^χεχ, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά:p
Εγώ αυτό
^χεχ, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά:p
Εγώ αυτό
Έτσι! Για να μην ξεχνάμε τις φοιτητικές μέρες που πέρναμε μπύρες από τα dia (αυτές που είχαν μπουκάλια από σιρόπια για τον βήχα) και τις πίναμε με τα καφάσια!
Γενικά μέρα σαπίλας σήμερα, οπότε ξεθάψαμε ένα σωρό πράματα, από δισκογραφίες Flogging Molly (για ευνόητους λόγους) και Dropkick Murphys (λειτούργησε συνειρμικά το πράγμα), μέχρι Sepultura 1989-1993, ήτοι Beneath the Remains/Arise/Chaos AD (μη με ρωτήσετε γιατί, δεν ξέρω πώς ακριβώς μου ήρθε), και τώρα δα πριν λίγο το δίσκο των Ghost!
Μικρό Αγόρι, Το Κρεβάτι και ο Σκύλος, Το Ταξίδι της Φάλαινας… Τα καλύτερα κομμάτια των Στερεο Νόβα βρίσκονται εδώ.
Ο αγαπημένος μου ελληνόφωνος δίσκος.
Το “Μικρό Αγόρι” είναι απ’τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ.
Μουσικά και στιχουργικά.
Ανεξαρτήτου είδους.
Ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην ηλεκτρονική μουσική των 90’ς βρίσκεται στην Ελλάδα
Μιά χαρά τα λές στο αντίστοιχο τοπικ
Μικρό αγόρι στο repeat…
μετα απο παρα παρα πολυ καιρο…
το αλμπουμ που με εχωσε στο μεταλ…
children of the daaaaaaaaaaaaaaaaamned…
[B]Adrenalin O.D. - The Wacky Hi-Jinks[/B]
Καιρο ειχα να ακουσω αυτη την Δισκαρα.Πραγματικος ψυχεδελικος ογκολιθος με heavy-stoner riffing
Απλα ακουστε το ?Dimensional Orbiter?
Μια απο τις καλυτερες κυκλοφοριες της small stone.
[B]Biomechanical ‘‘Eight moons’’[/B]
Ρε, είχα ξεχάσει πόσο ωραίο album είναι αυτό! Ξέθαψα την αντιγραμμένη κασέτα που είχα να την ακούσω απ’ όταν βγήκε, δηλαδή Λύκειο; Κάπου 'κεί. Ωραία φωνή ο τυπάς και ωραία (αν και περίεργη) μίξη από Pantera riffs- power metal μελωδίες- soundtrack- ική μουσική. Μου έκανε εντύπωση που τα περισσότερα refrain τα θυμόμουνα μετά από τόσα χρόνια, πιασάρικα και ωραία.
[B]Χάσμα ‘‘Τα χρώματα του μίσους’’[/B]
Να κι ένας δίσκος- ψιλοκωλοτούμπα για μένα. Γενικά τόσα χρόνια τους σνόμπαρα τους Χάσμα μιας και δε με ενθουσίαζε τόσο το στυλ τους, πέρα από κάποια μεμωνομένα τραγούδια. Έλα, όμως, που εδώ και καμιά βδομάδα δεν έχει σταματήσει να παίζει αυτό το C.D. Αν εξαιρέσεις μία κοιλιά που γίνεται στα τελευταία κομμάτια όλος ο υπόλοιπος δίσκος είναι για δεκάρι, ε.
[B]Fates Warning ‘‘A pleasant shade of grey’’[/B]
Και καλά όταν έχουμε κατάθλιψη/ερωτική απογοήτευση ακούμε Anathema, My Dying Bride και Paradise Lost. Ε αυτός ο δίσκος τους πετάει όλους στα σκουπίδια, sorry κιόλας. Όποτε τυχαίνει να το ξεθάψω, θα είναι από τους λίγους δίσκους που θα τους ακούσω από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να κάνω τίποτε άλλο, χωρίς διακοπή, με ακουστικά κλπ. Κάθαρση. Κλάμα. Από την αρχή μέχρι το τέλος η τελειότητα η ίδια, χωρίς ούτε μία άσκοπη νότα. [B][I]And I know we 're not children anymore…[/I][/B]
[B]Mastodon - blood mountain[/B]
Είχα να το ακούσω πολύ καιρό και το θυμήθηκα με την συζήτηση που έγινε στο topic τους. Το αγόρασα με το που κυκλοφόρησε αφού με το Leviathan μου είχαν πάρει τα μυαλά και το είχα λιώσει τις πρώτες μέρες χωρίς να ενθουσιαστώ.
Λοιπόν το έχω βάλει δεύτερη φορά σερί, επιμένω πως δισκάρα δεν είναι αλλά μόνο κακό άλμπουμ δεν το λες. Οι κιθάρες και πάλι θερίζουν κανονικά και κάποια από τα θέματα που παίζουν είναι απίστευτα, αλλά το κακό είναι πως μπορεί να σου μένουν μερικά από αυτά στο μυαλό αλλά δύσκολα θα σου μείνει κάποιο κομμάτι του άλμπουμ. Συνθετικά λίγες είναι οι στιγμές που απογειώνεται το άλμπουμ. The wolf is loose, sleeping giant, this mortal soil είναι τα μοναδικά κομμάτια που θυμήθηκα ξανά από τις πολλαπλές αρχικές ακροάσεις. Τελικά το κακό είναι πως εδώ ήθελαν να κάνουν λιγάκι επίδειξη τεχνικής και κάπου χάθηκε το νόημα. Πάντως έστω και έτσι μετράει σαν άλμπουμ και δεν νομίζω να κάνω τόσο καιρό να το ξαναβάλω στο στέρεο.
Τεράστιο ποστ από Λέπερ.
S.O.B. - Leave Me Alone. Δίσκος ταξίδι στα εξωτικά νησάκια της ιαπωνίας, όπου συναντάς τραγομουσοφόρους ψαράδες να βαράνε τις χοντρές γυναίκες τους, νεαρούς βιαστές, θύματα της ατομικής να ψάχνουν το νόημα και τραγουδίστες να πέφτουν σε ράγες τρένων :!:
Με εκπλήσσεις ευχάριστα που έχουμε κάποια κοινά γούστα.
Αυτο ακουσα μετα απο ποσα χρονια σημερα κ γω:) Ο Κουτσελινης που ειναι φωνητικα εδω,ηταν και στους Deceptor,οποιος δεν τους ξερει ας τσεκαρει…
ντάξει, τι να λέμε τώρα.
Εγω ξεθαψα το Grand Declaration Of War για να γραψω το ριβιου (ναι νωρις το
θυμηθηκα) και κανω κωλοτουμπες εδω και ωρα.
Τι δισκαρα ω θεοι !
Nightrageίτιδα:):!: