10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

awake ακομα μια φορα υπερβολικός… δεν λεω το downward spiral ειναι γαματο αλλα δεν συγκρίνονται με αυτα των σλιπκτ(αλλη φαση και αλλο στιλ)…
ένταξη γούστα ειναι αυτα…
παντως πιστεύω αν δεν ακουγα σλιπκοτ δεν θα “καθάριζα” κανέναν και “ας μην μου δίνει ο μπαμπας το αμαξι”…

αμφιβάλλει κανείς ότι για την ΕΚΡΗΞΗ του (πολύ) σκληρού ήχου στις αρχές των 00ς και την ευρύτερη αναγνώριση που δέχτηκαν πολλές υπερβολικά ακραίες (για τα 90ς δεδομένα) μπάντες όπως οι δυο που ανέφερα πριν ή οι Dillinger Escape Plan ή ακόμα και οι Mastodon διάολε, υπεύθυνοι είναι ΚΥΡΙΩΣ οι σλίπκνοτ? (και σε δεύτερη φάση οι SOAD).

Θυμίζω ότι στα 90ς οτιδήποτε είχε σκληρές κιθάρες έπαιρνε πούλους (ακόμα και οι σκόρπιονς βγάζαν ηλεκτρονικά άλμπουμς-γελάει ο κόσμος). Πόσο μάλλον κάτι που θα’χε death metal βάση όπως οι Meshuggah & Opeth.

Οι σλίπκνοτ λοιπόν που κατάφεραν να γίνουν αρεστοί και σεβαστοί τόσο στην πιτσιρικαρία, όσο και στους πλέον ακραίους μέταλ κύκλους και να επηρεάσουν και κραταιά τότε death metal σχήματα.
Όσοι αμφιβάλλετε ξαναβάλτε το Catch 22 των Hypocrisy ή προσέξτε τι μπλουζάκι φοράει ο τύπος των Immolation στην φωτό:

Nαι το κλασικό people=shit είναι.

Αν δεν είχαμε slipknot, θα τα σπάγαμε με linkin park το ξέρετε.
Ένας Tool μόνος του δε φέρνει την άνοιξη.

δεν γίνεται αυό το πράγμα όμως κάθε φορά που μπένω σε θρεντ να διαβάζω ότι πρέπει να ακούσω pearl jam, nin , mars volta και tool! ναι τα ακούσαμε ναι μας αρέσουν αλλά στο τέλος θα τα σιχαθώ:roll:

Η αλήθεια είναι ότι το επιχείρημα “οι τάδε είναι γαμάτοι επειδή έφεραν κόσμο στο ροκ/μέταλ” κλπ ποτέ δε μου ήταν αρεστοί. Διότι αφενός αν δεν ήταν οι τάδε θα ήταν κάποιοι άλλοι (πάντα κάποιες μπάντες θα έχουν την προώθηση της μουσικής βιομηχανίας) και αφετέρου το ότι πολλοί άκουσαν τους τάδε δεν σημαίνει ότι θ’ ακούσουν και τους υπόλοιπους δείνα. Βέβαια όταν θες να πεις ποιοι μεγαλούργησαν σε μια δεκαετία πρέπει να χρησιμοποιήσεις και αντικειμενικά κριτήρια όπως αυτό.

Το θέμα είναι ότι οι Slipknot μετά από δυο υπερκαβλωμένους fuck them all δίσκους έκαναν το μεγάλο βήμα εμπρός κι έγραψαν το μανιφέστο του metal των 00’ς (και εδώ περιμένω ορδές δαιμονισμένων Night*Skies να ουρλιάζουν ότι 00’ς metal = Innerwish :lol:) ακολουθούμενο από έναν ακόμα πιο μεστό και συγκεντρωμένο δίσκο, στο οποίο πια οι νεανικοί, αυθόρμητοι μεν αλλά ελαφρώς ακατέργαστοι “γαμήστε τους γαμημένους γαμιόληδες” στίχοι εξελίχθηκαν σε κάτι φαινομενικά πιο συγκρατημένο αλλά στην ουσιά του πολύ πιο αιχμηρό.

