10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

Η πιο κοντινή στη δική μου λίστα στο τόπικ, εξω οι SOAD και οι Green Day αν και συφωνω με αυτά που λές, μέσα Interpol, Arcade Fire. Τον White έπρεπε να τον έχω συμπεριλάβει, είναι σίγουρα στους κορυφαίους…

Δεν θελω να πω οτι οι strokes αλλαξαν την μουσικη, αλλα οταν βγαζεις εναν δισκο και τραβας απο την ραπ την nu-metal κτλ τοσο κοσμο πισω στο απλο αγνο ροκ ε αυτο ειναι τεραστειο πραγμα και ανακυκλωσαν μεχρι και την μοδα αν με πιανεις. Και οπως λεει και ο Jules:

Oh dear, is it really all true?
Did they offend us and they want it to sound new?
Top ten ideas for countdown shows…
Whose culture is this and does anybody know?

Τωρα για τα αλλα που εχεις βαλει σε μπολντ, οι RHCP ειναι για εμενα η κορυφαια μπαντα λογο αναγνωρησης, καλων τραγουδιων, πωλησεων, fan, και πολλα πολλα αλλα. Kαι για τον Jack White ειναι προσωπικη μου αποψη :wink:

Έγινε όντως κάτι τετοιο?

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ρωτάω

Οσο για αυτό: "RHCP ( Η κορυφαια ροκ μπαντα των 00’s ) "

Το θεωρώ υπερβολικό όμως (και αυτό για τους strokes να πω την αλήθεια αλλά οκ)…Απόψεις βέβαια…Θεωρώ ότι κάναν καλύτερα πράγματα στα 90s, θεωρώ ότι από το californication η αναγνώριση τους δεν αυξήθηκε τόσο πολύ (αν στα 90’s είχαν βγάλει μόνο black sugar οντως τα πράγματα θα είχαν αλλάξει τρομακτικά), και σε πωλήσεις, όπως τότε, παρέμειναν και τώρα στο νούμερο 1

Ασχετά τώρα με το ποστ του νοντι, και για slipknot έχω πολλές διαφωνίες αλλά θελω πρώτα να επεξεργαστώ τους λόγους που διαφωνώ

Επεξεργάσου τους, για να καταλάβεις ότι κάνεις λάθος. :wink:

στο πολυ ανετο…

χαχαχ όχι εντάξει θεωρώ ότι οι τύποι είχαν τρελή προώθηση από Mtv και ιστορίες, κι επίσης το κολπάκι με τις τρομακτικές μάσκες ήταν έξυπνο, παραπλάνησε πάρα πολλούς, και γενικώς τσίμπησε ο κοσμάκης…Βάλε μέσα και τις εύπεπτες μπαλαντούλες και η συνταγή της επιτυχίας είναι έτοιμη…

Θεωρώ ότι αν δεν υπήρχε αυτή η προώθηση και αν οι σλιπκνοτς δεν είχαν τις μασκούλες τους αλλά αντιθέτως είχαν τα πεοφλώρικα ξανθά καπελάκια τους (όχι το αξεσουαρ, αλλά το στυλ κόμμωσης :p) θα ήταν ούτε το 1/10 αυτού που είναι τώρα…my opinion

Eπίσης όμως, ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ο σκληρός ήχος (γενικά) πριν το καλοκαίρι του '99 που βγήκε το ντεμπούτο τους, και ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ από κει και πέρα. Και ήμουν εκεί και το’δα με τα μάτια μου. :wink:

Worst enemy δεν παίζει να χεις ακούσει σλίπνοτς για να τα λες αυτά, δεν πειράζει πάντα υπάρχει χρόνος. :wink:
A, και η αλήθεια κρύβεται στους τελευταίους 2 δίσκους.

Αμφιβάλλεις ότι αν δεν ίσχυε το μπολταρισμένο οι σλιπκνοτ θα είχαν τελείως διαφορετική (πολύ μικρότερη απήχηση)?..Ότι συνέβαλλαν και αυτοί στην διαμόρφωση του ήχου των 00s, ότι επιρρέασαν διάφορες μπάντες (για μένα αδιάφορες όπως και οι ίδιοι, ντάξει το ομολογώ) οκ μαζί σου, αλλά μη ξεχνάμε το έξης: ότι άλλο πράμα η τεράστια εμπορική απήχηση και άλλο πράμα το μεγαλουργώ…Φυσικά είναι απόψη σας και τη σέβομαι…Αλλά διαφωνώ με αυτήν:p

εδιτ: όντως κρις έπαψα με την μπάντα αυτή να ασχολούμαι σοβαρά από το 2005 (όχι όμως τελείως σε σημείο να μην ξέρω που βρίσκεται η καρίερα τους :p)…Όμως η slipknotmania και πλύση εγκεφάλου είχε ξεκινήσει ήδη από το 2002

Ε, αυτό σου λέω ότι ποτέ δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά.
Όταν πατηθεί το play και το cd αρχίζει να παίζει ούτε μάσκες υπάρχουν, ούτε MTV, μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ναι.

Μα δεν μ’ εντυπωσίασε αυτό που υπάρχει μετά το Play.

Λάθος μου που δεν το ανέφερα πριν κι έμεινα στο εμπορικό της υπόθεσης.

