Album Exchange

7 μερες εμειναν! Οσες δηλαδη ειχατε στη 1.0 version του παιχνιδιου. Ευκολακι

@nikosPL @Sh_Wo_f @Aldebaran @Sevek @anhydriis @Rebel @furor @Curehead @Dr.Feelgood @bostonflesh @manos87 @QuintomScenario @Ktn @nnnkkk @RiderToUtopia @Clairvoyant @YoungAtlas @Giasonas

νέα φορμα για τον μαρτιο

8 Μαρτίου είναι η ημερα της γυναικας αλλα αυτο το εμαθα τωρα που το γκουγκλαρα. Το θεμα μας θα ηταν το ιδιο ετσι κι αλλιως. Θελουμε να αναδειξουμε γυναικες οποτε προτεινετε ενα αναλογο αλμπουμ. Αν βαλετε καποιο συγκροτημα, δεν ειναι αναγκη να ειναι full female. Αρκει απλα να ξεχωριζει μια γυναικα. Ο πιο ευκολος τροπος φυσικα ειναι αν τραγουδαει αλλα μπορει να ξερετε εσεις και καμια σταρ μπασιστρια. Ο,τι νομιζετε.

2 Likes

Εγώ με τους Hole που έβαλα για το μήνα Φλεβάρη, είμαι μέσα στο θέμα για το μήνα Μάρτη! Είμαι ένα μήνα μπροστά δηλαδή :stuck_out_tongue:

Η Courtney Love είναι θεά και είναι μία και μοναδική. Θέλει σκέψη να βρω κάποια άλλη τώρα για το Μάρτιο που να μπορεί έστω και λίγο να την κοιτάζει στα μάτια.

1 Like

Amen. The ultimate Alpha-Bitch-Survivor.
μπορούμε να επιλέξουμε από όλο εκείνο το κονκλάβιο.
L7, Babes in Toyland femdom street rock αλητεία.
Από την άλλη υπάρχει και στο μετσολ - Leather Leone , the one and only

px Sonja

1 Like

η Anneke.

4 Likes

Α ρε Bolt Thrower που βλέπω να έρχεται.

3 Likes

δεν ειμαι σχετικος αλλα το να παιζει μπασο με το να ειναι η σταρ της μπαντας δεν ειναι το ιδιο πραγμα

1 Like

Ποιος τυχερός θα ακούσει Elastica άραγε?

1 Like

Όλοι όσοι ήμασταν στο Principal (ή στο Gagarin αντίστοιχα) το 2010 γνωρίζουμε ότι η Jo είναι η σταρ της μπάντας!

1 Like

Ευκολακι η επιλογή μου…

Ε ναι, καλύτερα αρχίδι παρά πουτανάκι.

Πατριαρχία και σε αυτό!

2 Likes

Έλα μωρέ, αστειευόμουν.

2 Likes

Με δεδομένο ότι λατρεύεις την Anneke, o χρήστης Sevek νιώθει μπερδεμένος στην τοποθεσία rocking forum.

Μονο την φωνη της.

Ναι, ναι, δεν αναφέρουν σε τίποτα άλλο και γω.
Και αν θυμάμαι καλά, κυρίως την περίοδο στους Γκαθερινγκ.

Αν θελεις να γινουμεε και πιο συγκεκριμενοι, βρισκω το 95% των τραγουδιων της απο το 2008 εως σημερα επιεικως απαραδεκτα.

Ναι, κατι θυμαμαι :slight_smile:

1 Like

Θεά η Αννεκε, αλλά το καλύτερο άλμπουμ των Γκαθερινγκ με διαφορά είναι…

3 Likes

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα του νέου exchange, είχα να προτείνω άπειρα αγαπημένα album από όλα τα είδη μέταλ, τελικά πρότεινα κάτι doom.

Επίσης, το Always των The Gathering μπορεί να μην έχει Anneke αλλά έχει την Marike Groot, που ήταν καλεσμένη και στα 25 χρόνια της μπάντας

2 Likes