Ειλικρινά αν με ρωτήσει ποτέ το ανίψι μου (παιδί δεν κάνω είπαμε!) ποιο συγκρότημα συνοψίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απάντηση στο ερώτημα “πώς ηταν το μέταλ στα 00’ς θείο?” θα πω Slipknot χωρίς δεύτερη σκέψη…

system of the down ευκολα
απλα δωσαν πνοη για κατι καινουριο
με περιεργες κλιμακες πορωτικα τραγουδια
χαβαλε τραγουδια παρανοικα εξυπνα
εφευρετικα και με εναν απιστευτο ερμηνευτη
που τραγουδαει οπως γουσταρει οταν τους ειδα
στο περιστερι με τους slayer πραγματικα επαθα πλακα
δεν τους ηξερα ολοι κοροιδευανε τοτε αλλα βγηκαν και τα σπασανε
πολλα παιδια ειχαν ερθει μονο για τους system of the down
αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση
τωρα τους ξερει και ο μαναβης της γειτονιας

Δεν ειχα σκοπο να απαντησω, αλλα εσυ με ‘‘καλεσες’’.

Για να ειναι καποιος ‘’ 00’s metal ‘’, πρεπει πρωτ’απ’ολα προφανως να ειναι ΜΕΤΑL.
Και οι Slipknot ειναι rap με κλαπατσιμπαλα γαμωτο, ΔΕΝ ειναι METAL.

Τωρα δαιμονιστειτε εσεις ελευθερα. :lol:

Τασσομαι υπερ των θεσεων awake και worst enemy σαφως.

ρ αρχηγε μου βαζεις στην ιδια προταση opeth και meshuggah με σλιπνοτ και περιμενεις να σου απαντησω ?

τι συγκρινεις ?

και γιατι ρωτας το ποτε τους εμαθα?για να δεις αν ειμαι τρου ?

δεν διαβαζω μεταλ χαμερ κλπ παντως οποτε δεν τους εμαθα απο κει αλλα απο ψαγμενους φιλους που ακουνε 5% μεταλ κ 95% αλλα πραγματα

οσον αφορα το downward δεν το βαζω σε industrial λιστες,αυτα ειναι για να μη μπερδευετε ο κοσμος στα μετροπολις

το downward ειναι δισκος πρεζα-κοκα-κλαμα-εθισμος-απογνωση-οργη-παραιτηση-μισος-λατρεια-θανατος-αναγεννηση

μαζι

ελπιζω να σε καλυψα

δε σε ρωτάω για να δω αν είσαι τρου.
Απ’όσο ξέρω στα 90ς άκουγες αλτέρνατιβ/προγκ ροκ. Εγώ άκουγα ντεθ μέταλ, και αυτές τις μπάντες τις ήξερα από τότε μιας και ήταν ντεθ μέταλ μπάντες με τάσεις πειραματισμού.

Δεν ξέρω τι γνώμη είχες για το ντεθ μέταλ στα 90ς, φαντάζομαι το αντιμετώπιζες ως θόρυβο όπως οι περισσότεροι.

Για να απενοχοποιηθούν οι death metal επιρροές και να βγουν αυτές οι μπάντες παραέξω και να ακουστούν και πέρα από τους ντεθ μέταλ οπαδούς χρειάστηκε να εμφανιστεί μια μπάντα που ξεκινούσε το όνομά της από S και τελείωνε σε T…

Απλά πράματα.
Άμα δεν υπήρχαν σλίπνοτ, θα χρειαζόσουν ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ φίλους για να μάθεις αυτές τις μπάντες και όχι “ψαγμενους φιλους που ακουνε 5% μεταλ.”

