Ευρωλίγκα 2022-2023

Για 8αδα ίσως. Για φ4 κάπου όπα όπως λες. :smile:

Πήρε τον ρόλο του σπυριού στον κώλο απ την μπάγερν πάντως της το δίνω. Οι Βαυαροί προς το παρόν σέρνονται

σου έβαλα καρδούλα για όλα όσα κάθισες και έγραψες

Εξαιρείται αυτό το αηδιαστικό statement :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Όχι εγώ (μόνο). Η επίσημη διοργάνωση… :person_shrugging:

1 Like

Αδικείται λίγο ο Βεζένκοφ…

1 Like

Θέμα γούστου μωρέ, προφανώς δικαίως MVP). Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα απολάμβανα να τον είχε παίκτη ο Ζοτς, να τον κάθιζε πάγκο και να τον έβριζε όντας μελιτζανί :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

4-1 ρεκόρ και οι 2

26,2 ο Σάσα αξιολόγηση 22 ο James.

Γελάμε

1 Like

Δεν το μετράς σωστά.
Πρέπει να πάρεις τον λόγο [<AVG PIR Παίκτη> / <AVG PIR Ομάδας>]

Αν το κάνεις, οριακά βγαίνει από πάνω ο James με 0.249 αντί για 0.246 του Σάσα.

Φυσικά όλα αυτά πάνε στα σκουπίδια, καθώς το PIR της ευρωλίγκα είναι στατιστικό επιπέδου νηπιαγωγείου, γενικά όσο δεν βγαίνουν advanced stats όπως και στο ΝΒΑ, δε βγαίνει σοβαρή άκρη.

Ήθελα να το κάνω για φέτος, αλλά με το νέο θλιβερό design του επίσημου site, είναι οριακά αδύνατο να πάρει κανείς με απλό copy paste τα box scores (ούτε λόγος φυσικά για save as csv), οπότε το παράτησα.

Το PIR ειναι παρωχημενο μπακαλιστικο στατιστικο με ελαχιστη αξια, οπως λεει ο ΚρισΠ.

Δεν ξερω αν το αξιζε πιο πολυ ο Βεζενκωφ, δεν παρακολουθω, αλλα σιγουρα το οτι ηταν πιο ψηλα στο PIR δεν λεει τιποτα.

Τραγικό ξεκίνημα για άλλη μια φορά (13-31 το σκορ στο 09¨59, if you know what I mean) και κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι. Κατόρθωμα το ότι το φτάσαμε στο -1 κάποια στιγμή και στο -2 τελικά (με κακό σφύριγμα στην προσπάθεια για κάρφωμα του Μπέικον στον αιφνιδιασμό).

Ο Μπέικον πήρε παραπάνω προσπάθειες απ ότι έπρεπε αλλά έδειξε ότι θα βοηθήσει αμέσως (17π απόψε). Πολύ καλός Γουόλτερς (επιτέλους!). Αλλά χωρίς νίκες, τι να την κάνεις τη βελτίωση; Πάλι κακοί και οι 2 Λιθουανοί. Νομίζω ότι ο Ράντονιτς πλέον είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, αν κρίνουμε από το πως ενεργεί η “διοίκηση”.

Στα καλά νέα το DNP του Μποχωρίδη. Επίσης καθοριστική η άμυνα του Π. Καλαϊτζάκη που εξελίσσεται σε χρήσιμο ρολίστα.

7 μέρες μετά, 4/4 τρίποντα στην Α1 και 2/2 στην Ευρωλίγκα.

3 Likes

Το οτι ο Μπέικον πήρε τόσες προσπάθειες στο πρώτο του ματς στην ομάδα με ελάχιστες προπονήσεις δείχνει την κατάσταση που επικρατεί γενικά…ότι να ναι, κανένα πλάνο, καμία σοβαρότητα.
Μεγάλες οι ευθύνες του Ράντονιτς, για να μην τρελαθούμε και τελείως, το ρόστερ δεν είναι για 1-5 με 3/3 ήττες μέσα στο ΟΑΚΑ.
Αλλα όταν το πράγμα ειναι γενικά άρρωστο…

4 Likes

Ρε είναι δυνατόν να κάνουν φάουλ στα 2-3" ? Ορίστε πήραν 3 βολές καληνύχτα. Πετάμε τις νίκες εκτός στο βροντο. Το τι χριστοπαναγια θα πέσει…

Πέρα από την αυτοκτονία του Ολυμπιακού οι διαιτητές τον αδίκησαν μετά τον Παναθηναικό χτες.

