Album Exchange

κλικ στα μπλε γράμματα για να φανεί το ποστ, τεράστιες στιγμές :slightly_smiling_face: :exclamation:

1 Like

Είσαι μεγάλος! Κάθε φορά που το διαβάζω πατιέμαι κάτω από τα γέλια. Γενικά ο stef (να ‘ναι καλά ο άνθρωπος, όπου είναι) έχει δώσει διαμάντια σ’ αυτό το thread.

Εντομεταξύ δεν ξέρω αν όλοι καταλαβαίνουν το αστείο, γιατί α). δε φαίνεται (σ’ εμένα τουλάχιστον) πλέον το emoticon με το θαυμαστικό και κυρίως β). ποιοι θυμούνται άραγε το κίτρινο sticker με το θαυμαστικό στα special price;

1 Like

μπορει το Grace να ειναι το μονο “ολοκληρωμενο” αλλα και στο Sketches υπαρχουν κομματαρες

1 Like

Mad Season - Above

Δεν είχα ιδέα τι εστί Mad Season πριν το ματσάρισμα με τον @osfp7. Τώρα που άρχισα να γράφω βλέπω ότι ήταν supergroup από μέλη των Alice in Chains, Screaming Trees και Pearl Jam, κάτι που φυσικά βγάζει απόλυτο νόημα γιατί το άλμπουμ έχει αυτόν τον grunge ήχο της εποχής.
Καταρχάς, να πω από τώρα ότι μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα. Η φωνή του Layne Staley ωραία και ροκ, οι σολιές του Mike McCready σούπερ. Γενικά ωραίες μελωδίες, ιδίως όταν γινόταν πιο blues
η φάση. Το εναρκτήριο Wake Up, το Artificial Red, το Lifeless Dead, το Long Gone Day, το November Hotel! Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω κάποιο.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Θα επαναλάβω τον εαυτό μου. Αν κάποιος ψάχνει ωραία grunge φωνή και πολύ ωραία blues κιθάρα, ας ακούσει αυτό το άλμπουμ και δεν θα απογοητευτεί.

*easter egg: Layne Staley και Demri Parrott

8 Likes

@giasonas @giasonas @nikatapi @matia @mrbeast @martian @mrbeast @pantelis79 @pantelis79 @apostolisza8 @Sh_Wo_f @anhydriis
:interrobang: :interrobang: :interrobang:

@tylerdurden @bostonflesh @eviL @RiderToUtopia @Sevek @Clairvoyant
:broken_heart: :broken_heart: :broken_heart:

νέο χωρίς θέμα

Χαίρομαι που βρήκα κάτι που δεν έχεις ακούσει. Ακόμα πιο πολύ χαίρομαι που σου άρεσε κιόλας

1 Like

ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ το Mad Season, μας αποτρελλανατε, θα κατσω να γραψω τα ριβιους

2 Likes

Εβαλα δισκο μετα απο 12 βδομαδες.

spoiler: ειναι ποστ ροκ

Νιωθω ασχημα - τις τελευταιες εβδομαδες δεν ειμαι στα καλα μου. Πολυ πιεση απο παντου, μηδεν υπομονη, πολλα νευρα.

Νιωθω ασχημα - ακουσα τον δισκο μια φορα. Στην αρχη μου αρεσε, στην πορεια με ξενισε ( καποια στιγμη δεν ηξερα αν ημουν στο σπιτι μου ή στα οινοφυτα)στο τελος με αφησε αδιαφορο.

@Sevek νιωθω ασχημα γιατι οπως ειπα πιο πανω δεν εχω καθολου υπομονη αυτη την περιοδο να δωσω δευτερη ευκαιρια σε κατι. Sorry.

2 Likes

Ποιος θεός έβαλε “Feel sorry for the fanatic”; Δισκάρα, ο ορισμός του καλλογραμμένου groovy/industrial/death metal. “Last laugh” αιώνια τραγουδάρα (τώρα που θυμήθηκα: πάει ζευγαράκι με τους Iced Earth στο topic για τα κομμάτια με τους ίδιους τίτλους).

τρεις συμμετοχες εχει η νεα φορμα παρεμπιπτόντως (χωρις εμενα). Ηλπιζα οτι θα φταναμε τα 20 :confused:

λιστα με ολα οσα ακουσα κάπως σε σειρα προτιμησης

Nomik - Ain’t gonna be a king
Mad Season - Above
Jocelyn Pook - Untold Things
Crosses (†††) - Crosses
Joni Mitchell - Blue
Johnossi - Mavericks
Amenra - Mass VI
Oceans of slumber - Winter
Korn - The Paradigm Shift
Placebo - Black Market Music
Lumiere - Phases
Yann Tiersen - Le Phare
Meshuggah - I
John Zorn/Naked City - Naked City
Forseti - Erde
Gallows - Grey Britain
Slash’s Snakepit - Ain’t Life Grand
Paradise Lost - Host

3 Likes

Πες μας τουλαχιστον τα αλμπουμ που μπηκαν. Μπορει να θελουμε να ακουσουμε καποιο. Μπορει και ολα, 3 ειναι.

Εμένα δεν με πειράζει 2 να μαστε μίνιμουμ να παίζεται μπαλιτσα

Δωσε παραταση να μπουν κι αλλοι! Και καντους ταγκ με ημοτζι που να δημιουργουν τυψεις

1 Like

Θα εμπαινα αλλα εχω τυψεις ηδη που δεν εδωσα την προσοχη που επρεπε στον τελευταιο δισκο. Οποτε ειπα να απεχω αυτη την φορα.

δεν νοιαζονται!!!

2 Likes

Μπορει να χρειαζεται καλοκαιρινες διακοπες το θρεντ. Ασε λιγο καιρο να γραψουν οσοι ειναι να γραψουν τα review που χρωστανε και ξαναχτυπα.

Μπορει να πρεπει να επανερχεσαι σε ασχετες στιγμες, οχι προκαθορισμενα.

ο μονος τροπος να αρχισουν να γραφουν ειναι απο peer pressure και ντροπη βλεποντας τους υπολοιπους να γραφουν. Αν δεν γραφει κανεις, δεν νοιαζεται κανεις.

Επισης στο προηγουμενο δυο ατομα προσπαθησαν να συμμετασχουν με τον εναν να χρωσταει απο 10 φορμες πισω!! Ξερετε ποιοι ειστε!

1 Like

αυτό που χρειάζεται είναι να γραφτούν 5 προτάσεις για review

ακόμα περιμένω ένα που είχα προτείνει τότε με τα 30λεπτα

του άρεσε , δεν του άρεσε με την απορία θα μείνω .

1 Like