Νομίζω ένα από τα πράγματα που έκαναν τη φάση να καθυστερεί, ήταν αυτή η καλοπροαίρετη επιθυμία μας να γράφουμε μεγάλες ή βαθυστόχαστες κριτικές. Εγω τουλαχιστον αυτό που καθυστέρησα, το neurosis, έπρεπε στην τρίτη ακρόαση να γράψω ένα σύντομο κειμενακι αντί να προσπαθώ να με πείσω να το ακούσω κι άλλες φορές καταναγκαστικα.
Σε μια άλλη περίπτωση, ενώ μου άρεσε ο δισκος, καθυστερούσα επειδή δεν είχα έμπνευση τι να γράψω, τελικά έγραψα ένα σύντομο κειμενακι λίγο generic στη μέρα της προθεσμίας και όλα οκ
Απλά η δική μου εμπειρία βέβαια είναι αυτά. Ωραίο θα ήταν να αναβιώνε το παιχνίδι, έστω και με πιο μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στους γύρους.
Πολύ διαφορετικό το κονσεπτ όμως. Εδώ ακούμε έναν δίσκο και γράφουμε λίγα λόγια (που πολλοί το κάνουμε ούτως ή άλλως), στο άλλο παιχνίδι ψηφίζουμε τραγούδια και βγάζουμε λίστες. Και την βρώμικη δουλειά την κάνω εγώ στο άλλο. Δεν θέλει και τόσο χρόνο πια.
απολυτα λογικο να μην μας βγαζουν ολοι οι δισκοι την ιδια εμπνευση αλλα κανεις δεν κρινεται για το κειμενακι που θα γραψει και ευτυχως δηλαδη γιατι εγω ημουν παντα απο τους χειροτερους στο γραψιμο (μαλλον για να αντισταθμιστει το ποσο καλος ημουν με τις προτασεις μου).
Επισης (ψιλο)διαφωνω με bostonflesh οτι αυτες οι κριτικες δεν λενε απολυτως τιποτα. Ο λογος που επιμενω για τα reviews ειναι πρωτιστως για αυτους που προτειναν τα αλμπουμ αλλα και οι τριγυρω κερδιζουν αρκετα απο αυτα. Αν ξερω πχ οτι το γουστο του χ user ειναι κοντα στο δικο μου σε καποια genres και πει οτι ο ψ δισκος του αρεσε/δεν του αρεσε με ενα συντομο γιατι, τοτε εμενα θα με ωθησει ή γλιτωσει απο την ακροαση του. Δεν θα αναρωτιομαστε ολοι τι παιζει.
Σχετικα με το να γινει μηνιαιο εμενα μου φαινεται οτι θα υπερισχυσει το αναβλητικο mindset του “ελα μωρε εναν μηνα εχω” και θα ειναι ακομα χειροτερο το θεμα του deadline. Παρ’ όλα αυτα το δεχομαι λογω και του φορτου εργασιας με το Let’s Play που εννοειται για εμενα χωρανε και τα δυο αλλα καταλαβαινω οτι καποιοι θα πιεστουν παραπανω. Ακομη περισσοτερο εννοειται οτι το να γινει ψηφοφορια μεταξυ των δυο ειναι χαζομαρα και δεν θα ηθελα με τπτ να χαλασω το παιχνιδι του quintom που ειναι και πιο in αυτον τον καιρο.
εσυ μεσα στο μηνιαιο δεν εισαι γιατι ακομα κι αφου μετρησα το Atlantean Kodex, εχεις ενα Cult Of Fire να σε περιμενει
Ειμαστε κολλεκτιβα και αυτα τα παιχνιδια ανηκουν σε ολους μας (!)
Ο στοχος ειναι να ανακαλυπτουμε και να γουσταρουμε νεες μουσικες.
Και να περναμε καλα με την διαδικασια και με το ταξιδι.
Εχω κι αλλα κλισε αν θελετε. Αλλα τα πιστευω ε.
