Ειχα φαει πατατες, τις αγνοησα, και μολις εβαλαν μπατσους να τις φυλανε ορμησα
Αυτές οι μέρες είναι ένα κουβάρι στο μυαλό μου, ζω με deadlines στην δουλειά, στις εργασίες, στην εξεταστική, έχω εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και μέσα σε όλα τρέχω να προλάβω και τις προθεσμίες ψήφων και ποστς στο ροκινγκ! Κάπως ταιριαστό και χαριτωμένα αστείο, θα έλεγα. Οπότε, πιστή στην κατάρα μου, ήρθα να μιλήσω για έναν δίσκο τούτη την ύστατη στιγμή τον οποίο όλον αυτό το μήνα αρνιόμουν πεισματικά να ακούσω. Συγγνώμη αγαπητέ @Sevek, απλώς ήταν αυτή η μία λέξη στην περιγραφή που μου χτύπαγε κάθε φορά που σκεφτόμουν να κάνω την προσπάθεια : Gojira. Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζουν οι Gojira, ξέρω μόνο ότι δεν με αφορά. Καθόλου. Ωστόσο, όσοι αρέσκονται σε αυτό τον ήχο, προτείνω να σπεύσουν να ακούσουν το
το οποίο φαίνεται να είναι ένας πολύ συμπαγής δίσκος, καλοπαιγμένος, με ογκώδη ριφφς και με έντονο, βαρύ drumming, αλλά ταυτόχρονα και ένας ιδιαίτερος δίσκος, με ενδιαφέρουσες ιδέες, ενορχηστρώσεις και ευρηματικές χρήσεις οργάνων (hammond <3). Τίγκα προγκ βάσεις βρήκα, death βρήκα, νταρκίλα βρήκα, γλυκύτητα βρήκα, μέταλ βρήκα και τελοσπάντων απόλα βρήκα, αν και υποθέτω πως πρόκειται για στοιχεία τυπικά αυτού του τόσο μακριά από εμένα παντρέματος. Ξεχώρισα νομίζω τα She, Shivering Deadly Cold και Transmisgration of the Soul κυρίως για τα χτισίματα και τις υφολογικές αλλαγές τους, όπως επίσης και την γενικότερη χρήση των πλήκτρων και των τυμπάνων καθόλη την διάρκεια του δίσκου. Ειδικά το drumming το απόλαυσα πάρα πολύ, πχ τα γεμίσματα και τον ήχο στα κύμβαλα (νετι).
Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, η ακρόαση δεν ήταν όσο απαγορευτική, βασανιστική και χάλια (ψύχραιμη!) όσο περίμενα, αλλά και σε μία άλλη αυτό το στυλ και αυτή η μουσική πρόταση συνεχίζει να μην με αγγίζει και να μην με αφορά. Ευχαριστώ πολύ @Sevek για το διαφορετικό αυτό άκουσμα, απλώς έτυχε να δώσεις τον σωστό δίσκο στα λάθος αυτιά.
ΠΡΟΛΑΒΑ
Τι έφτιαξες ρε κτήνος??? Πως μας πετσόκοψες έτσι?? Εχω σκαλώσει άσχημα τώρα και θα το πάω στο επόμενο στάδιο να ζητάω συγκεντρωτικές σου κάθε μήνα!!
Χαχαχαχ… ααπαππα… εκτος και αν μεινει στολισμενο το χριστουγεννιάτικο δεντρο
Leather Terror από Carpenter Brut
Δεν τους είχα ξανακούσει, ούτε σαν όνομα βασικά. Αν μπορούσα να το περιγράψω με λίγα λόγια, θα ήταν ότι είναι σαν album φτιαγμένο για OST ή υπόκρουση σε video game. Αρκετά επικά στοιχεία, ηλεκτρονικοί ήχοι που πάντα μου αρέσουν (και πιθανότατα ηλεκτρονικώς ηχογραφημένα drums). Ένα προβληματάκι νομίζω που εντόπισα, ήταν η διαφορετική παραγωγή στο μάλλον αγαπημένο μου κομμάτι το Day Stalker (εικάζω λόγω των αρπέτζιων από πίσω στο synth, thanks Matt Bellamy) που μου ακούγεται σαν 80s φάση, σαν να υπάρχει μια “ομίχλη” μπροστά απ’ τον ήχο. … που μάλλον ήταν συνειδητή επιλογή γιατί και το Lipstick Masquerade έχει ένα 80s feeling που μου το βγάζει κυρίως η φωνή της/των Persha,
Αγαπημένο σημείο ή καλύτερα λεπτομέρεια, η εντελώς τέλεια εναλλαγή μεταξύ του Opening Title (μάλλον δε δώσανε ιδιαίτερη σκέψη για την ονοματοδοσία ) και του Straight Outta Hell, κάθε φορά σκεφτόμουν, τι διάολο πόσο κρατάει αυτό το τραγούδι.
Το album έχει αρκετά feats άλλων καλλιτεχνών κυρίως στη φωνή φαντάζομαι, με το The Widow Maker να έχει τον/τους Gunship που η φωνή του μου θύμισε πολύ Nothing But Thieves που μόνο θετικό το λες. Στο album συμμετέχουν και οι Ulver στο <<…Good Night, Goodbye>>, που δεν έχω ακούσει ούτε νότα, αλλά βλέπω αρκετό hype γενικά εδώ μέσα άρα το αναφέρω.