και όσο για αυτό

οσον αφορα το downward δεν το βαζω σε industrial λιστες,αυτα ειναι για να μη μπερδευετε ο κοσμος στα μετροπολις

το downward ειναι δισκος πρεζα-κοκα-κλαμα-εθισμος-απογνωση-οργη-παραιτηση-μισος-λατρεια-θανατος-αναγεννηση

μαζι

ε γελάει λίγο ο κόσμος, όταν σ’αυτόν τον πλανήτη έχουν εμφανιστεί κάποιοι Skinny Puppy, Einstürzende Neubauten, Swans και Die Krupps, οπότε κάνε λίγο κράτει… :wink:

και τι ειναι μεταλ?

Αιντε παλι η ιδια ερωτηση που καταληγει στην ιδια αδιεξοδη συζητηση…

[SIZE=“2”]PENTATONIC ‘N’ LEATHER [/SIZE]

8):smiley:

Προσωπικη αποψη: Οι σλιπνοτ ειναι τεραστιοι καραγκιοζηδες και ειναι παντα στη βαση του χαρακτηρα σου αν θα σε σμπρωξει στο ντεθ μεταλ η ολη φαση. Εχω εναν “καθυστερημενο” φιλο που ειναι υπερκαφτης στο wow και τα ακουσματα του επεκτεινονται βασει της μουσικης επενδυσης των popular WoW videos , που μου εχει πρηξει τα @@ οτι οι σλιπνοτ ειναι ποιοτητα και οι οπεθ ή οι ντεθ ξερω γω δεν ειναι. Που θελω να καταληξω; Στο οτι οι σλιπνοτ με τις μαιμουδιες και την υπερ-μεηνστρημ συμπεριφορα τους, μαζεψαν φανς για την μεταλ αλλα ταυτοχρονα αυτοι οι φανς πιστευουν οτι οι σλιπνοτ ειναι τερμα ποιοτητα ξερω γω και απορριπτουν τα παντα εκτος απο αυτο το στυλ και απο το φλωρο-μελοντεθ π.χ(sonic syndicate, avenged sevenfold, mygrain κ.α) και το (αδερφιστικο κυριως με τις κλαψομουνιες)μεταλκορ , γενικα αυτες οι μπαντες που ψαχνουν την αρπαχτη γιατι εκαναν το στυλ αυτο μοδα οι σλιπνοτ.
(Τωρα απο τους Σλιπνοτ στους Οπεθ η συνδεση πως θα μπορουσε να γινει δεν ξερω, οπως ειπωθηκε)

παμε ενα ενα τα σημεια στο ποστ σου γιατι μου εμπλεξες πολλα πραγματα κ με σενα γουσταρω να κανω κουβεντα

ξεκινω απο το τελος του ποστ σου

δεν εχω ψαχτει με industrial και δεν ειναι προς το παρον του γουστου μου οποτε δεν εκφερω αποψη στο συγκεκριμενο πεδιο.δεν συγκρινω nin με τις υπολοιπες μπαντες που αναφερεις.αν καταλαβες κατι τετοιο,μη.

αναφερα το downward,γιατι σε σχεση με ολο αυττον τον συρφετο ‘‘μισους’’’ που και καλα βγαζουν προς τα εξω οι μασκαραδες,αυτα που περιγραφει ο ρεζνορ στο downward μου φαινονται(ισως να μην ειναι) και πιο ‘αρρωστα’ και πιο ‘inside pain’ και το βασικοτερο,πιο αληθινα και διχως μεταμφιεσεις και εφετζιδιλικια (μασκες με καρφια κλπ κλπ)

οτι εκανε ο manson με την ‘σοκαριστικη’ εικονα του (κρατωντας το σε πιο alice cooper επιπεδα) , οι slipknot ειδαν ενα κενο στην αγορα,το πηγαν 2 κλικ πιο περα σε επιπεδο σοκαρισματος και απλα μαζεψαν τα φραγκα απο ολα τα ‘οργισμενα’ πιτσιρικια

στα περι opeth/meshuggah τα ατομα που μου τους ανεφεραν δεν ακουγαν σλιπνοτ.αρα κανενα credit δε πρεπει να δοθει στους σλιπνοτ τουλαχιστον στον κυκλο μου.

