Λοιπόν, αν δεν έχω κάνει χοντρή μαλακία, έχω πάρει το αλμπουμ των Blondie - Parallel Lines του '78 από τον φίλτατο @RiderToUtopia .
Τους Blondie τους ήξερα, βέβαια μιλάω για κάποια χιτς κ μάλλον είναι τα 2 κομμάτια που περιέχονται στο εν λόγω άλμπουμ, τα One way or Another κ Heart og Glass, τα οποία έπαιζαν συνέχεια στο μπαρ που σύχναζα στην Βέροια όταν ήμουν νιάτο…(κ μας είχε σπάσει τα παπάρια ο Ντιτζέυ).
Το άλμπουμ το άκουσα ολόκληρο με την ευκαιρία του παιχνιδιού που έστησε ο @anhydriis, το 52 άλμπουμ κλπ (ένα μεγάλο ευχαριστώ κ πάλι για το καλύτερο θρεντ εδώ κ πάρα πολλά χρόνια…).
Πολύ ευχάριστο άλμπουμ κ λίγα λέω, μάλλον το αδικώ χρησιμοποιώντας απλά την λέξη ευχάριστο. Φυσικά, η Debbie Harry λάμπει με την ερμηνεία της κ δίνει το κάτι παραπάνω στις συνθέσεις. Για μένα που δεν μου αρέσει η πανκ μουσική, σημαίνει πολλά να μου αρέσει ένα άλμπουμ με πανκ στοιχεία.
Εν τω μεταξύ, έχω βάλει το άλμπουμ να παίζει κ ασχολούμαι με διάφορα, μπαίνει το 11:59 κ νομίζω ότι μπήκαν στην ροή του άλμπουμ οι Kansas…
Το κομμάτι που δεν μου έκατσε καλά ήταν το I’m Gonna Love You Too, το οποίο δεν ξέρω αν είναι λάθος αλλά μου φέρνει σε Beatles κ δεν την πολυπαλεύω με τους τύπους…
Θετικό πρόσημο φυσικά κ ευχαριστώ για την πρόταση.