10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

night*sky, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που χρησιμοποίησες επιτυχώς την κρυογονική ε?
πες την αλήθεια.

Nαι. Και τωρα ξεπαγωνω Criss Oliva και Midnight να σου μαθουν μπαλιτσα. :wink::slight_smile:

χα, ήμουν σίγουρος γι’αυτό:!:

Ειπε ο Βασιλης Τσιαρτας της μουσικης τον πετεινο κεφαλα:har:

ο τσιάρτας είναι ο τελευταίος μεγάλος έλληνας μπαλαδόρος οπότε ευχαριστώ.:slight_smile:

Περι ιδιων αποψεων του στυλ “η ταχυτητα ειναι μειονεκτημα” ο λογος:p

άμα έχεις ταχύτητα χωρίς τεχνική κατάρτιση τότε να τη χέσω την ταχύτητα.
ποδοσφαιρικά μιλώντας ε?

Ρε παιδιμ,musictastewise αν οι μπαντες ηταν αμαξια κι εσυ τροχονομος,θα εκοβες κληση σε οποιο πηγαινε με πανω απο 19km/h,αυτο λεω.

εγώ τροχονόμος?μακριά από μένα αυτά!
και δεν είναι ότι δεν ακούω γρήγορα πράγματα απλά θέλω να είναι κάπως…ιδιαίτερα.
και βασικά το κόβω εδώ γιατί βλέπω πως θα ξεκινήσει κόντρα πάλι.

αν και σε αυτό το thread παίζω εντός έδρας…:twisted:

Ποια κοντρα ρε,αναλαφρη φαση ηταν το αρχικο ποστ,απλα κρατησε λιγο παραπανω η επεξηγηση:p

όχι ρε γμτ.
και μου έχει λείψει το ιντερντικό ρίνγκ…:cry::stuck_out_tongue:

E, πιστευω περα απο System of a Down, Mastodon kαι Slipknot,

μεγαλουργησαν οι Dark Tranquillity με τρεις ωραιους δισκους :smiley:

και επισης οι θεοι Αgalloch με τα The Mantle και Ashes against the Grain που τα πατησαν ολα 8)

Και στα 90ς τι έκαναν?

το ίδιο :stuck_out_tongue:

Τότε δύο πράματα μπορεί να συμβαίνουν:

[INDENT]α) Υπερβάλλετε.

β) Οι Dark Tranquillity είναι Pink Floyd + Led Zeppelin + Black Sabbath μαζί αφού επί 20 χρόνια βγάζουν μόνο δισκάρες.[/INDENT]

Τι να ισχύει από τα δυο άραγε? :-k

Εμενα μου αρεσαν αυτα των '00s γι αυτο και τους ανεφερα. Τα προηγουμενα των '90s ηταν ωραια αλλα οχι τοσο οσο Character ή Damage Done :wink:

Απο τις ποιο κερδισμενες μπαντες των 00ς συγουρα ηταν οι Slipknot & Mastodon. Στη δεκαετία που μας πέρασε αυτες οι μπαντες γιγαντώθηκαν παρα πολυ σε σχεση με τοις αλλες καθως οι αλλες (που εχουν αναφερθεί) χωριζονται σε 2 δεκαετίες

Παιδες νομίζω έχετε μπερδεψει το τοπικ από μπάντες που ιδρυθηκαν - μεγαλουργησαν στα 00ς με τις μπάντες που μεγαλουργησαν στα 00ς… :lol:

Συντονιστείτε λιγο

10 μπάντες που μεγαλουργησαν στα 00ς!!!

Tool με διαφορά κατ εμέ!

Εγώ πάλι κάπου στην αρχή είδα κάτι για evanesence κι έτσουξαν λίγο τα ματάκια μου.

Επειδη ιδρυθηκαν στα 00ς ακυρωνει το γεγονος οτι μελουργησαν και στα 00ς ?. Oι Tool συγουρα κοφυφωθηκαν στη δεκαετια που μας περασε αλλα μεγαλουργησαν οχι τοσο εμπορικα και στα 90ς