Το 2ο μεγαλυτερο φετιχ (aka πεταλακια)

παιδια για distortion boss MT-2 metal zone το εχω και ειναι τελειο.Τα πολυεφε δεν λενε τι λετε και σεις?Δηλαδη για ενα μεταλ συγροτημα τι να τα κανεις τα πολυεφε και τις τρελες παραμορφοσεις.Στα wah η line 6 εχει ενα καλο και φτηνο δεν θυμαμε πως το λενε

κοιτα φιλε μπορεις να το πας εκει που το πηρες και αν εχεις εγγυηση κατι θα κανουν.Αν οχι πιστευω σε ενα καταστημα που πουλα πεταλια ιδιας μαρκας κατι θα κανουν αν πληρωσεις το service

οποιος μπορει ασ μου απαντησει πλζ

εννοειτε μηπως ποιο ανεβαζει την ενταση του ηχο δηλαδη κατι σαν το αντιθετο του fade away?

ναι!!..ξερω οτι πολοι το κανουν με το ποτενσιομετρο…αλλα νομιζω υπαρχει και πεταλακι!

ναι ρε σι νομιζω πως υπαρχει ενα σχετικο πεταλι ποθ λεγετε equallizer αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχω ψαξει.Παντος στα albums το fade out και το fade in γινονται στην μιξη μεσω pc

οκ φιλε!!!ευχαριστω…οποιος αλλος ξερει τπτ σχετικο ασ βοηθησει1!!!

1. Aντί για sustainer γιατί δεν παίρνεις ένα Digital Delay, ώστε και τις νότες να σου κρατάει παραπάνω και να σου “δίνει πόντους” στα σόλο;

2. Δεν κάνεις και μια δοκιμή το Βoss Compression Sustainer που είναι 2 σε 1;

Equalizer είναι το πετάλι που ψάχνεις φίλε…

delay δεν πολυθέλω,και παραπάνω έξοδα και δεν το χρειάζομαι
νομίζω αυτό που είχα στο λινκ το Boss Compression Sustainer ήταν.ένα μπλε δεν λες?

Nαι, αυτό είναι αν εννοείς το εξής:

http://www.bosscorp.co.jp/products/en/CS-3/

αυτό εννοώ.ξέρεις αν αξίζει?

http://www.thomann.de/gr/digitech_df...on_factory.htm

παιδιά είναι σχετικά επείγον.έχει κανείς το πεταλάκι αυτό?άμα ξέρει κάτι πλζ ν πει την γνώμη του γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί προσφέρει πάρα πολλά και έχει σχετικά χαμηλή τιμή και μπορεί να είναι μούφα

το συγκεκρημενο λινκ εμενα μου βγαινει Invalid…

Πάρτο με κλειστά μάτια…

αυτό είναι το σίγουρο.για το άλλο δεν είμαι βέβαιος:-k

το λινκ πράγματι βγαίνει ινβαλιντ.το πεταλάκι είναι το DIGITECH DF7 DISTORTION FACTORY.δες το στο θόμαν αν μπορείς και πες μου γνώμη

εφυγες…!!! και γω μαζι…:smiley:

ναι και εγώ έτσι αντέδρασα αλλά σκέφτομαι ότι είναι αρκετά φθηνό για αυτά που προσφέρει και σκέφτομαι μπας και είναι καμιά μούφα:?

τοτε youtube it…ψαξε εκει κανα βιντεακι-review…και γενικα ψαξτο λιγο σε κανα φορουμ που συζηταν τετοια…δεν ειναι τπτ…

το είδα στο γιουτιουμπ και είναι καλό.απλά εννοώ αν θα κρατήσει στον χρόνο.κάνα φόρουμ έχεις υπόψην?αμα ναι ρώτα εσύ γιατί βαριέμαι ν κάνω ακάουντ:p