A matter of a life and death vs St. Anger:Ποιο ειναι χειρότερο?

To AMOLAD ειναι ενα αξιοπρεπεστατο αλμπουμ,ενω το St.Anger ειναι ενα μουσικο σκουπιδι.

C einai apo ta periodika pou mou aresoun kai o typos etsi fainetai ontos. Off topic buddy

On topic: Xairomai pou kanane tetoia magkia na paizoun olo ton disko stin periodeia. Bravo tous. Alla bebaia den mporouse na kratisei kai poly ayto giati eipame…

Ρε παιδιά κάντε κάτι. Αν δεν διαβάσει ο άλλος τον τίτλο δεν πρόκειται να ψηφίσει σωστά αυτό που έχει στο μυαλό του :stuck_out_tongue:

Εντάξει δεν είναι stoner καμιά σχέση, όντως το έθεσα λάθος αλλά παρόλαυτά πέσαν και αυτοί στην παγίδα να τη δουν retro όπως και όλοι αυτοί που μας τα κάναν ναααα με τα 70’s από το δεύτερο μισό των 90’s και μετά και με μια προσθήκη feel good τζοπαναραίικης βλαχονοοτροπίας. Σου είναι αρκετό εσένα αυτό για ένα τόσο αγαπημένο σου συγκρότημα που 10 χρόνια πριν έβγαζε τραγούδια που σε κάναν να ανατριχιάζεις. Πάνω απόλα αυτά όμως είναι και το γεγονός ότι είχαν κακά τραγούδια και δεν ήταν και Metallica. Και με το Black Album έχω ενστάσεις αλλά τα τραγούδια ήταν υπέροχα. Και δεν είναι μόνο οι Metallica με τους οποίους έχω πρόβλημα μετά το δεύτερο μισό των 90’s αλλά και οι Megadeth, Queensryche, Slayer, Paradise Lost… Τώρα για το St Anger δεν είναι τόσο ξέκωλο όσο τα Load-Reload αλλά μουσικά είναι ακόμα χειρότερο. Όπως και να χει εδώ και πολύ καιρό δεν έχω απαιτήσεις από τους Metallica αλλά ούτως ή άλλως περιμένω με περιέργεια περισσότερο παρά αγωνία το νέο Album και μακάρι να με διαψεύσουν ευχάριστα, εξάλλου όταν οι Testament ύστερα από μια μέτρια περίοδο μου πετάν στο καπάκι Demonic και Gathering ελπίζω και οι Metallica να μπορούν να βγάλουν κάτι αντίστοιχο με το And Justice For All(εντάξει δεν μπορώ να είμαι τοοοοόσο αισιόδοξος που να ελπίζω και σε δεύτερο Master Of Puppets). Αν το καταφέρουν τότε εγώ πρώτος πρώτος θα τους βγάλω το καπέλο.

Απέχουμε έτη φωτός στις απόψεις μας για τα Load/Reload κι εξάλλου είναι οφφ-τόπικ εδώ.

Καλά τη δική μου άποψη για τα Load Reload την ξέρεις τώρα, αλλά όσο off topic και αν είναι, εσύ τι γνώμη έχεις; Είσαι ικανοποιημένος από τα albums αυτά; Εντάξει για τη μουσική κατεύθυνση σκατά και λανθασμένα το έθεσα και πάλι αλλά η γνώμη μου γενικώς είναι ότι είναι επιεικώς απαράδεκτοι για τους Metallica δίσκοι και μάλιστα εντελώς αδικαιολόγητα.

Σου απαντάω εδώ

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4286

Που ακριβώς; Αυτό το Thread είναι 51 σελίδες.

Ξέχνα αυτό που έγραψα. Κατάλαβα τι εννοείς.

¶νετα St.Anger…
To AMOLAD είχε κάποιες καλές, αλλά και κάποιες ανέμπνευστες στιγμές, γενικά τον θεωρώ έναν μέτριο προς το καλό δίσκο.
Αντίθετα, το St.anger δεν κάνει ούτε για σουβέρ…

Προσωπικά πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου. Αν πρόχειρα μπορώ να ιεραρχήσω στις προτιμήσεις μου τους δίσκους των Metallica αυτοί πάνε ως εξής: 1. …And Justice for All, 2. Load, 3. Master of Puppets. Επομένως, καλά έκαναν και έβγαλαν τα Load/Reload. Από τις σημαντικότερες επιρροές μου.

Πωπω απαξίωση…[-X

-Smiley που τραβάει τα μαλλιά του.-

Eντάξει, γούστα είναι αυτά, σε σας μπορεί να αρέσει, αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν κάνει ούτε για σουβερ. Ούτε οι κατσαρόλες και οι κονσέρβες που χρησιμοποιήθηκαν για τύμπανα μου άρεσαν ούτε η παραγωγή που μου φαίνεται σαν να προσπαθεί να ακουστεί “μάγκικη” αλλά τελικά μου ακούγεται σαν τσίρκο, ούτε τα κομμάτια που είναι είτε ξεπατικωσιές είτε ιδέες που στα αυτιά μου ακούγονται σαν να τις έβγαλε πεντάχρονο. Και τι ακριβώς απαξίωσα?? Επηρέασε κανέναν το St.Anger και δεν το έμαθα?? Πάω στοίχημα πως όσοι λένε ότι τους αρέσει ο δίσκος αν δεν είχε πάνω του το όνομα “Metallica” θα τον είχαν πετάξει στα σκουπίδια…

Με έπεισες, τώρα δεν θα μου αρέσει.

Εγώ πάντως πάω στοίχημα ότι αν δεν υπήρχε πάνω το λογότυπο των Metallica, ο δίσκος θα άρεσε σε πολύ περισσότερους. :slight_smile:

Ααααακριβως.
Πρεπει να το χω ξαναγραψει.Αν τον εβγαζε ενα νεο,ανερχομενο γκρουπ θα θεωρουταν δισκαρα το St.Anger.
Λεω γω τωρα.

Ξέχασες το…

:razz:

Δε με ενδιαφέρει το αν θα σου αρέσει ή όχι, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για τα γούστα του άλλου, μου αρκεί το ότι δεν αρέσει σε εμένα για να σχηματίσω την όποια γνώμη:wink:

Οχι ρε,τωρα μιλουσα σοβαρα. :razz:

Γκραντζικο τσουτσεκι σταματα να σπαμάρεις.

Επίσης, παλικάρια, μην περιμένετε ο μεταλλάς που μεγάλωσε με το Master Of Puppets να αγκαλιάσει το St. Anger.

Σ’ αυτό το θρεντ κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν για τίποτα. :wink: Τις προτιμήσεις μας λέμε