1.3 φορές και αυτό επειδή εκτελεί περισσότερα τρίποντα.
Be-dunked.
Επόμενος
1.3 φορές και αυτό επειδή εκτελεί περισσότερα τρίποντα.
Be-dunked.
Επόμενος
Άρα είναι αδικημένος συγκρινόμενος και με τον συμπαίχτη του τον Λεσόρ που έχει παίξει λιγότερα λεπτά και δεν έχει καθόλου τη μπάλα στα χέρια του
Επίσης στην 3η και στην 6η θέση στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Λεντέι και Σεγκέλια αντίστοιχα που δεν κρατάνε τη μπάλα στα χέρια τους.
Ο δε Φουρνιε, με χειροτερα ποσοστα σουτ (αρα εχεις δικιο), με 6 λεπτα αγωνα λιγοτερο (οχι 10, αρα εχεις αδικο) και μετραει 3,8 βολές ανα ματς.
Απο ολα σα γραφετε παντως, καταλαβαινω οτι ο εχθρος του Παναθηναϊκου ειναι αορατος, αλλα γουσταρει Φουρνιε.
Δώσε λίγο αριθμούς να δω κάτι
Δεν ξέρω αν απαντάς σε μένα, αλλά ούτε παρέθεσα νούμερα/stats, ούτε έκανα αντιπαράθεση με άλλους παίκτες ή άλλες ομάδες.
Επεσήμανα μια αρνητική προδιάθεση από την διοργάνωση και τους διαιτητές προς την ομάδα μου. Κι έχω την ίδια απορία, δηλαδή γιατί γίνεται αυτό;
Σορι, εχεις δικιο. Μαλλον πατησα λαθος button. Τα νουμερα μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο τον ΚΤΝ, που τα ζητησε αλλωστε.
Παρ’ ολα αυτα, για να καταλαβω:
Που ειναι το λαθος στις δυο παραπανω προτασεις;
Δεν υπάρχει κάποιο λάθος. Υποστηρίζεις Ολυμπιακό και υποστηρίζω Παναθηναϊκό. Και δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα ματς μαζί και να κάνουμε ανάλυση φάσεων ή και πνεύματος των σφυριγμάτων. Που και πάλι, με όλη την καλή προδιάθεση, είναι μάλλον αβέβαιο ότι θα συμφωνούσαμε.
Ο ΠΑΟ πάντως βρίσκεται στην τελευταία θέση των φάουλ κατά.
Σκέψου να μην υπήρχε και αρνητική προδιάθεση
Μάλλον είσαι λίγο παραπάνω γαύρος από όσο αντέχω για να κάνω κουβέντα μαζί σου. Σόρρυ.
Όλα καλά, όμως. Συνεχίστε εσείς την κουβέντα, αφού θεωρείτε ότι είναι δίκαιη η τιμωρία του Ναν.
Ίσως έχουν θέμα τα μαθηματικά μου ή τα επίσημα στατιστικά, αλλά για τριάδα Ναν / Σάσα / Φουρνιέ βλέπω 102 / 88 / 71 δίποντα, 86 / 43 / 87 τρίποντα σε ~ 29 / 28 / 23 λεπτά (Σάσα με δύο λιγότερες εμφανίσεις).
Δίκαιο, έχασα στο τελευταίο, αλλά πρακτικά ο ένας από τους τρεις χρησιμοποιείται περισσότερο και σουτάρει περισσότερο. Το ‘ήδη παίρνει περισσότερα φάουλ’ δεν είναι παράλογο.
Απάντησα για αυτούς τους τρεις γιατί χωρίς να έχουν ίδιο στυλ παιχνιδιού είναι σχετικά κοντά, δε πιστεύω ότι έχει νόημα για σύγκριση με πεντάρια.
Παραπάνω γαύρος γιατί σε όλες μου τις απαντήσεις χρησιμοποιώ τα νούμερα που βρίσκω στην σελίδα της euroleague; Εννοείται δίκαιη η τιμωρία του Ναν… εκτός αν πιστεύεις ότι ένα απλό αντιαθλητικό φάουλ ήταν το “δίκαιο” για την μπουνιά στον Ντιαλό. Το άδικο για μένα είναι που δεν δώθηκε η ευκαιρία στον ΠΑΟ να χρησιμοποιήσει την έφεση για να τιμωρηθεί από το μεθεπόμενο παιχνίδι
Το αν είναι αόρατος άσε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα έχοντας ζήσει πάμπολλες σφαγές όλα αυτά τα χρόνια.
Τα δολλάρια στη μάπα του Αρτεάγκα στον τελικό του 2009 τα θυμαμοστε εμείς οι Παναθηναϊκοί και για αυτό τον αγαπούσαμε τον Θανάσαρο.
