Album Exchange

*Distortion

1 Like

Εντάξει, δεν έγινε τίποτα, απλά άκουσε 74 φορές λάθος δίσκο (που δεν του άρεσε κιόλας) :")

8 Likes

Πε θαι νω

2 Likes

κλαμα

Τουλάχιστον δεν κλαίω μόνος. Ευχαριστώ.

1 Like

tab 16, το πρώτο (από SvenN) @anhydriis

5 Likes

8 Likes

Ψηθειτε να το συνεχισουμε και να το κανουμε μηνιαιο.
Λογικα περισσοτερος κοσμος θα ψηθει ετσι. Εγω ειμαι μεσα παντως.
Και να μετονομαστει σε Let’s Play II.
Ή ας γινει Let’s Play I και αλλαζουμε το καλενταρι σε ΙΙ για να μη θιχτει ο JTN.

6 Likes

Και εγώ δηλώνω μέσα για επαναφορά του Album Exchange, πολύ καλή ευκαιρία για νέες μουσικές προτάσεις.

3 Likes

Μεσα

2 Likes

μπορεις να το δηλωσεις και εμπρακτα, λεγοντας μας τη γνωμη σου για τον δισκο που προτεινε ο Clairvoyant :slightly_smiling_face:

Δεν είμαι καν στο τελευταίο που πόσταρες, με άλλον ζευγάρωσε ο clairvoyant. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος και δεν διαβάζω σωστά το αρχείο.

Tab 16, got it. Δεν πάμε σε νέες προτάσεις καλύτερα;;; :slight_smile:

Ριμπούτ με αγαπημένους δίσκους δίσκους '22 ε φανταστικέ θρεντοκράτορα; :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

μια επιστροφη θα ηταν πολυ ωραια αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα ατομα
σκεψου οτι ειμαστε -12 :Δ

1 Like

ειμαι μέσα αρκεί να είναι αποδεκτό ότι δεν κάνω μεγάλα reviews οπως η πλειοψηφία

3 Likes

-12 ως προς τι?

Μήνες υπολοίπου ζωής

2 Likes

Σ’ αυτό είμαι μέσα κι εγώ.

εγω ποτε δεν το θεωρουσα προαπαιτουμενο. Στο αρχικο ποστ λεω 3 σειρες ή 3 παραγραφους δλδ οσο θελει ο καθενας αρκει να μας πει ξερωγω τη γνωμη του και να δωσει μια αλφα προσοχη την ωρα της ακροασης/ακροασεων οπως θα θελαμε να κανουν και στους δισκου που προτεινουμε εμεις

σε σχεση με τα ατομα που συμμετειχαν παλια :pensive:

5 Likes

Είμαι κι εγώ μέσα αν γίνεται μια φορά το μήνα. Χρωστάω και μια κριτική σε άλμπουμ του @JTN (η μοναδική που χρωστάω).

@Rebel είμαι σίγουρος ότι εσύ θα γράψεις λίγα πράγματα αλλά θα είναι μεστά. Το πρόβλημα είναι με κριτικές 2 σειρών του τύπου “το άλμπουμ μου άρεσε, ακούστε το” ή “το άλμπουμ δεν ήταν του στυλ μου, δεν μου άρεσε” που ουσιαστικά δεν λένε απολύτως τίποτα.