Το 2ο μεγαλυτερο φετιχ (aka πεταλακια)

δεν ξερω τπτ συγκεκρημενο…αλλα σιγουρα θα υπαρχει κατι ρε συ…

Καλο φορουμ,που ειναι και ελληνικο και ασχολειται αποκλειστικα με μουσικη και δει με οργανοπαικτες(ολων των ειδων) ειναι το noiz.gr,μπες εκει καποιοι τυπαδες ειναι παρα πολυ ψαγμενοι…

Να ρωτησω κατι αλλο,τι γνωμη εχετε για το behringer x v-amp
http://www.thomann.de/gr/behringer_xvamp_gitarrenmultieffekt.htm

Εχω ενα μικρο ενισχυτη και ελεγα να παρω ενα προσωμοιωτη ενισχυτων ετσι για να εχω πολλους ηχους οταν εξασκουμαι…

Δεν ξέρω καλά για τους προσομειωτές αλλά πάντως για πεταλάκι για να δουλέψει πολύ καλά θέλει και ένα εξίσου καλό ενισχυτή.ίσως έτσι είναι και οι προσωμοιωτές,δηλαδή να χρειάζονται ένα πολύ καλό ενισχυτή για να δουλέψουν καλά

ρε σεις για κανα ηχο προς isis, tool κτλ τι πεταλακια παιζουν?

distortion καταρχας και μετα εφεδακια…

επισης καμια γνωμη για το tech21 gt2??

ρε σεις εχει κανεις πεταλακι boss??

εχω το ds-1 που σκατα μπαινει η μπαταρια?:-s

ελα ρε

οπως ειναι το πεταλακι, το πατας κατω, και ξεβιδωνεις το μαυρακι απο πισω

ελα ρε φιλε ωραιος:D

ειχα φαει τον κοσμο να το βρω:p μου το δωσαν δανεικο ε και ψαχνομαι τωρα να δω τι παιζει

μερσι μποκουπ

το whammy τα σπαει ε?

Πω πω πολυ ωραιο το pedalborad σου…

Εγω παλι επειδη δεν ειμαι και τοσο καλος ακομα(μονο 7 μηνες παιζω…)
Πηρα μια Digitech RP-90…
Ποια ειναι η γνωμη σας?

Έχουμε το ίδιο wah…

Το πιο θεικο ειναι οι καλτσες:lol::lol::lol::lol:…Γαμω ολο το pedalboard…Εγω προχτες αγορασα ενα boss sd-1 overdrive και ειναι αρκετα καλο…Μου ειχαν δωσει και ενα wah-wah wailer(τα ξερει η μανα τους??) αλλα επειδη ειναι του κωλου,μαλλον θα παρω ενα crybaby:bow2:…

αυτό το πράγμα θέλω να αποκτήσω όταν μάθω καλή κιθάρα:p

ξεκινα απο τωρα γιατι κανει πολλα λεφτα:p

θα ανταλλαξω τη μανα μου για ενα τετοιο…

ερώτηση: αξίζει να πάρω metalzone πετάλι της boss αμα δεν παίζω μεταλιές?

όλοι μου λένε πως τα σπάει και πος κάνει για όλα . Εσείς τι λέτε?

βασικα αν δεν παιζεις μεταλλιες θα σου προτεινα overdrive πεταλακι…οτι θες φιλε…

εγώ πήρα ibanez tube king,λαμπάτο πετάλι στα 143 ευρώ αλλά αξίζει πολύ.Φαντάσου με κιθάρα Razorback που είναι κατεξοχήν για μεταλλιές βγάζω ένα πολύ ικανοποιητικό χαρντ ροκ και μπλουζ ήχο.Τι κιθάρα έχεις εσύ?

οχι . δωσε τα διπλα αμα μπορεις και παρε ενα tube screamer mod . :wink:

Μία φωτό που χρωστάω καιρό στον Bluezlick :

To Whammy II μου του 1994. To μόνο από τα 4 που έχουν κυκλοφορήσει που είναι μαύρο.
Πάντως δεν το χρησιμοποιώ συχνά και στην πεταλιέρα που σχεδιάζω σκέφτομαι να το αφήσω έξω γιατί έτσι και αλλιώς θέλει μετατροπέα από 110 σε 220V και θα πιάσει ακόμα περισσότερο χώρο.