Μοραλ - Αγαπη Ανεκπληρωτη.
Ηξερα πολλα συγκροτηματα,αλλα οι Νightwish ηταν αυτοι που με εκαναν να ακουω αυτη τη μουσικη!
Εχω το πολυ 4 φιλους που ακουν τετοια μουσικη! Ειλικρινα,δε ξερω πως κολλησα!
my first metal sound was…maiden
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol:
Deep Purple.
Led Zeppelin το IV
Ακουσα το holiday απο scorpions και κολλησα στη ροκ
Αργοτερα ακουσα το one (metallica)… παει αυτο ηταν
iron maiden!!!
Iron Maiden - Powerslave …
Metallica και Paradise Lost. 8)
NightFall και Cradle of Filth !
slayer και iced earth
Maiden (πωωωω, τί είπες τώρα ρε μεγάλε!)
Ήταν λίγο πριν το Πάσχα του 2001, θυμάμαι, κι ο κολλητός μου βάζει να ακούσω από το walkman του (ααααχ… εποχές) ένα κομμάτι που μ’ έκανε να μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, το κομμάτι λεγόταν “Fear of the Dark”.
Λίγες μέρες μετά, κατόπιν παραγγελίας, ο καλός αυτός άνθρωπος μου έγραψε κασέτα (αααααχ… εποχές) με επιλογές από Maiden, Scorpions, Metallica, Stratovarius και… Offspring. :blink: :dunno:
Εν πάσει περιπτώσει, τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι Ιστορία. 8)
:-k:-k:-k:-k…o ιδιος ανθρωπος,μου εβαζε πριστ συνεχεια και αρχικα δεν παλευα μια…ομως,μια φορα,σε δισκαδικο,πετυχα KISS-love gun,και με το που ειδα make up,κομικ αισθητικη κτλ,λεω,ας το παρω…η αρχη των παντων…βεβαια μετα,με τη συνδρομη του απο πανω και κοινου μας φιλου,προμηθευτηκα με cds αντεγραμενα- κομπιλεησιονς με πριστ,μεηντεν και ακεντεκε νομιζω και ελιωσα ασχημα…ειδικο ρισπεκτ σε Γρακχο,που στα πρωτα σταδια,μου εδωσε remedy lane και ενιωσα…
Το πρωτο συγκροτημα που ακουσα ηταν οι Maiden!!!Ειμασταν σε μια καφτερια με ενα φιλο και ειχα το κινητο τ και επαιζα…και μου λεει για ακου αυτο το τραγουδι…(fear of the dark)…ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Μετα τον καφε πηγαμε καρφι στο σπιτι τ,και αντεγραψα το Εd Hunter και ενα αλλο που ειχε διαφορα τραγουδια μεσα…με Black Sabbath(heaven and hell,paranoid),AC/DC(TNT),Metallica(Nothing else matters,master of puppets) και μερικα απο Priest,Slayer και ενα του Malmsteen!!!
Κάπου στο 85 είχε πέσει στα χέρια μου το κλασικό Best Of των Scorpions, αλλά δεν κόλλησα στο μέταλ από αυτό.
Κάνα χρόνο μετά, μου έδωκαν μία κασέτα ενενηντάρα με Wasp και Maiden και για να πω την αλήθεια, το Somewhere in time δε μου άρεσε καθόλου(:p), ενώ μου έκανε εντύπωση το To tame a land. Πάλι δεν προχώρησα. Σε κάνα τρίμηνο έπεσε στα χέρια μου το Powerslave σε κασέτα με στίχους και από κει άρχισαν όλα. Στο τέλος του χρόνου αγόρασα το The number of the beast σε βινύλιο. Καταστράφηκα…:lol::lol::lol:
metallica.ειχε η μαμα μ το reload(τοτε πηγαινα 3 δημοτικου νομιζω)και τ εβαζε συχνα.μου αρεσε παρα πολυ και αρχισα ν το ακουω και απο μονη μ.Μετα στο γυμνασιο πηγα και πηρα το ride the lightening και σιγα σιγα μαζευα ολα τα σιντι τους.Γενικα οι metallica ειναι συγκροτημα το οποιο δεν παιζει ν σταματησω να ακουω και μπορω να πω οτι μου αρεσουν ολοι μα ολοι οι δισκοι τους.
Stay Hungry - Twisted Sister
Κσι από τότε Forever Twisted:D
Πριν κανα δυαρι χρονια, αυτη που μας εκανε μουσικη δε θυμαμαι πως σε ενα μαθημα μας εφερε ενα σιντι με μπαλαντες κι ετσι.
Βαζει το Wind Of Change, νταξ το ξερω, αλλα κλαιν μαιν ον δε λαιν.
Μετα Holiday και με το που ξεκιναει “Longing for the sun…”, ο μικρος Γιωργης παθαινει την πλακαρα του.
Παει σπιτι και ολως τυχαια βρισκει στο φακελο “Μουσικη” καμια 15αρια τραγουδια των Σκορπιων.
Ναι, και το Holiday μεσα. Ηταν θεμα χρονου απο κει και περα.
Αλλα η ζημια εγινε πιο μετα.
Μια μερα ενω ο αδερφος του καθεται στο πισι, τον βλεπει να ψαχνει κατι στιχους.
“Τι ειναι ρε;;”, τον ρωταει. Ενα τραγουδι που μου ειπε ψαχνω που μου ειπε ο ταδε.
“Αlexander The Great” των Iron Maiden.
Ο τιτλος του τραγουδιου αρκετος για να κινησει την περιεργεια του Γιωργη που μολις ακουει τον Αλεξανδρο μενει καγκελο, ενω για καλη του τυχη ο περιβοητος φακελος “Μουσικη” περιειχε Seventh Son Of A Seventh Son, Piece Of Mind, Killers, The Number Of The Beast, Fear Of The Dark, Brave New World, Virtual XI.
H συνεχεια , αν και δυσκολευτηκε να συνηθισει τη μουσικη και να του αρεσει, γνωστη.
Ο φακελος αυτος, τον οποιο τοσο αργα ανακαλυψε, ειχε ακομη Master Of Reality, Paranoid, The Unforgiven II (single).
Χμ… Το πρώτο metal band που άκουσα ήταν οι Dream Theater. Kαι ναι… Μ’ άρεσαν. Πολύ!