Αυτό που είχα στο μυάλο μου και αυτό που θέλω είναι να μην συγχεει ο κόσμος το “ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ” με την εμπορική επιτυχία…Απο κει και πέρα αν κάποιος ξεχνόντας το εμπορικο, θεωρεί ότι μεγαλούργησαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεκτό…

Και όντως ίσως να μην είδα αυτή την τάση στο φόρουμ, αλλά εξώ γίνεται της πουτάνας

εχθες ειχα παρει μαζι μου στο αμαξι το ομωνυμο τους

και το ακουσα ξανα απο καιρο

και επαθα σοκ

η ΑΡΡΩΣΤΙΑ η ιδια

ασχετα αν και μενα μαρεσει περισσοτερο το vol 3

το ομωνυμο ηταν το κατι αλλο

Αυτό που λέει ο από πάνω.
Όταν ακούσαμε τον πρώτο τους δίσκο, ούτε μάσκες μας ένοιαζαν ούτε τίποτα!

οντως !!

FUCK IT ALL! FUCK THIS WORLD!
FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR!
DON’T BELONG! DON’T EXIST!
DON’T GIVE A SHIT!
DON’T EVER judge ME!

δηλαδη πιστευω εκεινη την περιοδο το νιωθανε επι λεξη!!

Βασικά το πρώτο τους είναι εκτός συναγωνισμού σε αρρώστια. Καταλαβαίνω ως εναν βαθμό αυτο που λεέι ο wost enemy αν και δεν συμφωνώ απόλυτα. Γενικα ενα γρουπ που έχει ενα πιο προχωρημενο ίματζ παντα θα έχει μια μονιμη καχυποψία να την ακολουθεί. Αλλα οι Slipknot θεωρώ πως στα '00 προσπάθησαν να εκμεταλευτούν λιγάκι την επιτυχία που είχαν. Πολύ γρηγορά έκανα στροφή σε εναν πιο εμπορικό ήχο για τα δικα του δεδομένα. Το καλό είναι ως με εξαιρεση ίσως το τελευταιο του άλμπουμ (το οποιο μου αρέσει πάντως) καταφεραν να κρατήσουν τα επίπεδα αρρώστιας σε υψηλά επιπέδα όπως και την ξεχωριστη ταυτότητα τους. Δεν τους έχω στα 10 καλυτερα της δεκαετιας (αν το ομωνυμο εβγαινε στα '00 θα τους ειχα) αλλα σίγουρα είναι απο τις μπαντες που ξεχώρισαν μουσικά και αξιζουν το λιγότερο μια αναφορά.

α ρε worst enemy και σε είχα συμπαθήσει γιατί ακούγες και strung out κλπ ομόρφα γκρουπάκια αλλά με αυτά που λες για σλιπκνοτ[-X

ρε παιδια μη ξεχνάτε και τον παράγοντα ηλικια!!
ο cory ειναι 36
o joy 34
ο shawn 40
δεν γίνεται να τα σπάνε οπως τα σπαγαν στο πρώτο τους…
εμενα προσωπικά μου αρέσουν ολα τους και τους!!!
edit: και στο ive τους μας καταστρεψαν…

quiet is the new loud.

αμα θελω αρρωστια και οχι βαβουρα για 20χρονα

βαζω ενα downward spiral

και οι σλιπνοτ πανε για τσαγακι.

αλλα νταξει οι σλιπντ εκτελουν κατα καποιο τροπο κοινωνικο εργο για τους πιτσιρικαδες

καλυτερα ο πιτσιρικας να ακουει φακ φακ φακ κ να κοπαναει το κεφαλι του
απο το να παρει ενα δικανο και να ξεκανει 5-6 συμμαθητες του στο σχολειο

οπως ειχα διαβασει καπου για τους σλιπνοτ

αρρωστια για πιτσιρικαδες που κλαιγονται επειδη ο μπαμπας τους δεν τους δινει το αμαξι

[B]fuck the hype
fuck the image
fuck the masks

fuck slipknot.[/B]

awake, τους Meshuggah και τους Opeth πότε τους έμαθες?

Από περιέργεια.

edit. Και φυσικά, μπορώ πρόχειρα να σου κάνω ένα τοπ-τεν σάραντα φορές πιο άρρωστων industrial δίσκων από το -ουσιαστικά- ποπ downward spiral, αλλά ας μην τη βγάλουμε να τη μετρήσουμε διαδικτυακώς.

Awake άλλη μια φορά πετάς κοτσάνες.

Αρχίδια αρρώστια ήταν οι Slipknot των πρώτων δυο δίσκων. Και γενικά επειδή το γράφει κατά κόρον το Hammer δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Καβλωμένο deathcore ήταν γεμάτο οργή και μίσος για μια κοινωνία τίγκα στη σαπίλα. Οι μάσκες ήταν απλά ένας υπερτονισμός αυτής της αποστροφής. Γι αυτό και μάζεψαν τόσα πιτσιρίκια με το μέρος τους, γιατί κι αυτά αποστρέφονταν μια κοινωνία γεμάτη σκατά. Αλλά φυσικά τα πιτσιρίκια δεν ξέρουν ποτέ τίποτα, ε?

Η αρρώστια ήρθε μετά, έξοχα καμουφλαρισμένη στο (εμπορικό λένε! μα πόσο αστείοι! :lol:) Vol. 3. Όποιος έχει κάτσει να το ακούσει, καταλαβαίνει.