Ε καλά και εσύ ασχολείσαι με κάποιον που γράφει ατάκες για να σε τριγγαρει
Ε τότε τι κάνουμε εδώ μέσα; Συζήτηση νόμιζα κάνουμε!
Απαντησα πιο πανω, δεν εχω προβλημα να μου πεις ποιο αλμπουμ θεωρεις καλυτερο, το να μου λες οτι ειναι παραλογο το να προτιμω καποιο αλλο ειναι θεμα ομως.
παιδια ας δεχτουμε πως και οι “φαμιλι” και οι “αντι-φαμιλι” εχετε θεματα στον εγκεφαλο και εκτιματε κατι αναλογα με το ποσο πονεσε τον εχθρο, και ας συνεχισουμε.
Είμαι αντιφάμιλυ επειδή προτιμώ το Justice και το Kill em All από το Load - Reload - St. Anger? YEAAAAAAAAAHHHHHHHH
Δηλαδή επειδή είμαι και Μονομέιντεν, πρέπει να γουστάρω πιο πολύ το X-Factor και το Virtual XI από το Killers?
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι…
Δεν ειπα αυτο καμαρι μου, ουτε εφτιαξα εγω το παιχνιδι που παιζετε εδω μεσα. Απλα μου φαινεται θλιβερη η ιδεα πως υπαρχουν ανθρωποι που θα πανε σε μια συναυλια Μεταλλικα και αντι να απολαυσουν σκεφτονται “πωωωωωωωωω πως τους γαμησες ετσι ρε τζεημς, πως τους γαμησες ετσι τους τρολλς”.
Ισως εχω γερασει αλλα προτιμω να μην παιζω το γαυροβαζελο με τη μουσικη. Τι καθομαι και συζηταω μεσημεριατικα.
Ειλικρινά τώρα, γίνεται να πιστεύεις κάτι τέτοιο;
Καλέ ποιο γαυροβάζελο μουσική συζήτηση προσπαθώ (εγώ τουλάχιστον) να κάνω. Άντε να μην σύρω επιχειρήματα θεωρίας της τέχνης να γίνουμε βατερλώ εδώ μέσα.
Προκύπτει από το τι διαβάζω.
να πω την αλήθεια μου κι εμένα αδιανόητο μου φαίνεται , αλλά είπαμε γούστα
Δε νομίζω απ την πλευρά μου , ότι το Load απευθυνόταν σε διαφορετικό κοινό. Π.χ ροκάς που λέει ο φίλος αποπάνω . Απλά ο κόσμος φαντάζομαι δεν περίμενε τέτοιο ήχο , συνθέσεις και image . Οκ παιδιά δεκτό . κανένας πόνος και κανένας αφορισμός .
Και το λέω επειδή έπιασα τον εαυτό μου να το ζει με μπάντες της γενιάς μου που έκαναν στροφή 360 μοιρών στη μουσική τους και πολύ απλά έπαψαν να με αφορούν ( και με ενόχλησε προφανώς ) . Απ την μια δλδ καταλαβαίνω περίπου την άποψη αυτών που ξένισαν κι ας μου φαίνεται περίεργο αφού ο δίσκος είναι εξαιρετικός
να προσθέσω ότι τους μεγάλωσε ως καλλιτέχνες . Σαν μπάντα δεν ξέρω , θεωρώ το μπλακ αλμπουμ αλλά δεν επιμένω κιόλας σε τέτοια ( πλέον )
είσαι χατζημέταλο και πονάς πολύ . Bukkake το εξώφυλλο του Load στη μάπα όσων τολμούν να μην τους αρέσει
DISCLAIMER : Συμφωνώ με όλους, έχετε όλοι δίκιο. Δεν σας αρέσει καθόλου. Δεκτό . Σας αρέσει αλλά όχι τόσο όσο τα προηγούμενα. Μαζί σας . Σας αρέσει μόνο το Load . Γαμώ. Σας αρέσει περισσότερο το Load απ τα παλιότερα. Μια χαρά
Σκέψου ότι μιλάμε για τα 90s χωρίς social media και την υπερβολική έκθεση. Για τη μουσική κατεύθυνση είχαν δώσει κάποια δείγματα, αλλά σκέψου πως το ιματζ ήρθε σαν σοκ για τους περισσότερους. Η τελευταία εμφάνιση ήταν λ.χ στο Donington και καπάκι οι φώτο του Load.
Πολλοί τότε δεν έδωσαν ευκαιρία στη μουσική κυρίως λόγο αυτού. Σχεδόν 30 χρόνια μετά πιστεύω πως πλέον είτε αρέσει είτε δεν αρέσει για καθαρά μουσικούς λόγους.
Και είναι θεμιτό ε; Κάποιος που βρίσκει ελκυστικό το Justice που είναι εντελώς διαφορετικός ήχος, δε θα βρει απαραίτητα καλό το Load. 30 χρόνια μετά δε μπορούμε (θεωρώ) να κατατασσουμε τους ακροατές του σε προχωρήμενους/ακομπλεξαριστους και χατζημεταλλαδες.
πολύ παραγωγική κουβέντα γίνεται… για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά:
@drenie που χάθηκες εσύ, καιρό είχες να σχολιάσεις, ειδικά για κυβερνητικός εκπρόσωπος!
Ο καλύτερος δίσκος τους
Επειδη αν δεν συμφωνεις εδω εισαι τρολ εχουμε και λεμε
Το load ειναι ο καλυτερος δισκος των metallica
Το load ειναι ο πιο σημαντικος τους δισκος που τους εκανε μεγαλυτερους και οχι το black album.
Το st anger ειναι αδικημενο και κρυφο αριστουργημα.
Τωρα ειμαι τρολ ή οχι;
λυπάμαι το ban αλλιώς θα σου έλεγα τι είσαι
Ο δίσκος με τις κατσαρόλες
Σου ελειψα ; Με συγκινεις !!!
Τι να πω ; για τα Loads ? Για το ποσο καλα ειναι τα προηγούμενα ;
Για μένα έχουν 6 κορυφές , γνωστά αυτά.
Χεχε! Η απουσια της επισημης γραμμης ειναι παντα αισθητη!
Η επίσημη γραμμή που ζητάς !
Cunning stunts