Επικός δίσκος:):!:
Αμερικανο Power/progressive ντεμπουτο απο ενα αφανες και διαλυμενο συγκροτημα.μιλαμε για τον απολυτο λυρισμο,μελωδικοτατες γραμμες,’‘εσωστρεφεις’’ στιχοι και τραγουδαρες οπως Upon Deaf Ears,Minute Man(αγαπημενο του δισκου),Prayer (με ακουστικες κιθαρες) και το επος Where Fear Ends.υπηρξε και 2ος δισκος αλλα απο οτι εχουν πει ΑΛΛΟΙ,ειναι κατωτερος του ντεμπουτου και δεν ξεχωριζει.
ωραίος ο dargaard!
ontopi
Skyclad - The answer machine
μετα απο 3 χρονια ΑΥΤΟ ΕΔΩ
Δειγμα για οσους δεν εχουν ακουσει:
Saxon - Crusader+The Inner Sanctum+Into The Labyrinth:):!:
Prong - Cleansing
Μόνο κοπάνημα και ξύλο. Who’s Fist is This τελικά ρεεεεεεεεεεε?
:thumbup:
Το καινούργιο να δούμε πότε θα βγει!
[B]Burzum - Hvis Lyset Tar Oss[/B]
Είμαι σε φάση που ξέθαψα παλιά Burzum, το αστείο είναι ότι το έκανα με αφορμή την κυκλοφορία του Fallen.
Κι εκεί που είχα κάτι να περιμένω τους επόμενους μήνες, είδα χτες ότι leakαρει 1,5 μήνα πριν έλεος.
Το’χα ξεχάσει τελείως τούτο δω…
Πολύ το γούσταρα όταν είχε βγει θυμάμαι :roll:
Ξαναερωτευεσαι την ΜΟΥΣΙΚΗ???
στηρίζουμε ντγιουντ.
οντόπικ:
\m/\m/\m/\m/\m/\m/
Μεγαλο επος το αποπανω.
Ον τοπι,
Τις τελευταιες μερες εχω φαει τιτανοτεραστιο σκαλωμα μ αυτο
Σε φασεις θυμιζει τελειως Necrophobic, βεβαια, αλλα δισκαρα οπως και να χει.
Τα leads στο [B]The Unconquered One[/B] ειναι για πολλα σεμιναρια…
To Scythian μια φορά, στοιχεία blackmetal δεν έχει, παλιακό deathrash είναι και ΚΟΒΕΙ ΚΩΛΟΥΣ!
Μπράβο Γράκχε. Το Those who stand against us είναι [I]όμορφο[/I] βάρβαρο πράμα. Αυτές είναι σωστές μουσικές επιλογές.
Να ακούσει και Spearhead πάραυτα όμως ο Γράκχος :!:
Δεν εννοείς αυτό ε? :-k
Το έψαξα, θα ακούσω κι εγώ. Δεν τους γνώριζα τους κυρίους, παραδόξως…
Μπραβο για το Terrorama. Εν τω μεταξυ, μ αυτους εχω γινει εντελως γραφικος. Αυτο το album το χω σε βινυλιο, και το προηγουμενο σε βινυλιο και 2 φορες σε CD. Δεν ξερω πως εγινε αυτο ε, πρεπει να το κοιταξω :!:
Δε μπορώ να δω την εικόνα, εννοώ το παρακάτω πάντως: