MUSE
ε δε τα λες και μεταλιές αυτά που πόσταρες
Πρόσεχε! Το thread δεν λέει ποστάρετε τις αγαπημένες σας μουσικές
Εδώ έχωσα μέσα Nickelback κλπ. Απλά είναι μπάντες που μου θυμίζουν πολύ 00’s κλπ. Λίγες απ’αυτές είναι και σε προσωπικές τοπ λίστες μου.
ποιός δε σ’ άρεσε?
γάμησαν στεγνά κι έδειραν. νταξ, μπορεί να τυποποιήθηκαν (λογικό) στα ζηρος, αλλά δε βγάλανε κακούς δίσκους, επομένως ένας οπαδός λέει άνετα ότι μεγαλούργησαν και αυτή τη δεκαετία, ΝΕ.
εμένα ακόμα γλυκαίνονται τα αυτάκια μου πάντως όταν ακούω το fallen.
ναι και ναι! αν κ ο δεύτερος των volbeat είναι και καλύτερος κι έκανε και περισσότερο θόρυβο από τα άλλα δύο.
εσύ τώρα γιατί ξεχειλώνεις κατά 20% τη δεκαετία. δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, και μόνο το αενιμα να χαν βγάλει, θα χαν μεγαλουργήσει.
δω είναι το ζουμί. Ντάξει, εγώ με ΔΤ δεν είχα τόσο επαφή στα 00ς μιας και το χάβεν μου’χε φανεί αδιάφορο και το επόμενο απλά αφόρητο και μετά δεν ξανασχολήθηκα, αλλά ρε συ με την ίδια λογική μπορείς βάλεις και maiden ή morbid angel ξερωγώ ή να πω εγώ σαν οπαδός ότι ο Iommi δεν έβγαλε κακό δίσκο στα 00ς οπότε πάμε ρε μουστάκια σήκωσε την κούπα στα γεράματα. Πάει? Δεν πάει.
Το θέμα μας είναι ποιοί μεγαλούργησαν, και προφανώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται φορώντας οπαδικά γυαλιά.
Τωρα πινεις το ποτο που πίνω!
Οι Anathema Πιστευω ηταν απο τις μπαντες που μεγαλουργησαν ιδιως με το Α Natural Disaster Το 2003…Οι Draconian επισης με το The Burning Halo…!
Σας έχω όλους… Μεγαλούργησε Ο Roger Waters με εκπληκτική live εμφάνιση στην Ελλάδα.
Για τα 10ς προβλέπω άνετα Jimi Hedrix, με την δισκάρα με ακυκλοφόρητα που βγήκε φέτος 8)
Ναι και οι Machine Head με το The blackening! Οι Anathema μεγαλουργησαν στα 90ς! Για τους Draconian οκ δεκτη η γνωμη σου! Και οι Amorphis και οι Crematory και Mercenery χιλιες 2 μπάντες … Μηπως χάνουμε το τοπικ?
πω ρε φίλε.
???
οκ, σαφέστατο το θέμα του θρέντ και πολύ ενδιαφέρον.
Θα απαντήσω με καθαρά μουσικά κριτήρια(όχι εμπορικά) οπότε αν δείτε καμία καμμένη μπάντα να είστε προετειμοιζμένοι.
[SIZE=“2”]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
[/SIZE]
[SIZE=“2”]Queens of the stone age[/SIZE], γιατί είναι josh. γιατί είναι homme.
[SIZE=“2”]Porcupine tree[/SIZE], που να προτοαναφερθώ στις μουσικάρες που μας χάρησαν από το 2000 και μετά…lightbulb sun, in absentia, deawing και το fear που είχε διαμαντάκια. Το incident είναι απλά weird, κρίμα…!
[SIZE=“2”]Tool[/SIZE], μεγαλούργησαν και το 00ους με λατεράλους. πέριοντ.
