Rockcase είδα και χτες, και έχω να παρατηρήσω πως δεν είναι τόσο το βάρος, όσο ο όγκος. Άστο καλύτερα, έχεις απόλυτο δίκιο και για το μεταφορικό.
Και οι 3 λύσεις είναι πολύ θελκτικές και οικονομικές, μάλλον ανάμεσα στο 1 και στο 3 θα κινηθώ.
Η μόνη απορία που μου μένει, εκτός αν του αν χωρά το crybaby, είναι αν το EHX έχει όντως λίγο πιο σκληρή επιφάνεια εκεί που έχεις βάζεις τα πετάλια. Λέει πως έχει ένα canvas. Αν είναι έτσι, το τσιμπάω, γιατί αυτό που έφτιαξα εγώ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, με μηδέν κόστος, μόνο το βέλκρο αγόρασα να καταλάβεις, το οποίο και θα μου μείνει, αφού μου είχε κόψει να βάλω το αρσενικό στα πετάλια και το θηλυκό στην πλάκα.
τα wah χωρανε ανετα!
το EHX ειναι λιγο πιο χοντρο εκει που πατανε τα πεταλια. γενικα ειναι απιστευτα βολικο!
να φανταστεις ανοιγει στα πλαγια για να μπιανουν τα καλωδια κατευθιαν στα πεταλια!
Τα μόρλεη έχουν πιο άγριο και επιθετικό ήχο, αλλά τα Dunlop πιο γλυκό και ερεθιστικό για το αυτί.
Eπίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και ρισπεκτ σε Bluezlick για το Pedalboard που μου σύστησε. Mου βόλεψε τα πετάλια εκπληκτικά, κι έχει μείνει και χώρος και για άλλα τόσα. Τι να πω, πιο value for money πράγματα από τη συγκεκριμένη εταιρεία δε συναντάς εύκολα.
αλλα δε εχω κατσει να ασχοληθω και πολυ μαζι της… Εχω δει στο youtube ενα τυπα που σου δειχνει τις ρυθμισεις για να βγαλεις τον ηχο απο διαφορες μπαντες ή κιθαριστες (πχ Maiden,Petruci κλπ).
Επειδη ειναι καπως εκνευριστικο να σταματαω καθε τοσο το βιντεακι για να γραφω τι ρυθμισεις χρειαζεται ο καθε ηχος θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο site με ετοιμες ρυθμισεις που να μπορεω να περασω στην πεταλιερα και πως μπορει να γινει αυτο.
Ευχαριστω προκαταβολικα…
http://www.youtube.com/watch?v=40UQDEtRxp8 στο 2:23 o ριτσι κάνει ένα iiiiii ioyioy αυτό πως μπορώ να το βγάλω στην κιθαρα χώρις να έχω τον τρεμόλο μοχλο…??? ΤΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ…???ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ RITCHIE SAMBORA KAI BRUCE KULICK(EX-KISS)ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ…???
bluezlick,να σε ρωτήσω,αναφορικά με το gigbag που πρότεινες και πήρε και ο red rum…
Η θήκη είναι εξ’ολοκλήρου μαλακή?Αν ναι πώς θα πρότεινες να μεταφέρονται τα πεταλάκια με αυτή την τσάντα/θήκη?
Επίσης,η συγκεκριμένη βολεύει και για τα λάιβ,έτσι?
Και το Pog γιατι το θες για τα preset? ή για το dry/wet?
Δεν εισαι ευχαριστημενος απο το whammy?
Αληθεια για πες μου στο whammy κανεις αρμονιες, σωστα? Μπορεις να ελεγξεις την ενταση dry/wet ή οχι? (ανακριση κανονικη)
υ.γ. παντως αν δωσεις το νεφρο και παρεις το Pog και ψαχνεις καπου να χαρισεις (=καλη πραξη) το whammy πε μου εμενα:p