Μetallica

Άκουγα τώρα το ain’t my bitch! Ένα ροκακι της κακιάς ώρας, σε 4/4, με φουλ ανεμπνευστο ριφφ που γράφει κι η γιαγιά μου, στίχοι πενταχρονου, ρεφρέν μηδέν και μου λέει ο άλλος ότι πλησιάζει το justice που ξεκινάει το blackened και σειονται βουνά από κάθε άποψη. Σορι για το rage αλλά δε θα μας τρελαίνετε μερικοί!

κριμα που εκλεψαν τις ιδεες και τις ικανοτητες της γιαγιας σου.

11 Likes

Φυσικα κανενα σχολιο με το τραγουδι και την αποψη του φιλου ωχ συγνωμη του τρολ εννοουσα.

ξέχασες να γράψεις το “για μένα” στο τέλος της παραγράφου… και κανείς δεν συγκρίνει τους δίσκους… απλά πολλοί μπορούμε και περνάμε το ίδιο καλά ακούγοντας είτε τον έναν είτε τον άλλον…

κρίμα για τη γιαγιά σου πάντως αν δεν έκανε καριέρα… εκτός αν τα είχε και εκείνη όλα της τα ριφ στο iPhone του Kirk

4 Likes

Στο ίδιο άλμπουμ βέβαια υπάρχουν και μερικοί από τους πιο συγκλονιστικούς στίχους που έγραψε ποτέ ο papa Het.
“This thorn in my side, is from a tree I planted”

2 Likes

Έχεις νεύρα λόγω ΑΕΚ και τα βγάζεις στους Metallica. <3

1 Like

Λόγω ΑΕΚ; wtf?

Ακεφαλος λέει όχι δικέφαλος :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Ο ακέφαλος γράφει και στο topic της ΑΕΚ, άρα υποθέτω ότι είναι δικέφαλος, και ως γνωστόν η ΑΕΚ (ξανά) παραπαίει, στεναχωριόμαστε ως ΑΕΚτζήδες και ορισμένοι ξεσπάμε στο Load.

2 Likes

megadethdavemustaine-e1490522244805

Άμα κάνει ο νιάου νιάου μετάγραφες φέτος, υπόσχομαι να ανεβάσω σέλφι βίντεο από Βιέννη που θα ουρλιάζω να παίξουν το 2Χ4!

1 Like

Καλά, ειδικά το 2x4 είναι κομματάρα, θα έπρεπε να το ουρλιάζεις και με Μάνταλο.

2 Likes

Σιγά μην ξέρει το 2Χ4 ο μουσικά άμπαλος Μάνταλος. Oι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κτλ μουσικά άμπαλοι είναι εδώ που τα λέμε. Μπουζούκια, ξεφτιλάδικα και τέτοια είναι. Λαμπρή εξαίρεση ο Ρόκο Λένι Ούκιτς (ex AEK, Panathinaikos) που ακούει rock / metal.

Αλλη φαση το Blackened αλλη το Ain’t My Bitch. Αν ειμαι σε φαση για το πρωτο δε θα ακουσω το δευτερο, και αντιστροφα. Τα γουσταρω ομως και τα δυο στο επακρο. Τωρα αυτο για το 4/4… οκ

4 Likes

Καλά όλα τα άλλα αλλά το 4/4 που κολλούσε στο να μην σ αρέσει? :joy::joy::joy:

1 Like

Το Aint My Bitch δεν ειναι απο τα καλα του δισκου. Το Bleeding Me για παραδειγμα μια χαρα το πλησιαζει και το χαιδευει kai αισθησιακα το Justice.

1 Like

Όπως και το Outlaw και το Until it sleeps…
Μεγάλες μπάντες θα σκότωναν να τα είχαν γράψει

Ηρεμα Μπιτς δεκαρακι άνετο

1 Like

Ναι δικε μου σιγουρα δεκαρακι. Αφου τωρα τελευται οταν θελω να ακουσω μεταλλικα βαζω το hero of the day. Υμνος.

Δεκαρακι και το Hero

1 Like