[SIZE=“2”]Isis[/SIZE], Oceanic / panopticon μουσική που θα λείψει … πολύ…
[SIZE=“2”]Ulver[/SIZE], μιλάμε για νορβηγική avant-garde και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατι αυτοί οι τύποι συνήθως καθορίζουν το μέλον της μουσικής μας…οι ulver όχι μόνο ξεφύγανε απο τον προηγούμενο ήχο τους αλλά ξεφύγανε και απο οτιδήποτε άλλο.
Blood inside, perdition city, shadows of the sun, must listen
[SIZE=“2”]Mastodon[/SIZE], πολλοί “δήθεν” θα σπέυσουν να τους κράξουν, την ώρα εκείνη που απλά οι μάστοντον ξερνάνε πάνω τους. leviathan,blood mountain μεγάλες αγάπες.
[SIZE=“2”]Gojira[/SIZE], είναι τρελοί αυτοί οι γαλάτες… πολύ αδρεναλίνη + οικολογικές ανησυχίες. και τα 4 albums τους είναι κορυφαία!
[SIZE=“2”]Opeth[/SIZE], πλιζ μην αρχίσετε… μιλάμε για μουσική, wilson λοιπόν,απίστευτες συγχωρδίες(δεν μπορώ να σκεφτώ μπάντα που να ακούγονται ταυτόχρονα τόσες νότες από την ίδια κιθάρα) τρελά μέτρα, jazz σημεία απίστευτο skill σε όλα τα band members και μεγάλη πέραση στα κορίτσια ο τέλειος συνδιασμός…
[SIZE=“2”]Converge[/SIZE], δεν είχαν τρελά πολλά πράγματα μετά το jane doe(2001) όμως(απότι βλέπω πολλοί αναρρωτιέστε αν 1-2 αλμπουμ είναι αρκετα για να έχει κάποιος μεγαλουργήσει) ε λοιπόν εξαρτάται από το πόσο έχεις επιρρεάσει την μουσική. Και αυτοί την επιρρέασαν.Πολύ. Πως να το κάνουμε.
-------- τέλος… τιμής ένεκεν…
[SIZE=“2”]Neurosis[/SIZE], τελικά αποφάσισα οτι το sun that never sets είναι αρκετό για να τους βάλει στην δεκάδα μου… καθώς και οι δίσκοι που ακολουθούν και στέκονται στο ύψος, παλόλαυτα πιστεύω οτι η δεκαετεία για τους νιουροσις ήταν τα 90ις…
Peace.
Edit: Μην το συνεχίζετε παιδιά ας επανέλθουμε ον τοπικ
δεκτή η γνώμη του ΓΕΝΙΚΑ.
τώρα φύγε.
:S εγώ το πήγα με εμπορικά…δεν τσέκαρα αν έλεγε πουθενά με τι κριτήρια πρέπει να φτιάξουμε λίστα.
Άντε να γράψω κι εγώ καναδυο, να είμαι οντόπικ
Isis
Arcturus (ναι, και sideshow)
Cult of Luna
Neurosis
Old Man Gloom
Unearthly Trance
Crippled Black Motherfucking Phoenix
Ufomammut
Burst
Converge
The Dillinger Escape Plan
Daft Punk
Pendulum
The Killers
Metallica!
United Nations χεχ
Circle Takes The Square
Kings of Leon
Thursday
Zozobra
Cave In <3
A Perfect Circle
σταματάω
μου βγήκαν λίγο χύμα λολ.
εδιτ: έχω κάνει 34 εδιτ.
επιτελους ενα σωστο ποστ…
(καλα δεν αμφιβαλλα ποτε για σενα :p)
Έλα μωρέ, ένα you fail me,no heroes και ένα axe to fall έβγαλαν :roll:
Για μουσικα λεμε εδω δεν κανουμε marketing!
χαχα
όπως θέλει ο καθένας! θα μπορούσα πχ να πώ muse και θα έπεφτα μέσα και στο μουσικό και στο εμπορικό μέρος
πάντως πολλές από τις επιλογές σου ήταν μπάντες που μεγαλούργησαν μουσικά. Εύγε!
Πφφ βαριέμαι τώρα να ξαναφτιάχνω λίστα.
Συνεχίστε.