10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

Και το Fiction που το πας και τους In flames επισης? …Ναι ξερω εβαλε το χερακι του αλλά τεσπα!

ερώτηση: 10 μπάντες που μεγαλουργησαν στα 00ς!!!

Απάντηση: Tool

Ωραίος.

συντόνισέ μας λίγο και φέρε κι από αυτό που πίνεις

Δε με ενδιαφερει το εμπορικό! Lateralus=μεγαλούργησαν πάαααααρα πολύ πως να το κάνουμε!8)

Τα παιδια είναι απο αλλο διαστημα!

Σε αντιστοιχο ποστ με 80ς οι Μaiden και οι Metallica δεν χωρανε γιατι ιδρυθηκαν στη δεκαετια του 80

με 3 “ωραιους δισκους” μεγαλουργεις λοιπον.Να πω και γω τους Volbeat τοτε.

Πίνω απο αυτο που δεν πίνεις! Λέω ότι δεν τα χωριζουμε απαρραιτητα ως ετη ιδρυσεως και μεγαλουργεια αλλα μεγαλουργεία! Ειμαι σαφείς κυριε χλευατζή τώρα?:wink:

Πολύ καλή μπάντα! Καταλαβα που το πας αλλα για μενα αυτο πάει για εμπορικοτητα! Δλδ να βγάλεις συνεχεια δίσκους!

Οταν απο το 3 δισκο κανεις sold out συναυλιες, συγκηνεις κοσμο, εμπορικα θεωρησε πετυχημένος, συνεντεύξεις σε περιοδικα και οτι αλλο αρλουμπα υπαρχει τοτε ναι εχεις μεγαλουργησει (σχετικα). Αυτο δεν σημαίνει οτι σταμάτησες να μεγαλουργεις. Προσωπικα δεν ακουω Slipknot και ακουω ελαφρος Mastodon αλλα βλεπω απο το περιβαλλον μου για αυτες τοις 2 μπαντες

μαλάκες πίσω ε, τον είδα πρώτος!

Kοίτα να δεις, καταλαβαίνω ότι η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Ή τουλάχιστον έτσι λένε. Καταλαβαίνω ότι μπορεί ο τίτλος του τόπικ να σου φέρνει συνειρμούς τύπου “χάλια η άμυνα σήμερα. μπάζει από δέκα μπάντες” ή “τώρα που κωλόφτιαξα το μίνι κούπερ θα βγαίνω στις στροφές στην παραλιακή με τις μπάντες” ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, αλλά μη γελιέσαι, αναφέρεται σε κάτι τέτοιο:

:band:

Kαι, ω του θαύματος, έχει και έχει και δυο συμβολάκια μπροστά που μπορεί να μην τα βλέπεις καλά οπότε να βοηθήσω:

Όταν λοιπόν σου ζητάει [SIZE=“5”]ΔΕΚΑ ΜΠΑΝΤΕΣ[/SIZE] και εσύ απαντάς “συντονιστείτε. οι Tool”, ε πάλι καλά να λες που δεν έψαξα την ip σου να βρω διεύθυνση να σου στείλω πίτσες.

Ξεμέθυσε και ξαναέλα με τις υπόλοιπες εννιά.

ΔΕ διαφωνω υπάρχουν κι αλλες μπάντες Nightwish ,SOAD,ISIS…(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ O ΠΡΩΤΟΣ EXΕΙ MIA ΚΑΤΗΦΟΡΑ? ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ?)

Τo ξερω boy οτι είναι 10 μπάντες αλλά βρίσκω παραπάνω απο 10 μπάντες (epica επισης…:-k) .
Για προσεξε λιγο με τον τονο σου :-k

πρώτον δεν χρειάζεται να απαντάς σε κάθε έναν ξεχωριστά, είναι κουραστικό και υπάρχει το multi-quote ακριβώς δίπλα στο quote.