αν τωρα μεσω της βαβουρας τους ,καποιοι πιτσιρικαδες ψαχτουνε παραπερα και πανε σε opeth/meshuggah κλπ, αυτο μονο καλο ειναι

αλλα my point is this

slipknot = μουσικη εφημερη(δε νομιζω οτι στα 50 σου θα ακους people = shit)
slipknot = πολυ φρου φρου (φερνουν σε alice cooper,στο πως χρησιμοποιουν την ‘εικονα’ για να σοκαρουν το κοινο αλλα στο πιο ‘σαπιο’/κοινωνικα ακραιο και αρρωστο)

opeth = μεγαλοφυιες(ειδικα ο ακερφελντ)
meshuggah=δεν τους ‘εχω’ πιασει’ ακομα γιατι ειμαι φλωρος :stuck_out_tongue: αλλα πολλοι ‘καμμενοι’ φιλοι μου πινουν νερο στο ονομα τους αρα μαλλον κατι βλεπουν περα απο τα παπατχιλικια που παιζουν
slipknot = μαγκια κλανια κ σουζα το παπι

και ναι ακουω progressive rock (=προοδευτικο) γι’αυτο κ γουσταρω πχ

floyd
tool
king crimson
opeth
can
miles davis

αλλα οχι meshuggah

καποιες μουσικες ειναι ‘fake’ και καποιες δεν ειναι :wink:

Μου αρέσουν πολύ οι Archive, trip hop μουσική και λίγο ροκ, φλώρικη για κάποιους. Οι δίσκοι που βγάλαν στα 00ς είναι πολύ καλοί

Ρε παίδες, αν ένα συγκρότημα δεν το γουστάρετε δεν είναι ανάγκη να το βγάζετε fake, καραγκιόζηδες ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Και πάνω από όλα μείνετε στο ότι δεν γουστάρετε τη μουσική του, μην αρχίζετε τις κρίσεις για το αν αυτά που κάνει τα κάνει για τα λεφτά, γιατί πολύ απλά δεν ξέρετε. Εγώ είμαι ντεμί με τους σλιπνοτ, δεν τρελαίνομαι, αλλά 5 πράματα να έχεις διαβάσει γιαυτούς και συνεντέυξεις τους καταλαβαίνεις πως και ότι ξεκινήσαν από το πουθενά, νοιώθανε αυτό που γράφανε όταν το γράφανε (άσχετα πως το κρίνεις) και τις μάσκες τους ακόμα είχαν τους λόγους τους που τις φοράνε. Κρίνουμε εκ του αποτελέσματος (εμπορική επιτυχία δλδ το κόλλημα κάθε μεταλλά) και ισοπεδώνουμε την πορεία της μπάντας με το να λέμε “οι σλιπνοτ είδαν ένα κενό στην αγορά” και βάλανε τις μάσκες για να πουλήσουν(λες και είναι οι buissenes men του κακόυ και ανόθευτου μεταλ). Υπάρχει και το ρεαλιστικό ενδεχόμενο να κάναν αυτά που κάναν οι σλιπνοτ γιατί έτσι γουστάρανε, ένα κοινό ταυτίστηκε μαζί τους γιατί έτσι γούσταρε και αυτό- που προφανώς αρέσκεται να ακούει πιο “άμεσα” πράγματα - τώρα αν όλο αυτό είναι fake είναι στην υποκειμενική κρίση του καθενός.

Τα περί fake κλπ είναι σκέτος κομπλεξισμός. Δεν τρελαίνομαι για Slipknot, αλλά δε θα κάθομαι να βάζω και ταμπέλες σε ότι δεν είναι του γούστου μου. Για μουσική μιλάμε διάολε, ο καθένας την αισθάνεται διαφορετικά, πώς στην ευχή υπάρχουν άνθρωποι που πάνε να την κατηγοριοποιήσουν με απόλυτο τρόπο?

λοιπόν γιατι θα με τρελάνετε εσείς…
καταρχήν η μουσική για τον καθένα πανω απο ολα ειναι διασκέδαση κατι που οταν το ακους θες να το ξανα ακούσεις(περα των ιδεολογικών/πολιτικών/θρησκευτικών μνημάτων που έχει…) συμφωνούμε…?

