Album Exchange

Τι Madrugada βρε μλκ @MrBeast, δεν έδινες κανά υπνοστεντόν καλύτερα…

Όχι νταξ, θα το ακούσω με προσοχή :stuck_out_tongue:

Άπειρες καρδούλες για Fleet Foxes το οποίο είναι μέσα στη καρδιά μου (αν και για εμένα είναι ανοιξιάτικο ως καλοκαιρινό άκουσμα) και έχω να πω πως σκέφτηκα πάρα πολύ να βάλω το Shadow Gallery ελέω Christmas Day, όπως και είχα ένα διλημματάκι μεταξύ Kveldssanger και κάποιο Empyrium. Τελικά δεν έβαλα τίποτα από όλα αυτά όπως βλέπετε.

Ειδική μνεία σε επιλογή Γιάσονα ξανά, ο Βίος και η Πολιτεία είναι ένα έργο που δεν μπορώ να περιγράψω επαρκώς πόσο το αγαπώ και ο Holopainen το τίμησε ως έπρεπε.

ΥΓ: Για το πολλ πατησα “οχι” για τα διαδικαστικα, αλλα στην πραγματικοτητα δεν με πολυνοιαζει.

2 Likes

Ήταν η πρώτη πρώτη πρώτη μου σκέψη και το απέρριψα, γιατί είναι τελικά άκουσμα για όλες τις εποχές/ για την εναλλαγή των εποχών μάλιστα κιόλας. Προσωπικά το έχω συνδυάσει με μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα, έτυχε κι επειδή το είχα λάβει σαν δώρο γενεθλίων. Τι ΔΙΣΚΑΡΑ. Μετά σκέφτηκα agalloch, ulver, arcturus κλπ, που οκ, καλύφθηκαν και μετά αυτά τα οποία με προβλημάτισαν ως προς την επιλογή.

+1

Φαν φακτ, είναι η πρώτη φόρμα από την οποία έχω ακούσει τα περισσότερα. Ευτυχώς όχι αυτό που μου έτυχε.

@QuintomScenario σορρυ ε, προκαταβολικά… :slight_smile:

1 Like

Δύο Χολοπάινεν στην ίδια γύρα, αυτό ακριβώς τίποτε άλλο.-

Εξαιρετικό ματσάρισμα με @LesAnTz, ελπίζω να μη σου πέσουν βαριές οι ορχήστρες. :upside_down_face:

4 Likes

Δισκαρες βάλατε όσοι έχω ακούσει τους δίσκους σας (χμ και περισσότερο μέταλ από τις άλλες φορές ή ιδέα μου είναι?). Παίζει να έχουμε σαν θέμα το χειμώνα για κάνα τρίμηνο μέχρι την ισημερία? :stuck_out_tongue:

Για το αν θα βγαίνουν Τετάρτη οι φόρμες για συμπλήρωση και εγώ δεν έχω κανένα θέμα , ότι θέλετε και ότι εξυπηρετεί περισσότερο

@Giasonas κάποια στιγμή είχα γράψει αυτό εδώ μέσα

Άρα να ξέρεις ότι θα ακούσω το δίσκο πριν διαβάσω το Βίο και Πολιτεία, καθώς διαβάζω το Βίο και Πολιτεία, αφού έχω διαβάσει το Βίο και Πολιτεία, τον ίδιο κύκλο για τα χαμένα επεισόδια και μετά repeat. Ίσως περάσω αρκετό χρόνο να διαβάζω κομιξ τώρα που το σκέφτομαι άρα win από τώρα η βδομάδα που 'ρχεται? Όπως και να 'χει περίμενε για πολύ scruginizing ( ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ! ) στο δίσκο.

5 Likes

γιαας, δευτερο ιδανικο ματς (μουτς) στη σειρα.

οποτε δεν τον εχεις ακουσει ηδη το δισκο;

οριστε μια καζουαλ φωτογραφια απο την κουζινα μου, αγνοησε τα απλυτα.

Summary

αν εισαι σε μουντ, ψαξε να βρεις και αυτο

(και οταν το βρεις στειλτο μου, γιατι εγω δεν το εχω βρει καπου)

4 Likes

Δεν γνώριζα το Scrooge Mystery, θα ήθελα να το δω, αλλά ταινία του 2018 με 43 κριτικες ολες κι όλες στο imdb σίγουρα δεν βρίσκεται και κυκλοφορεί μεταξύ συγγενών και φίλων. Κρίμα :slightly_frowning_face:

