Γαμησετα, κι εγω το ιδιο μαν. Οταν δεν υπαρχει και καποιο αλλο συναισθημα να σπαει τη μελαγχολια (οπως στο Forever Autumn που μου προτεινε ο φιλτατος @Achamian στο οποιο υπαρχουν νοτες αισιοδοξιας διασπαρτες και εμποδιζουν τη μελαγχολια να μπει σε 2η,3η,4η,5η διασταση και να συναντησει εκει τον παπα-χετ που απλα ετυχε να βρισκεται στην ιδια διασταση) , συνηθως δεν μπορω να ακουσω τους μελαγχολικα μελαγχολικους δισκους.
Εντωμεταξυ τι σου ειναι το γαμημενο το υποσυνειδητο/ασυνειδητο/whatever.
Λιγο πριν πεσω για υπνο χτες διαβασα το (γαμιστερο καμμενο) ποστ του @YoungAtlas για το ονειρο που ειδε. Μετα απο αυτο, οντας αρκετα παρορμητικος με αυτα, προτιμησα να μην καω απο την πολλη σκεψη με το ποιο αλμπουμ να βαλω στο ελευθερο θεμα και εβαλα εναν φετινο δισκο που ακουω αρκετα τελευταια και θεωρω πολυ καλο…
…Μετα απο λιγο πεφτω για υπνο και βλεπω ονειρο πως καποιος ποσταρισε “ε μαλακες μην βαλετε το καινουριο **** ****** το εχουμε ακουσει ολοι εχουμε πει γι αυτο, οποιος το βαλει θα το κανουμε skip ε”. Και στη συνεχεια προκυπτει πως το ειχαμε βαλει 4 ή 5 ατομα
Ετσι ακριβως. Και οταν με ρωταει ο κοσμος “πως μπορω να ακουω αυτα τα μελαγχολικα και στεναχωρα” ενω ο ιδιος κοσμος λιωνει ξερω γω σε κουτουκια και ρεμπεταδικα με κατι μουσικες και τραγουδια που εμενα μου προκαλουν απεριοριστη μιζερια και με κανουν να νιωθω πραγματικη θλιψη, απορω πραγματικα. Βασικα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου η κλαψομουνιαση στην μουσικη (επ ουδενι δεν αναφερομαι σε Μανο Λοιζο με αυτο, καμια σχεση) και οταν ακουω κατι ρεμπετες να κλαινε για την απονη ζωη κτλ απλα ξενερωνω φουλ. Τετοια κλαψα ουτε οι Αναθεμα στα πιο κλαψιαρικα τους, ειναι ταξιδιαρικοι ακομα κι εκει.
Εκλαψα που την πατησες θες δε θες με ονειρο και συ…
αχαχ, εγω μια ιστορια με παπιες προτεινα και ο αλλος εβγαλε φιλοσοφικο δοκιμιο.
αν μη τι αλλο, αφιερωσες χρονο στην ακροαση και ειναι εμφανες οτι σε αγγιξε σε καποιο/α επιπεδο/α
να με συγχωρεις φιλτατε με το Ικι Θαμπ, με πετυχε σε κακια βδομαδα με πολυ κουραση και απογοητευση οποτε δεν ειχα χρονο για τις φανφαρες του Τζακ. Θυμαμαι πως τον αγαπουσα το δισκο καποτε, οποτε ακομα καπου μεσα μου ειναι και αυτο, αλλα οχι αυτη τη στιγμη.
Για να δουμε αν και σ’αυτο το exchange θα πεσω μεσα στο γουστο του JTN.
Ελα αλλαξα φωτο προφιλ γιατι περασε κι ενας μηνας απο τις 5 Νοεμβριου.
Και για να μην εχεις εφιαλτες πλεον. Και αυτο θα μεινει για κανα χρονο.
Speaking of εφιαλτες… @pantelis79 που ειναι το review για King Diamond?
Ανυπομονει ο Αποστολης…
Έχω ακούσει αρκετές φορές το άλμπουμ για να γράψω κριτική, αλλά έχω ελάχιστο χρόνο τις τελευταίες ημέρες. Υπόσχομαι ότι μέχρι αύριο βράδυ θα το έχω κάνει.
Τι πρόβλημα να υπάρχει ο @Pargalatsos εδώ το παλικάρι μου έδωσε να γράψω για τον δίσκο της χρονιάς!!! το λατρεύω το έχω λιώσει όλο το πρώτο lockdown με αυτό αγκαλιά την έβγαλα καιρός να γράψω δύο κουβέντες για δαύτο…