Το 2ο μεγαλυτερο φετιχ (aka πεταλακια)

8O8O8O

ωραιος

εγω θελω το καινουριο κ κυκλοφορει κ ενα σε καλη τιμη (μεταχειρισμενο) αλλα γιοκ τα φραγκα.
γαμωτο γαμωτο

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την πεταλιέρα:

BOSS GT-10

Γνώμες?

Ο τριμης εχει πεταλωνια??

Εγω ειμαι με ενα Metal Zone και ενα behringer Hell Babe Wah.
Το πρωτο δανεικο απο τον ξαδερφο μου το δευτερο χαρησμα απο φιλο…

Ηθελα να παρω πεταλιερα φετος το καλοκαιρι, αλλα η μπαντα διαλιθικε, τωρα θα παω τριτη… καλητερα να το αφησω για αργοτερα…

Ναι, έχει.

Και ναι, σημερα θα τιμησω ενα Wah-Wah για το μπασο :smiley: :smiley: :smiley:

delay πεταλακι λεω να παρω …
ακουω αποψεις

κατι απλο γενικως χωρις πολλα κουμπακια…
Καταρχας η πρωτη ερωτηση αναλογικο ή ψηφιακο καλυτερα λετε? εγω κλεινω προς αναλογικο…

memory boy τι σας λεει?

απ οτι καταλαβαινω αν παρω delay εχω τα πλεονεκτηματα tap tempo Κ ισως κ Looper

Για Delay έχει κατι τρομερά η Boss (ψηφιακά).Τώρα δεν είμαι σίγουρος για τα ντιλέι για να σου πω και πολλά!! Εγώ έχω ένα μέταλ ζοουν και έναν κομπρέσσορα,όλα της μπός!!! Σκέφτομαι για κάνα Zakk Fucking Wylde Waw και ένα για να την εξαφάνιση του θορύβου που βγάζουν αυτα…Είναι ακριβά όμως ρε γαμώτο :stuck_out_tongue:

παιδια ψαχνω ενα “καλο” ντιστορσιον το πολυ 75 ευρω.ειμαι αναμεσα σε 2.(κλασσικα κομματια φανταζομαι)
στο boss ds1 και στο rat της pro co.γερνω πολυ στο δευτερο.καθως οι κριτικες που εχω διαβασει και δει ειναι πολυ καλες.παρολα αυτα για το boss οι γνωμεις διυστανται…εχετε καποια αποψη?

Θα έλεγα της Boss εγώ!!! 8)

σε εχει αφησει ικανοποιημενο δηλαδη ε? εννοειται θα παω να τα δοκιμασω και τα 2 με την κι8αρα μου απλα καλο ειναι να μαζευεις γνωμες!ενας υπερ του μπος!:stuck_out_tongue:

εγω μονο boss εχω ακουσει κ εχω παιξει λιγο…
Μια χαρα φαινοταν.

Αλλα δεν σου λεω να προτιμησεις γιατι δεν εχω παιξει με το αλλο. Μιας κ θα τ ακουσεις και τα δυο, εσυ θα μας πεις μετα να ξερουμε:p

Παντως το boss το βρισκεις ανετα μεταχειρισμενο στο 30ευρω και σε καλη κατασταση.

το ακουσα σημερα…εφερε τα πεταλια του ο δασκαλος μου και τα δοκιμσα…κ το μποσ κ το ρατ…μετα κ απο παροτρυνση δικη του θα παρω ρατ.μου πε χαριτολογωντας οτι ειναι πεταλι που υα το χω για μια ζωη.ο ιδιος εχει στην πεταλιερα του και τα 2 ντιστορσιον που με ενδιαφερουν…

παιδες σκεφτομαι να παρω την VOX TONELAB ST.για πειτε γνωμες!!
επισης πειτε ρε γαμωτο μαγαζια εστω και συνοικιακα που μπορω να την βρω διαθεσιμη γτ σε musicorama κ musica που χω ρωτησει θα το φερουν στις 15.εγω το θελω το πολυ μεχρι την παρασκευη.για πειτε!!ζητημα ζωης και θανατου!:stuck_out_tongue:

την πηρες την st? και αν ναι τι λεει?

επισης για wah wah καμια αποψη περιμενω ν ακουσω. Τι εχετε?
Βασικα ψιλοψαχνω μεταχειρισμενο με αποτελεσμα να παιζουν διαφορα σε χαμηλη τιμη (<100 ευρω).

1.Με τα morley εχει κανεις επαφη? Ο ήχος ειναι στεγνα μεταλλαδικος? Μπανιζω το wahwah/volume pedal είναι πρακτικο? Επειδη κοιταζα εικονες του πως γινεται η αλλαγη για το τι θα ρυθμιζεις? Ενα footswitch ειδα μονο:?

1. το crybaby του wylde την παλευει στα καθαρα και για πιο ροκοφανκ ή ψυχεδελεια καταστασεις ή μονο distortion και τα μυαλα στα καγκελα?

Παρεπιπτοντως αν δεν βρω κατι ν αξιζει απο 2ο χερι χτυπαω θελοντας και μη ή το κλασσικο της dunlop ή της vox.

Εχω μια απορια ισως χαζη, αλλα ειμαι νεος στα εγχορδα και δεν ξερω απο πεταλακια.
Πηρα το μπασο πριν 2 μηνες περιπου και εδω και 2 μερες εχω αρχισει να ψαχνω για να παρω και κανενα multi-effect για το μπασο για να εχω διαφορετικους ηχους κλπ.

Εχω ψαξει σε καποια sites και εχω βρει μερικα οπου στα features κανει λογο για ηλ. κιθαρα και οχι για μπασο. Η απορια μου ειναι αν εχουν διαφορα. Παιζει δηλαδη να παρω πεταλιερα και να μην κανει για μπασο? Να αρχισω να κοιταω για πεταλακια ειδικα για μπασο ή τα πεταλακια γενικα κανουν και για κιθαρες και για μπασα?

alucard αν πάρεις πετάλι για κιθάρα στο μπάσο ο ήχος θα είναι παραμορφομένος και όχι όπως πρέπει.Αρα πάρε κάτι για μπάσο και είσαι μια χαρά :D8)

Οκ το ειχα ψυλιαστει οτι ολο και καποια διαφορα θα παιζει.
Θενξ μαν :slight_smile:

Λοιπον θα ηθελα για μια ακομα φορα τη συμβουλη σας φιλτατοι καφροι συμφορουμιτες.
Εκανα ενα ψαξιμο για multi effect για το μπασο και κατεληξα στο Rocktron Utopia B100. Να και το λινκ
http://www.music123.com/Rocktron-Utopia-B100-Multi-Effects-Bass-Pedal-150364-i1320835.Music123

Απο τα λιγα που ξερω μου φαινεται ενα καλο μηχανημα για τα λεφτα που θελω να δωσω (γυρω στη 200αρα). Δεν θελω κανα τερας μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με Multi effect. Απλα ενα καλουτσικο για να κανω τη δουλεια μου, και να πειραματιστω λιγο με τους ηχους.

Η όποια γνωμη και/ή υποδειξη θα εκτιμηθει. :slight_smile:

Ακουτονε τι λεει.:stuck_out_tongue:

Παρε το μπος που σου ειπα και τα ρεστα τα κραταω εγω.