Αλήθεια, τον Μπαρτζώκα με τις επαναλαμβανόμενες άκρως προκλητικές συμπεριφορές του πχ με Εφές φέτος τι του έκαναν; Ποια ήταν η τιμωρία στον σκακιστή;
Οι Ολυμπιακοί πέρισυ λυσσαξαν με την διαιτησία και τον “δικό μας” Μποντιρόγκα.
Αυτός είναι ο δικός μας λοιπόν…πού να μην ήταν δηλ, τι θα βλέπαμε…
Ρε συ, ενα αυθαιρετο συμπερασμα εβγαλα. Μοιρασου μαζι μας την πληροφορια, να το διαδωσουμε παντου και να μην κουβαλατε μονοι σας αυτο το βαρος. Πες μου λοιπον:
Φετος, ποιος κινει τα νηματα και στοχευει τον Παναθηναϊκο; Ποιος κερδιζει απο αυτο;
Δεν ηθελα να σε βγαλω “ψευτη” ή “παραλογο”, στη euroleague μπηκα. Εχεις δικιο, επελεξα τα per game, επελεξες τα total και τα νουμερα δεν μοιαζουν μεταξυ τους. Δεν εχω απαντηση.
Μηπως μας βοηθησει λιγο η στηλη με τα κερδισμενα φαουλ ανα παικτη;
Αν π.χ. ο Ναν παρει 10 φαουλ πριν το σουτ, χωρις να εχει μπει το bonus, ποσες βολες θα εκτελεσει; Κι αν π.χ. ο Βεζενκοφ, ο Φουρνιε ή εγω, παιρνω το τελευταιο σουτ της επιθεσης και γινει φαουλ, ποσες θα εκτελεσω;
Δεν θελω να σου πω οτι ο Ναν παιρνει περισσοτερα φαουλ, αλλα οτι το “1 βολη αυτος, 17 ο αλλος” ειναι μονο μια απλη αναγνωση των αριθμων. Ποτε εγινε το φαουλ; Ποσες τελικες προσπαθειες ειχε; Απο ποια θεση (3π, 2π κλπ);
Οσο εχουμε αριθμους, τοσο μπορουμε να μανιπιουλαρουμε
Ναι αλλά τον Μπατίστ τότε που πάτησε το κεφάλι εκείνου του φουκαρά μόνο ευχαριστώ που δεν του είπαν
Σου εξήγησα, δεν γνωριζεις, (λογικό), θα συνεχίσεις να λες τα δικά σου, τζάμπα χρόνος και για τους δύο.
Γαύρος είσαι, με γαύρικα τρόπο σκέφτεσαι.
Ο Επτασφύριχτρος.
Ο,τι χρειάζεται ο καθένας ώστε να κρίνει αν αδικείται ή όχι ο Ναν , ο Καμπατσο ή οποιοσδήποτε άλλος βρίσκεται στο παραπάνω λινκ
Η λογική “γαύροι είστε γαύροι” είναι το μοναδικό επιχείρημα που τελειώνει κάθε κουβέντα δλδ;
Το ότι σας κυνηγάνε και όλοι σας οι τίτλοι είναι κόντρα σε όλους και όλα είναι η πραγματικότητα και όχι “βάζελοι”
Να ξέρουμε μέχρι που να συζητάμε αν είναι να μας λέτε κάφρους για να έχετε δίκιο
Σαν γαύρους σας ξέρω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι θέμα κάφρου όπως λες.
Όπως μας λέτε και εσείς βαζελους. Οκ…έτσι είναι αυτά. Δεν το έγραψα σαν προσβολή.
Εδώ μέχρι και φυλλάδα είχατε που λεγόταν γαύρος
Ούτε εγώ λέω ότι είμαι ο αντικειμενικός. Και εγώ βαζέλικα σκέφτομαι σε πολλά πράγματα, δεν θα κάνω τον αντικειμενικό.
Αυτό που είπα πιο πάνω στον συμφοφουρίτη είναι ότι σαν γαύρος δεν μπορεί να ξέρει όλα τα γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν την ομάδα μου. Όπως και εγώ δεν ξέρω τα δικά σας.
Μέχρι ενός βαθμού ίσως και μέχρι εκεί.
Αφήστε με λοιπόν να λέω ότι εδώ και πολλά πολλά χρόνια υπάρχει μια ξεκάθαρη εχθρική αντιμετώπιση της διοργάνωσης έναντι του ΠΑΟ την οποία εγώ σαν οπαδός της ομάδας έχω βιώσει ουκ ολίγες φορές.
Και να πω ότι και εμείς έχουμε βάλει το χεράκι μας σε αυτό ώστε να υπάρχει αυτό το ψυχρό κλίμα.
Και παλιότερα αλλά κυρίως στα χρόνια του Τράκη.
Δεν μας γουστάρουν και δεν τους γουστάρουμε, είναι απλά τα πράγματα, είναι μια σχέση που καμία από τις δύο πλευρες δεν θέλει αλλά αναγκαστικά υπάρχει.
Για όσο ακόμα διαρκέσει τουλάχιστον, θα δούμε στο μέλλον.