο το λυκειο ειχα φιλους μεταλλαδες που με βομβαρδιζαν με ονοματα συγκροτηματων και κατα καιρους εκαναν αποπειρες να με βαλουν να τ’ακουσω…ματαια…Μεχρι που καποια στιγμη ακουσα σοβαρα Opeth…το υπουλο χτυπημα ηταν το damnation (τι δισκαραααα!) και μετα ακολουθησε το Blackwater Park…εε…μετα καηκα…:stuck_out_tongue: