Ειπα οτι το μαλλι του Τζεημς ειναι για πεταμα και δεν του παει καθολου.
Εντωμεταξυ λογικα σε αυτο το κομματι του τουρ το προμοσιον τους θα περιλαμβανει και ευχαριστηριο βιντεακι μετα απο καθε συναυλια? Ρε τους πουστηδες, μια ζωη καινουρια κολπα για διαφημιση Εχει και μουσικη υποκρουση απο Apocalyptica…
Αυτο το καρε ειναι απ’την ιστορια η πρώτη εφευρεση του Ντον Ροσα. Θυμαμαι στη γιορτη που ειχαν κανει με αφορμη την κυκλοφορια του Μίκυ Μαους 2000 ( που το ειχα παρει σε 3 χρωματα ) καπου το 2005, ειχαν φερει σαν καλεσμένο τον Ντον Ροσα και ειχα παρει μαζι μου το συγκεκριμένο κομιξ που μου το υπέγραψε. Απολυτως φυσιολογικα σε μια μετακομιση η μητερα μου πεταξε μια κουτα με απειρα κόμιξ, μεσα σε αυτα και το συγκεκριμενο. Το βρηκα ξανα σε ενα χωριο ενα καλοκαιρι αλλα… οφτοπικ αλλα αυτη τη μαχαιριά στην καρδια δε θα την ξεχασω ποτε, ευχαριστω κουιντομ και μαμα βεβαιως
Νομιζω οτι η οικογενεια δειχνει παλι το επιπεδο της. Αστεια σχολια περι δισκογραφιας enforcer χωρις να προηγηθει οποιαδηποτε αναφορα μονο λυπη προκαλουν για το κομπλεξ. Φυσικα και οι metallica ειναι καλυτεροι απο enforcer. Αυτο δεν σημαινει οτι οι metallica δεν σκοτωνουν στην κυριολεξια τα τραγουδια τους live ορισμενες φορες, το εχουμε δει και εδω. Ετσι ειναι ομως. Οποιος παιζει live μπορει να κανει λαθη. Δεν ειναι κακο.
Αρα λοιπον αυτο που μαλλον θα παιξει στο συγκεκριμενο leg, μιας και κυριως περιλαμβανει επισκεψεις σε πολεις που εχουν ηδη παιξει απο περυσι, ειναι οτι θα βλεπουμε πολυ συχνα τα Disposable Heroes και God That Failed, ενω τα:
Atlas, Rise
Now That We’re Dead
Halo on Fire
Spit Out The Bone
εχουν αντικατασταθει απο:
Here Comes Revenge
Lords Of Summer
επιλογη απο τα 90ς (No Leaf Clover εν προκειμενω)
επιλογη απο το St. Anger (το ομωνυμο εν προκειμενω)
Για οποιον τους εχει δει μερικες φορες, το αποπανω σετλιστ (και της Πορτογαλιας) ειναι μια πολυ γαματη θετικη εκπληξη πιστευω. Και λογικα θα ακουσουμε και τα δυο τελευταια απο τον δισκο καποια στιγμη, το Am I Savage και το Murder One.