In hindisght ηταν μαλλον ατυχεστατη επιλογη, γιατι οντως ειναι αλμπουμ για background κυριως (αλλα προσφερει παρα πολλα αν κατσεις και το αναλυσεις - αλλα ειναι φαφλαταδες πραγματι). Το εντυπωσιακο για μενα ηταν πως εκατσαν και το εκαναν.
In hindisght ηταν μαλλον ατυχεστατη επιλογη, γιατι οντως ειναι αλμπουμ για background κυριως (αλλα προσφερει παρα πολλα αν κατσεις και το αναλυσεις - αλλα ειναι φαφλαταδες πραγματι). Το εντυπωσιακο για μενα ηταν πως εκατσαν και το εκαναν.
Η πρόταση του αγαπητού @Aldebaran είναι από τις πιο επιτυχημένες και φρέσκες που μου έχουν γίνει σε τούτο το θρεντ οπότε ας ξεκινήσω ευχαριστώντας τον. Τον δίσκο τον έχω ακούσει πάρα πολλές φορές (καθόλου δύσκολο βέβαια αφού πρόκειται για ένα σφηνάκι διάρκειας 22 λεπτών) και έχει σκάσει μέσα στην σεβεντίλα και στα διάφορα των ημερών με τρελή φόρα και ξεσηκωτική διάθεση σαν μία πολύ πολύ ευχάριστη, πολύ ανανεωτική έκπληξη. Βασικά οι λέξεις κλειδί εδώ είναι τσίτα μπόμπα και θα αρκούσαν για να περιγράψουν αυτό το τέλειο πράγμα, αλλά οκ, ας πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω.
Πρόκειται για κάποιου είδους ;p πανκ, το οποίο δεν γνωρίζω για να ταυτοποιήσω και να εντάξω σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σκηνής ή ό,τι, αλλά δεν έχει σημασία κιόλας. Εγώ ακούω κάτι τρομερά γκρουβάτο και φουλ ροκ εν ρολλάτο, με 70ζ αναφορές (αλίμονο, δεν ξεφεύγω ;p) και ενδιαφέροντα παντρέματα (κάποια bluesy ή funky στοιχεία ας πούμε), με γκαρατζ αισθητική και με μία ωμή δυναμική που σαρώνει. Παίρνει κεφάλια δηλαδή πως το λένε, το δισκάκι έχει μια τόσο αυθεντική και ορμητική ενέργεια που δεν γίνεται να μην σε παρασύρει. Ο φίλος που τραγουδάει (ναι οκ δεν έχω δει καν τα μέλη, υποθέτω ο Hank? ;p) ξελαρυγγιάζεται, δίνει πόνο, όπως και όλοι όσοι μετέχουν με ειδική - πάντα - μνεία στην πραγματικά ευρηματική - ναι συνέχεια αυτό λέω αλλά αφενός τόσο μπορώ αφετέρου εδώ είναι και τόσο αλήθεια :") - χρήση πλήκτρων και δη organ. Και το πιο βασικό : το αποτέλεσμα στάζει αγνή Κ Α Υ Λ Α, δεν ξέρω πώς να το θέσω πιο σικ και ευγενικά, είναι απίστευτα, βαθιά σέξυ με τον πιο όμορφο και ταυτόχρονα raw και in-your-face τρόπο. Αγαπημένο κομμάτι το Whisper και μετά ενδεχομένως τα Love is a Cold White Tile, I Cant Stay και Concrete, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό γιατί ο δίσκος ακούγεται όλος από την αρχή μέχρι το τέλος μπαμ μπαμ - είπαμε 22 λεπτά είναι. Και γι αυτό δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, χρειάζεται μόνο να το ακούσετε όλοι σας.
εδιτ και ps : @Aldebaran χάρηκα πολύ πολύ για το Phantom’s και για όλα τα ωραία που έγραψες. ^-^ Απόλυτα κατανοητό το θέμα σου με την φωνή, απόλυτα απολαυστικά όλα τα υπόλοιπα.
@Sh_Wo_f Hank says hi with the sexiest rock n roll on the planet:
Χαίρομαι που σου άρεσε, Hank Wood και τα μυαλά στα κάγκελα!
1 ωρα εχεις!!!
και οσοι αλλοι θελετε να μπειτε
Υπέβαλλα
L7-smell the magic (1990)
και ανεβάζω εδώ ως το βράδυ το κείμενο για το Nobody’s daughter
danke
το σαιτ που εβγαζα τα ζευγαρια εχει πεθανει. Καποιος να μου βρει καινουριο που δεν χρειαζεται να βαζω ενα ενα τα ονοματα αλλιως θα ποσταρω μια λιστα και ο καθενας ακουει του απο κατω του
@Curehead come on
ποσταρω μολις τελειωσει η αρσεναλ
Αυτό είναι ΟΚ;
Βάζεις type of combinations: unique
δεν κανει γιατι ουσιαστικα κανει “duels” μεταξυ δυο ομαδων
2-0 στο ‘60 απ’ ότι βλέπω. Άρα μπορείς να ποστάρεις και τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να το γυρίσει η Έβερτον.
αν με ενοιαζε απλα το σκορ, θα το εβλεπα στο τελετεξτ
(και δινω κι αλλο χρονο στον curehead)
τελικα αυτο ματσαρει τον πρωτο με τον τελευταιο, τον δευτερο με τον προτελευταιο και ούτω καθεξής
hello list my only friend
Αχαχαχα, Παργαλάτσο, θα μάθεις μουσικούλα από εμένα φέτος.
Νορβηγία έδωσα, Νορβηγία πήρα.
Κάτι μου λέει ότι πήρα πολύ χειρότερη Νορβηγία.
Myrkyr είναι τίποτα Μπλάκ μέτσαλ?
α ωραια
διαλεξτε γρηγορα τι προτιματε
αυτό που σου έτυχε όχι και θα σου αρέσει (λογικά)