1ον απο που κι ως που θεωρούν μερικοί τους slipknot ποιοτικούς δεν μπορω να καταλάβω…

2ον φυσικά και είναι μοδα…αλλα τι να λεει αυτο??ειμαι θύμα τις μόδας?δεν με εχει αναγκάσει κανένας να ακούσω slipknot θελω να πιστεύω είμαι αυτόβουλος…τους έμαθα τυχαία απο το soundtrack του resident evil άκουσα 1 τραγούδι(my plague) μου άρεσε και πήρα το cd…δεν με ενδιαφέρει αν θα το ακούω στα 50 μου που το λογικό βεβαία ειναι οτι δεν θα το ακούω!!!

awake εσυ ακους μουσική με βάση το τι θα μπορείς να ακούσεις στα 50 σου??

3ον εγω χαίρομαι που μου "εχουν μαζέψει τα φράγκα " γιατι απλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ και δεν ειμαι οργισμένο πιτσιρίκι εσείς θα με κάνετε…:stuck_out_tongue:
και τελος και εγω ακούω progressive(=προοδευτικο) rock
tool,King Crimson ,Led Zeppelin,The Mars Volta, Pink Floyd, Porcupine Tree,Tea Party,Ayreon, και power,death,Trash,Indie, Trip-Hop αλλα και NU και metalcore αν υπάρχει κατι που να ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ απαγορεύεται? χάνεται η “ποιότητα” μου? γίνομαι πιο χαζος?θα με κλέψουν στο περίπτερο??? ΤΙ? WHAT?COSA?什麼???
δηλαδή θα ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !!!
ουυφφφφφφφ τα πα και ξελάφρωσα παω για ύπνο!!!

μένοντας στην περιοχή του rock / metal πάντα …
αλλιώς γράφω και Eminem … :stuck_out_tongue:

Isis

Ναι οκ μπορεί να μην έφταναν το δαχτυλάκι των Oceanic & Panopticon οι 2 επόμενες κυκλοφορίες αλλά με αυτούς τους δύο δίσκους (και το Celestial γαμάτο ήταν αλλά το μπαμ έγινε μετά) ανοίξανε δική τους σχολή. Το Oceanic ειδικά είναι μοναδική εμπειρία.

Converge

Άμα έπρεπε να γράψω μόνο μία μπάντα ακραίου ήχου (στο φάσμα του hardcore) αυτή θα ήταν οι Converge. Το Jane Doe από μόνο του αρκεί. Και τα υπόλοιπα γαμάνε με αποκορύφωμα τον περσινό οδοστρωτήρα.

Tool

Απλά γι’αυτό καθώς το 10.000 Days δεν με έπεισε:

Μuse

Αν οι Converge ήταν οι Slayer της δεκαετίας μας οι Muse είναι οι Queen της, κι ας ακούγεται βαρύ αυτό (καλά βαρύ είναι να το πεις τώρα αλλά έτσι τους έχω στο μυαλό μου. Δείτε το HAARP και θα καταλάβετε). Η μεγαλύτερη rock μπάντα της δεκαετίας κατά την ταπεινή μου άποψη.

Και ένας απ’τους 10 αγαπημένους μου δίσκους έβερ, έτσι απλά:

System of a Down

Απλά και όμορφα. Κρίμα που “διαλύσανε”. Τους ρίχνει αρκετά στα μάτια μου αυτό το γεγονός. Δηλαδή, βγάλανε δισκάρες, αλλά εκεί που έπρεπε να αποδείξουν εκτός στούντιο ότι είναι μεγάλη μπάντα τους έφαγε η μαρμάγκα … δεν βαριέσαι, μας έμεινε αυτό:

Mastodon

Αν είχαν μία προσωπικότητα στυλ Hetfield οι Mastodon έχω την εντύπωση ότι στη συνείδηση του κόσμου θα’ταν οι Metallica των 00s. Τέλος πάντων, για μένα απλά και όμορφα η μεγαλύτερη metal μπάντα της δεκαετίας που μας άφησε. Αυτό το δισκίο είναι το κύριο επιχείρημά μου (αν και θεωρώ το Βlood Mountain καλύτερο για λόγους που έχω γράψει στο παρελθόν):