Ο τόνος μου μια χαρά φαίνεται, αν και τις κονσέρβες δεν τις πολυεμπιστεύομαι.
Μετά έρχεσαι να απαντήσεις στο τόπικ. Και απαντάς “συντονιστείτε, οι Tool”. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό ήσουν το 34ο άτομο που έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση.

Άρα:
Ποιός έχει αποσυντονιστεί? Άλλα 33 άτομα συμφωνούν μαζί σου.
Και αφού λοιπόν έδωσες μια απάντηση που έχει δοθεί κι από πολλούς άλλους, έρχεται ο πραγματικός ρόλος σου σε αυτό το τόπικ: Να μας πεις τις υπόλοιπες μπάντες που πιστεύεις πως χαρακτηρίζουν αυτή τη δεκαετία.

Ότι οι Tool είναι σπουδαίοι χαίρω πολύ το ξέρει και η θειά μου η μαρίκα που τραγουδάει stinkfist ενώ απλώνει τραχανά, και σε αυτό το φόρουμ έχουμε πολλούς Toolοπατέρες που θα ποστάρουν παντού για να μας πούνε πόσο “μπροστά είναι οι Tool”. Σας έχουμε μάθει απέξω πια.
Μπορείς να απευθύνεσαι στον awake για τα θέματα του κλάδου σας. Είναι ο επίσημος τουλοπατέρας του ρόκιν.

Πες μας λοιπόν για τις άλλες εννιά μπας και γίνει καμιά σοβαρή κουβέντα

μλκ bleeding μην με μπλεκεις εμενα σε παρακαλω

besides δεν τον κοβω για δικο μας , περαστικος μεταλας ειναι που ακουσε το lateralus και θαμπωθηκε .Δεν τον κοβω για πραγματικο tool-boy (5 ποστ και ουτε μια νυξη για το αενιμα? Πρεπει ναναι τουλοξεκλερι το παιδι)

Επισης ξεκολλατε γαμω το κεφαλι μου ολοι που λετε για tool οτι κορυφωσαν στα 00s

[SIZE=“3”]Oι Tool καλλιτεχνικα κορυφωσαν στα 90s (αντε ας πουμε μεχρι το 2001 ) που εβγαλαν τα undertow/aenima/lateralus[/SIZE]

Απεχω προσωρινα του φορουμ γιατι εχω θεωρηθει η πηγη ολων των κακων εδω μεσα κ κανω off.Βρες μονος σου ακρη με το τουλοξεκλερι…

Ωραια εφόσον ηρεμισες μπορω να απαντησω και μην ξεχνας κυριε χλευατζη να περιμενεις να απαντησω ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και μην λες οτι μαλακια σου κατεβει με σχολιασμους!:lol:#-o

ΤoOL (LATERALUS KΟΡΥΦΗ και 10000 days)
dARK Traquillity (damage done,fiction,character)
Pain of salvation
Epica
Slipknot
Mastodon
Nightwish
Evanescence
Isis
In flames
Dream Theater
Symphony X
Ayreon
Avantasia
bullet for my valentine
Muse
System of a down
Red hot chilli peppers
White Stripes με τον White
Within TEmptation…
(ισως κι αλλες προσθήκες…)

@bleeding

ειχα δικιο,το παλικαρι δεν ειναι δικος μας,δεν ανηκει στο σωματειο.γραψε οτι θες εχεις το ελευθερο δεν θα ακολουθησει ποστ-σεντονι απο μενα :stuck_out_tongue:

για πες τι εννοείς “με τον White”

10 δίσκοι απ’τις 10 μπάντες που ήρθαν πρώτες στο μυαλό μου:

1. Tool - Lateralus

8 )

pendulum η καινούρια <3

Οι Pendulum είναι πολύ ευχάριστο break απ’τις μεταλιές <3

Paradise lost ε? Δικος μου είναι! Αλλα μεγαλουργησαν στα 90ς:wink: