*Distortion
Εντάξει, δεν έγινε τίποτα, απλά άκουσε 74 φορές λάθος δίσκο (που δεν του άρεσε κιόλας) :")
Πε θαι νω
κλαμα
Τουλάχιστον δεν κλαίω μόνος. Ευχαριστώ.
Ψηθειτε να το συνεχισουμε και να το κανουμε μηνιαιο.
Λογικα περισσοτερος κοσμος θα ψηθει ετσι. Εγω ειμαι μεσα παντως.
Και να μετονομαστει σε Let’s Play II.
Ή ας γινει Let’s Play I και αλλαζουμε το καλενταρι σε ΙΙ για να μη θιχτει ο JTN.
Και εγώ δηλώνω μέσα για επαναφορά του Album Exchange, πολύ καλή ευκαιρία για νέες μουσικές προτάσεις.
Μεσα
μπορεις να το δηλωσεις και εμπρακτα, λεγοντας μας τη γνωμη σου για τον δισκο που προτεινε ο Clairvoyant
Δεν είμαι καν στο τελευταίο που πόσταρες, με άλλον ζευγάρωσε ο clairvoyant. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν διαβάζω σωστά το αρχείο.
Tab 16, got it. Δεν πάμε σε νέες προτάσεις καλύτερα;;;
Ριμπούτ με αγαπημένους δίσκους δίσκους '22 ε φανταστικέ θρεντοκράτορα;
μια επιστροφη θα ηταν πολυ ωραια αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα ατομα
σκεψου οτι ειμαστε -12 :Δ
ειμαι μέσα αρκεί να είναι αποδεκτό ότι δεν κάνω μεγάλα reviews οπως η πλειοψηφία
-12 ως προς τι?
Μήνες υπολοίπου ζωής
Σ’ αυτό είμαι μέσα κι εγώ.
εγω ποτε δεν το θεωρουσα προαπαιτουμενο. Στο αρχικο ποστ λεω 3 σειρες ή 3 παραγραφους δλδ οσο θελει ο καθενας αρκει να μας πει ξερωγω τη γνωμη του και να δωσει μια αλφα προσοχη την ωρα της ακροασης/ακροασεων οπως θα θελαμε να κανουν και στους δισκου που προτεινουμε εμεις
σε σχεση με τα ατομα που συμμετειχαν παλια
Είμαι κι εγώ μέσα αν γίνεται μια φορά το μήνα. Χρωστάω και μια κριτική σε άλμπουμ του @JTN (η μοναδική που χρωστάω).
@Rebel είμαι σίγουρος ότι εσύ θα γράψεις λίγα πράγματα αλλά θα είναι μεστά. Το πρόβλημα είναι με κριτικές 2 σειρών του τύπου “το άλμπουμ μου άρεσε, ακούστε το” ή “το άλμπουμ δεν ήταν του στυλ μου, δεν μου άρεσε” που ουσιαστικά δεν λένε απολύτως τίποτα.