Between The Buried And Me

Απίστευτη μουσική, θηατερικό παίξιμο, άπειρο ταλέντο, σοβαρότητα, live σε στέλνουν αδιάβαστο. 3 δισκάρες στο ενεργητικό τους και οι Cynic πλέον παίζουν ως support γι’αυτούς (αν σας λέει κάτι αυτό). Το 99% του φόρουμ που δεν έχει ακούσει νότα τους ίσως καλά θα κάνει να τους ψάξει σε ένα απ’τα Alaska, Colors, The Great Misdirect…
Κι αν γκρινιάξει κανείς που έβαλα αυτούς αντί για τους Mars Volta (o awake ;p) του απαντάω παρακάτω.

Opeth

Αν δεν θεωρούσα τους Opeth μπάντα υπεράνω του metal, θα τους έδινα (υπεράν)ετα το στέμμα των καλύτερων της δεκαετίας στο ιδίωμα. Τώρα απλά τους θεωρώ μέσα στις 4-5 καλύτερες μπάντες της δεκαετίας που πέρασε. Τα προϊόντα της μεγαλοφυίας του Akerfeldt (Blackwater Park, Deliverance, Damnation, Ghost Reveries, Watershed) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Meshuggah

Ναι, οκ, το Chaosphere βγήκε το 1998. SO FUCKING WHAT. Η επιρροή τους σε πλήθος μπαντών εδώ κι εκεί έγινε ολοφάνερη στα 00s. Χώρια που βγάλανε Nothing, obZen, Ι και συνέχισαν να ΣΠΕΡΝΟΥΝ live.

Pain of Salvation

Σιγά μην έλειπε η μπάντα με τον καλύτερο prog δίσκο της δεκαετίας ρε τσουτσέκια.
Τους έλειψε κάπως η σταθερότητα αλλά βγάλανε Remedy Lane, Perfect Element και Be. Όσοι λατρεύετε το Be δείτε την live εκτέλεσή του για να αντιληφθείτε 1000% για τι εξωγήινο δίσκο μιλάμε.

(Εδώ πάει πικ του Be για κάποιο λόγο λέει ότι έχω βάλει 10 ενώ έχω βάλει 9 . Τέλος πάντων)

• (ε επιβάλλεται 10 + 1)

[SPOILER]Slipknot
Ναι που λέει και ο Bleedin το ομώνυμο βγήκε το 99. Ε ΚΑΙ;
Και οι 3 δίσκοι τους μετά μια χαρά σας απαυτώσανε (οκ το All Hope Is Gone κάααπως λιγότερο αλλά ήταν κι αυτό ωραιότατο δισκίο). Ήμαρτον ρε, Vol.3.
Και για τα live τους δεν χρειάζεται να μιλήσω καν. Όσοι έχουν πάει ή έχουν δει το Disasterpieces ξέρουν.

ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΠΙΚ ΒΟΛ.3 ΕΧΩ ΛΙΜΙΤ ΔΕΚΑ ΙΜΑΤΖΕΖ.
[/SPOILER]

Καλά μένουν απ’έξω τεράστια ονόματα όπως Mars Volta, Porcupine Tree, Dillinger Escape Plan κουτουλού κουτουλού αλλά έβγαλα της παραπάνω μπάντες αναλογιζόμενος το πόση αίσθηση δημιουργήσανε στη δεκαετία που πέρασε για τους συγκεκριμένους ήχους. Δηλαδή ok, ΜΠΑΝΤΑΡΑ οι Mars Volta ρε παίδες αλλά δεν αποτελούν σημείο αναφοράς για τον ίδιο αριθμό μπαντών όπως οι Converge π.χ.
Απ’την άλλη σε αυτόν τον τομέα κερδίζουν τους BTBAM ξέρω’γω κατά κράτος μια και ανάθεμα πόσοι τους έχουν πάρει χαμπάρι τούτους, αλλά Ε ΛΙΓΟ ΦΑΝΜΠΟΫΛΙΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ;