Νταξει, τωρα που ξανακοιταξα, τη νοικιαζεις για 4 ευρω απο Vimeo, ας ειναι, σε λοκταουν ειμαστε

https://vimeo.com/ondemand/thescroogemystery

Όχι, και αν θυμάμαι σωστά κανένα album από κανένα exchange που έχετε διαλέξει δεν έχω ακούσει ποτέ, άρα όποιος ματσάρει μαζί μου μπορεί να είναι σχεδόν σίγουρος πως θα είναι η πρώτη μου που θα το ακούω :sunglasses:

1 Like

Άντε ευκαιρία να ακούσω επιτέλους Immortal γιατί ποτέ δεν αξιώθηκα. Με 2 black metal μόνο την γλιτώσατε, τα Symphonic Death είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά και τα δύο και Bride εντάξει no comments…

1 Like

2 Μπλάκ μέταλ και το ένα σε εμένα … Κάτσε βέβαια να δούμε πόσο Μπλάκ είναι …

2 Likes

Πάντως δεν είναι μπλακ με τον αυστηρό του όρο, καμία σχέση με τα πρώτα τους. Επικό και παγωμένο περισσότερο. Τους Bullitnuts τους αγνοώ, οπότε θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

@Ktn θα παίξουμε μπαλίτσα είχα δει την ταινία το 12-13 δεν θυμάμαι και μου είχε φανεί υπερκομπλέ καιρός να εμβαθύνω!!! Επίσης είμαι από αυτούς που λέγανε τους nightwish ποζεραδες-βαρετους στο λύκειο… Τελικά κατέληξα να έχω πιει μπόλικο αλκοόλ με το while your lips are still red και το islander… Όσο για το heroin diaries θα το ακούσεις μην έχεις great expectations ακούγοντας τον @Giasonas :stuck_out_tongue_winking_eye: είναι ένας πολύ πολύ ευχάριστος (ηχητικά) δίσκος, αν θες όμως να εμβαθύνεις και στο ζόρι με την πρέζα που είχε περάσει ο νικι εχει στον στίχο πραγματάκια…

1 Like

Για άκου πρώτα, ποτέ δεν ξέρεις…!

(αν και θα προσάρμοζα το genre αν ήταν τίποτα τρελό)

Πολύ ενδιαφέρουσα τράμπα θα πω εγώ.

Κατά τα άλλα, γύρω στις 8-10 επιλογές τις περίμενα ατόφιες να πέσουν, όπως και έπεσαν, μια ήθελα να πέσει αλλά δεν την είχα σίγουρη, (για το Sixx: AM λέω ναι, χάρηκα που έπεσε ως πρόταση αν και μου θυμίζει δύσκολα χρόνια :stuck_out_tongue: ) αυτά.

3 Likes

Το να συμπληρώσεις φόρμα παίρνει 2 λεπτά. Καμία δικαιολογία. Εγώ την συμπληρώνω πάντα από Δευτέρα.

@anhydriis παίζει να προτιμούσα να μου τύχει μπλακ μεταλ… You’re welcome όμως για τον δίσκο που σου έδωσα

1 Like

Ποιές και ποιά?!

Πλην ουλβερ και αρκτουρους (και symbol of life, που παραλίγο), μόνο το mono περίμενα.

Ωραία η επιλογή σου, ωραία μπάντα γενικώς.

Νε συγγνώμε που το σκεφτόμαστε παραπάνωε!

1 Like

Ισχύει, για τους περισσότερους είναι καλοκαιρινοί οι FF, δεν ξέρω αν φταίει η Μύκονος διάολε.

Αλλά για εμένα το ντεμπούτο είναι ο απόλυτος δίσκος να ακούς ένα χριστουγεννιάτικο απόγευμα, όλα μαύρα έξω, στο σαλόνι το δέντρο να αναβοσβήνει με τα λαμπιόνια του και να πίνεις ανέμελος το τσάι σου ή να μασουλάς κάτι εξίσου φλωρικο τελοσπαντων.

Για να δούμε πώς θα το εκλάβει ο αποδέκτης.

2 Likes

Χαχα μη νομίζεις και το δικό μου ψιλομπλακιζει… Η αλήθεια είναι πως και μένα η επαφή μου με το μπλακ είναι σχεδόν μηδενική… Δεν περίμενα ποτέ τέτοιο ματς μαζί σου, μας έφαγε το θεματικό… για να δούμε τι θα βγεί…

1 Like

Χαίρομαι που σε βγάζω τόσο έξω από τα νερά σου αγαπητέ. Σε αντίθεση με εσένα που μου έδωσες άλμπουμ που έχω ακούσει τόσο που κριτική γράφω και τώρα.

Να δω κριτική Martian σε Madrugada είναι ένα νέο που δεν περίμενα ότι χρειαζόμουν, αλλά να που

1 Like