In flames…Clayman!
18χρονος Μεταλλας βλεπει βαθμολογια 6/6 στο τοτε υπαρχον μεταλ περιοδικο Metal Invader και το αγοραζει με κλειστα ματια.το ακουσε εκατονταδες φορες,τους ειδε και ζωντανα να το παιζουν.τους λατρεψε.και μετα τους εγκατελειψε.ακουγοντας το ξανα πριν λιγα λεπτα εχω να πω το εξης:μπορει ο δισκος να μην αξιζει για το τελειο,αλλα σιγουρα αξιζει πολλα.θυμηθηκα τραγουδια υμνους οπως The Metal Age,HammerFall και την απιστευτη ‘‘μπαλαντα’’ I Believe.ακουσα riffs απο αγαπημενα γνωστα heavy/power groups.ακους το Steel Meets Steel και υποσχεσαι στον εαυτο σου οτι οταν τελειωσει ο δισκος,θα βαλεις στο καπακι Running Wild.ηρθε η ωρα της υποσχεσης…
ναι, και στο φεστιβάλ με VENOM/EMPEROR/THEATRE OF TRAGEDY/ROTTING CHRIST/V.STEELE κα ακούγαμε ανάμεσα στις μπάντες αυτόν το δίσκο, συνέχεια, είχαν σπαστεί πολλοί θυμάμαι τότε το φεστιβάλ ήταν μια διοργάνωση του Metal Invader…
ντάξει, δισκάρα.
Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus:):!:
Καλά με έψησες τρελά λέμε! Ρε τους ακούγαμε στο σχολείο αυτούς…πωπω εποχές. Ξέθαψα και Legacy Of Kings επίσης δισκάρα. Τα επόμενα δεν τα άκουσα ποτέ κι ούτε νομίζω ότι πρόκειται. Τελικά, η σχέση μου με το πα-power είναι καθαρά νοσταλγική. Θα ξεθάψω και κάνα Tunes Of War μου φαίνεται.
Mπαντα που την εμαθα απο τον παλιο καλο Αγορο…
Zegota! Απιστευτοι
Ωραίοι οι zegota, πρέπει να αρέσουν πολύ στον worst enemy αν θυμάμαι καλά.
Χαρακτηριστικά είναι τα τελευταία post στο blog του myspace που αναφέρουν το tour στην Ελλάδα link
Αθηνα ειχανε παιξει Καλλιδρομιου. Παιζει να τανε κανεις απο δω???
Μέσα από σκόνες, νυχτερίδες και αράχνες…
δεν μου ειχε κανει εντυπωσει οταν το ειχα πρωτοαγορασει,δεν με εντυπωσιασε ουτε τωρα που το ξεθαψα.ακουστε το Somebody’s Out There και ανακαλυψτε ποιους εχουν ως ειδωλο οι Rough Silk.βεβαια απο τον επομενο δισκο,Circle Of Pain υπαρχει σαφης βελτιωση και τραγουδαρες οπως τοThe Angel And The Raven που ανεφερε ο συμφορουμιτης Γρακχος.
(Scythian - To Those Who Stand Against Us & Terrorama - Omnipotence)
Μάλλον θα φάω ντομάτες από τους ντεθάδες του φόρουμ, αλλά όταν θέλω ν’ ακούσω ντεθ τις περισσότερες φορές δε θα χώσω κλασσικούρες, αλλά ΑΥΤΑ. :-s
και έλεγα τι να ακούσω από Katatonia…
Αυτό εδώ γαμάει:!:
Φακ γιέα :!:
Ουδέν σχόλιον.
Τα Keeper…και τα τρία:):!:
E δεν τα λες και καθαρο ντεθ μεταλ ομως.Πιο πολυ ενα μειγμα που εχει και
ντεθ μεταλ εκτος απο θρας και μπλακ ειναι.Σαλατα μεταλ :lol:
Τί να σου πω. Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Σήμερα το πρωί μετά από πολύ καιρό…
[B]MARAUDER - 1821[/B]
[SPOILER]Xο-χο-χο… γκάβλα…[/SPOILER]