Ποιους θα έχει να κράζει δηλαδή ο awake;

Credits: Στον Bleedin για το format του post

Το vBulletin τον μπαίρνει. =p

@ awake:

ΟΚ, είναι πλέον γνωστό ότι κάθε συζήτηση μαζί σου καταλήγει σε αδιέξοδο. Προφανώς έχεις ακούσει το Spit It Out, το Wait And Bleed άντε και κάνα People = Shit. Κάμια στιγμή θα τύχει ν’ ακούσεις Vol. 3 και All Hope Is Gone και η κωλοτούμπα θα είναι επικότερη από αυτή που έκανες με Muse. :smiley:

@ Night*Sky:

Πού σαι τρου μέταλ, κανόνισε να σε δω στο Up The Hammers για Enforcer και τα ρέστα γιατί αλλιώς κουβέντα δεν θα μπορείς να βγάλεις! :lol:

Anyway, ο ένας λέει ότι οι “ψαγμένοι” φίλοι του έμαθαν τους ΝΙΝ (θέλει πολύ ψάξιμο ρε αδερφέ, μιλάμε για μια από τις πιο mainstream μπάντες των ΗΠΑ στα 90’ς!), ο άλλος κρίνει τη μπάντα από το φίλο του με το WoW. Δηλαδή ΟΚ, δείτε τι γράφετε και σκεφτείτε μετά μήπως το χάνετε κάπου το θέμα. Φιλική συμβουλή.

@leviathan

ωραια λιστα φιλος :slight_smile:

@chrisp

δεν παιζει να παιξει κωλοτουμπα οπως με muse

γιατι υπαρχει μια βασικη διαφορα μεταξυ muse και slipknot

οι muse εχουν μελωδια μεσα τους,ενω οι σλιπ οχι.οι slipknot ειναι βαβουρα.και την βαβουρα δεν την μπορεσα ποτε μου να την ακουσω

ισως φταιει που ακουσα μικρος beatles και παντα το Α και το Ω σε αυτα που μου εκαναν κλικ ηταν η μελωδια

και τα blastbeats(ετσι δεν λεγονται?) των slipknot ειναι καλα ξερω γω για να κανεις mosh pit και να σπας κανα κεφαλι

αλλα μελωδια ? απουσα.

εξαιρειται το danger keep away το οποιο ειναι κομματαρα(αλλα δεν το λες και τυπικο κομματι σλιπκνοτ)

anyway αμα σας αρεσουν,ακουτε τους (δεν εχω μετοχες τους στην τελικη)

αλλα ψυχραιμια , μια μπαντα-σημειο των καιρων ηταν.

στην τελικη δεν ηταν και τπτ πρωτoτυπο

πηραν το thrash των slayer,την scary make up περσονα του marilyn manson το πασπαλισαν με λιγο blastbeat και dj scratch και ιδου…

loud music for the ‘angry’ generation.

και chris το εχω ακουσει ολο το vol.3

αλλα εχω ακουσει πολυ καλυτερα πραγματα

Όπως το Aenima και το Geneva να υποθέσω? :lol:

Μόνο που το γεγονός ότι δεν έχουν μελωδία (που έχουν, γι αυτό επιμένω ότι δεν έχεις ακούσει παρά 2-3 κομμάτια) δεν το κάνει αντικειμενικά μέτριο συγκρότημα όπως θες να το παρουσιάσεις εσύ.

Απλά πες δε γουστάρω το metal γι αυτό και δε μ’ αρέσουν, είναι προτιμότερο από να προσπαθείς για χιλιοστή φορά να περάσεις ως αντικειμενική τη δική κολλημένη άποψη χλευάζοντας ένα ολόκληρο κοινό. Στο λέω γιατί τα 15χρονα του 1999 τώρα είναι 26 και ακόμα τους ακούνε και αυτό είναι από τα πιο αντικειμενικά κριτήρια που μπορεί να παραθέσει κανείς.