το ζητησατε
το περιμενατε
το λαχταρουσατε
(περισσοτερο hype με κεφαλαια γραμματα)
ηρθε
με επιφυλαξη μεν αλλα ειναι εδω
θα μεινει;
ναι αν συμμετεχετε!
ζευγαρια λογικα την πρωτοχρονια
οσοι εχουν χρεη εχουν δωδεκα μερες δηλαδη
αφου γινει το ζευγαρωμα, εχετε εναν μηνα
παρτε τον χρονο σας αλλα μην τα αφηνετε για τελευταια στιγμη
ζηταμε δισκο του 2022!! Μπορει να ειναι ο αγαπημενος σας, μπορει κατι που νομιζετε το ακουσατε μονο εσεις, ενα hidden gem, κατι που νιωσατε οτι δεν εκτιμηθηκε οσο επρεπε κλπ κλπ
Αρκει να ειναι του 2022
Επειδή τον δίσκο που ψήφισα για Album of the year- το Hostile Architecture- τον έχετε ακούσει σχεδόν όλοι πιστεύω, έβαλα έναν από τους άλλους που ειχα πολύ ψηλά, με μεγάλη πιθανότητα πάλι να τον έχει ακούσει οποίος του τύχει, αλλά γαμει.-
Δεν έχω χρόνο ν’ ακούω ούτε τους καινούριους δίσκους που θέλω απεγνωσμένα, ούτε παλιότερους που απλά μου έρχονται στο μυαλό. Οπότε δεν ξέρω ποια διαολεμένη, μαζοχιστική τάση μ’ έκανε να υποβάλλω κι εγώ τη φόρμα μου στο google doc του JTN. Θα είμαι συνεπέστατος, ωστόσο, ακόμα κι αν ακούσω μόνο μια φορά τον δίσκο και γράψω κυριολεκτικά τρεις σειρές.
Υ.Γ. Έβαλα EP, οπότε technically μιλάμε για δίσκο, μη μου το κόψεις. Άντε και καλή (επαν)αρχή, είθε το 2023 να φερθεί καλύτερα στην παιχνιδάρα σου!!!
Εβαλα την προταση μου και ευχομαι να τυχει σε καποιον που θα το εκτιμησει.
Ψησου να σκεφτεις σοβαρα την προταση να μπει κι ενας τιτλος Let’s Play στο παιχνιδακι @JTN για να τα εχουμε ολα συμμαζεμενα (ειτε I ειτε ΙΙ) μιας και εχω ετοιμο ηδη το ΙΙΙ στο μυαλο μου, το οποιο δε θα ειναι ουτε κατα το ελαχιστο χρονοβορο (μην φοβαστε κοινως)
Ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι και μου έτυχε ματσάρισμα με τον @JTN
Ο δίσκος που μου πρότεινε είναι αυτός που βλέπετε πιο πάνω. Η μπάντα λέγεται Incura, είναι από τον Καναδά και αυτό είναι το ντεμπούτο τους άλμπουμ που βγήκε το 2013 (αν και είχαν βγάλει και κάποια μεμονωμένα singles πιο πριν απ’ ότι είδα).
Να πω ότι με τους Incura ήρθα πρώτη φορά σε επαφή, δεν τους ήξερα πιο πριν. Όπως είπα είναι Καναδοί και η μουσική που παίζουν είναι ένα μελωδικό heavy rock με έντονα τα θεατρικά στοιχεία. Ο τραγουδιστής τους, εκτός από το συγκρότημα, συμμετέχει επίσης και σε musical παραγωγές, οπότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι ακριβώς παίζει εδώ.
Λοιπόν το άλμπουμ έχει 10 τραγούδια. Γενικά κυλάει σχεδόν ολόκληρο αρκετά ευχάριστα. Ξεχώρισα προσωπικά κάποια κομμάτια που μου άρεσαν παραπάνω. Το εναρκτήριο ‘Get The Gun’ (δυναμικό ξεκίνημα) και επίσης τα ‘I Breathe This’, ‘Turning Blue’ και το “Sweat Runs Cold” που κλείνει το δίσκο.