Αυτοκτονία για τον γαύρο…

Είδα τη ματσάρα Ζάλγκιρις - Άλμπα και οι άχρηστοι/τραγικοί διαιτητές, κοίταγαν σε ρηπλέη φάση για ανανέωση ή μη του χρόνου έπειτα από γερμανικό τούβλο που χτύπησε μόνο ταμπλό στο τέλος της επίθεσης, ξεκάθαρο από όλες τις λήψεις κι έπειτα από κανά 5λεπτο έδωσαν ανανέωση κατοχής.
Επικίνδυνοι τύποι.

Ειλικρινά πίστευα ότι παίζει το διπλό της Βαλένθιας απόψε, δεν ξέρω γιατί. Νομίζω ότι σε αυτά τα εύκολα ματς, έχετε θέμα συγκέντρωσης και πειθαρχίας παραδοσιακά όποια χρονιά έχετε καλή ομάδα. Στα καλά νέα, δε νομίζω να αλλάξει πολλά πράγματα στους στόχους σας (play offs με πλεονέκτημα) και βασικά ίσως σας τσιτώσει και λίγο.

Πάντως εγώ 3 σημεία είδα στο τελευταίο λεπτό που έκριναν το ματς: 1) η εντολή για 2 γρήγορα φάουλ με το σκορ στους 2π 15δ πριν το τέλος (ένα ο Παπανικολάου κι ένα ο Σλούκας ή ο Φαλ, δε θυμάμαι αλλά δε σας κόστισε γιατί έχασε βολή ο Τζοόυνς), 2) οι χαμένες βολές Σλούκα και 3) το φάουλ του Βεζένκοφ πάνω στο σουτ για 3π.

Τέλος, εγώ δεν είδα φάουλ στην τελευταία φάση στον Πίτερς, εσείς;

ΥΓ: Κακός Λαρεντζάκης σήμερα. Ο Μπόλομποϊ συνεχίζει το σερί “ένα καλό ματς, ένα κακό”. Κάνααν πάλι αρνητικός. Φοβερή δημιουργία από Γουόκαπ-Σλούκα-Βέζε (6+ ασίστς έκαστος).

ΥΓ2: Όντως ματσάρα το Ζαλγκίρις - Άλμπα, έχω ξαναπεί ότι οι Λιθουανοί είναι αυτό που θα έπρεπε να είμαστε εμείς. Εν τω μεταξύ είχα δει μέχρι το τέλος της β περιόδου και το ματς ήταν χαλαρό διπλό, απορώ πως έπεσε τόσο η Άλμπα στο 2ο.

1 Like

Εγώ πάντως έκλεισα την εικόνα όταν κάναμε τα 2 φάουλ συνεχόμενα μετά από εντολή Μπαρτζώκα. Μόνο το άκουγα ενώ δούλευα μετά. Ασε ρε Μπαρτζώκα τους παίκτες να παίξουν μια καλή άμυνα. Αρχή της σεζόν παραμένει και δε μπορεί να πιστεύεις πως δεν μπορούν να τα καταφέρουν δίχως τις πονηριές σου.

Ότι να 'ναι από τον (κατά τ άλλα καλύτερο παίκτη τους) Μότλεϊ στο Μπάρτσα - Φενέρ, όταν παίρνει την μπάλα και βάζει δίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν η ομάδα του έχανε με 3π. Πλέον καμιά ομάδα δεν είναι αήττητη.

48 αγώνες πλέον και οι 18 έχουν τελειώσει με διαφορά ένα καλάθι. Σταθερά δλδ 3/8 ματς κάθε αγωνιστική. Η καλύτερη regular season του κόσμου λέμε.

3 Likes

Νομίζω η φάση της αγωνιστικής!