Όβερολ, δεν ξέρω αν θα το έβαζα στο #2 όπως ο @Neo, άλλα όπως είπα και στο preview μου, μου βγάζει αρκετά feeling σαν τους Pendulum και αυτό είναι μόνο +++ για μένα, αφού είναι μεγάλη λυκειακή αγάπη, όπως επίσης ότι μπόρεσα να το ακούω συνεχώς στο background (σε αντίθεση με τους Pendulum βέβαια). Λίγο περίεργο, γιατί είναι αρκετά uplifting και groovy η μουσική, αλλά κρατάει ρυθμό και μου αρέσει? Δεν ξέρω, πάτησα like στο spotify, το κατέβασα και το βάζω να παίζει συνέχεια όταν δουλεύω.
περιμενα μετα το νεο παιχνιδι του anhydriis να πεσει λιγο ο ενθουσιασμος γι’ αυτο αλλα χαιρομαι καθως εχουμε υψηλο αριθμο συμμετοχων και παλι. 23 στο συνολο. Τρεις αυτοι που χασαμε (και περιμενουμε για το επομενο), δυο αυτοι που επεστρεψαν.
#21 αν δεν σας παει αυτοματα
προσοχη η τριαδα στο τελος
ο SvenN ακουει του Neo, o Neo του Giasonas και ο Giasonas του SvenN
Α, ρε Παργαλάτσε, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!! Άνοιξα το excel και περίμενα κανένα ωραίο ατμοσφαιρο-metal γιατί έχω καταλάβει ότι έχουμε και ίδια γούστα, αλλά τελικά celtic punk εσύ, skate punk εγώ!
Δεν τα γουστάρω τα κέλτικα, αλλά δεν έχει σημασία, έπρεπε κάποια στιγμή ν’ ακούσω Flogging Molly, δεν έχω ακούσει ποτέ!
Ktn μου έτυχε μάγκα μου, ο ένας από τους 3 χρήστες που δε θα το έκλειναν μονομιάς αυτό που πρότεινα <3
Sempiternal μου έτυχε, τη βδομάδα που ο Brendon ανακοίνωσε το τέλος των Panic! at the Disco, noice
Σχεδον ετοιμοι οι Interrupters. Δωστε μου ως το βραδυ και το εχω μορφοποιησει/ανεβασει. Ειμαι ο τελευταιος οφειλετης του απερχομενου exchange?
Α τέλεια, ανυπομονώ να ακούσω την πρόταση του Σπύρου Κούκα, αφού η επαφή μου με το prog rock των 70ς είναι αρκετά επιφανειακή, αλλά μου αρέσει ότι έχω ακούσει ως τώρα. Ενδιαφέρων τίτλος το Night On Bald Mountain, το αφιερώνω στην Ρωσίδα που σαν σήμερα πριν 2 χρόνια πέρασε κι αυτή μια βραδιά πάνω στο καραφλο βουνό (!)
(Σορρι not σορρι)
@Neo παραλίγο να βάλω το ίδιο άλμπουμ ε… Ήμουν ένα κλικ από το να γράψω CHVRCHES στην φόρμα, μέχρι που σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να μην βάλω ξανά ηλεκτρονικό δίσκο με γυναικεία φωνητικά δεύτερη βδομάδα σερί.
Παρομοίως!! Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν βρίσκω λόγο να μην τα πηγαίνω καλά και ανυπομονώ να μάθω!
Στο μεταξύ παρατηρώ όλος ο κοσμάκης έχει μπουχτίσει ενδεχομένως και πάει από 00ζ και πέρα κι εγώ εκεί, 74, δόγμα :")
Να ξέρεις πάντως, το punk rock - είναι και αρκετά bluesy σε στιγμές - δεν διαθέτει τίποτα πιο sexy από τον Hank Wood.
Δεν ξέρω την '74 πρόταση σου, τα λέμε σύντομα!
ειναι και ο/η @OwlKitty
πλακα πλακα νομιζω ολα τα ζευγαρια βγηκαν πολυ καλα και κοντα στα γουστα σας, φαινομενικα τουλαχιστον.
(εκτος απο τον Ιασονα που θα ακουσει black metal Ειναι ωραιο αλμπουμ παντως. Ουτε εγω το εχω πολυ με το ειδος αλλα η θεατρικοτητα των AFOS το κανει προσβασιμο)
Όχι νταξει, εφκωλακι είναι
Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω αν είμαι ένας από τους άλλους 2 ε?
Εγώ παίζει να βάλω να το ακούσω το δικό σου πριν από αυτό που μου έτυχε
Έπραξα στρατηγικά για να ασκήσω πίεση σε περίπτωση που δεν τα μέτρησα σωστά
Εσύ και ο νηματοδημιουργός, θα έβαζα και τον kbil, αλλά λόγω της στενής σχέσης που έχουμε πια θα το έκανε και από υποχρέωση μάλλον
Μπα αυτός είναι too metal for his own good, το συγκεκριμένο είδος το θεωρεί μουσική για ΔΑΠιτες (!)