Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Lamp Po God - Resolution
Cannibal Corpse - Torture
:):!:

…και, φυσικά, το δίκιο το χει ο Πανούλης, που όλα όσα λέει σ’ αυτό το ποστ είναι ολόσωστα.

Την ιερόσυλη πρόταση για… επανηχογράφηση του Waiting for the Dawn κάνω πως δεν τη διάβασα ποτέ.

(Μαλάκα Νάητ Σκάη)

Δαύτο. Άααααααααντε κάνα remaster και πολύ λέω. Το Waiting το θεωρώ ενα από τα καλύτερα άλμπουμ στο είδος του γενικά την τελευταία 15ετία. Δεν ακουμπάς τέτοια μνημεία, όπως δεν ακουμπάς πχ το “Sirens” ή το “Iron Maiden” ή το “Battle Hymns” (ωπ, αυτό το ακούμπησαν…). Και επικό εξώφυλλο!!!

Καλά κι εσύ το γάμησες τώρα.

Περίεργο, έχω την αίσθηση ότι είχε γίνει κάποτε συζήτηση περί επανηχογράφησης και συμφωνούσες.

Κι εγώ σ’ αυτό το θέμα, έχοντας ακούσει τα 3 πρώτα και ψίχουλα απ’ το τελευταίο, μαζί σας ως προς την ανωτερότητα των 2 πρώτων έναντι των άλλων 2.

Ποιός, εγώ; :expressionless: Δε νομίζω Τάκη.

A, btw για μένα το Waiting είναι πάνω κι απ’ το Silent Faces που οι περισσότεροι θεωρούν κορυφαίο InnerWish.

Ε πόσες δισκάρες έχουν βγει στο είδος του τα τελευταία 15 χρόνια ρε συ? Ειδικά στον ελληνικό χώρο και από μπάντα τέτοιου βεληνεκούς (μη μου μιλήσεις για τίποτα μεγαθήρια). Πιστεύω ότι ένα top20 το χτυπάει άνετα (άλλωστε είπα ΕΝΑ από τα καλύτερα). Εκτός κι αν εσύ το κατηγοριοποιείς στο καθαρό power οπότε αυτό που λες ισχύει.

Δεν εννοώ γι’ αυτό το σκέλος ρε γκαζμά, για το άλλο, με τις έμμεσες συγκρίσεις με κείνα τα άλλα (θου Κύριε). Δηλαδή να μη μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτό το δίσκο απέναντι στους θιασώτες του καλογυαλισμένου power των μεταγενέστερων χρόνων, χωρίς να μας πάρουν στο ψιλό;

Αααααα ε είπα κι εγώ να υπερβάλω για να δώσω έμφαση. Σόρι. :stuck_out_tongue:

Παίζεται, αλλά γενικά αυτά τα δύο δεν είναι και ίδιο ύφος ακριβώς, οπότε…

Btw, http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6132&page=404 , δίκιο είχες.

Χα, same here! Κουλάθηκα, συνήθως με κοιτάνε λες και είμαι από άλλο πλανήτη όταν το λέω αυτό.

Εδω και καμια βδομαδα εχω ξεθαψει δισκους που ειχα να ακουσω παρα πολυ καιρο.

Songs From The Wood και Reign In Blood χθες, αιωνες μετα.

<3 <3 <3

:oops:
κις κις

τριχα καγκελο γαμω.και οχι μονο.

καρδουλες ^^

συνήθως βλέπω το live dvd ή ακούω κάποια κομμάτια σκόρπια.
τον ξαναεπιασα μετα απο καιρό…
σαν τώρα θυμαμαι όταν κυκλοφόρησε και πριν καν τελειώσει το The Dance of Eternity να μονολογώ για το τι πετριά μας χτύπησε στο κεφάλι.

*ρε hollywood. να. παρε τα rock/metal κονσεπτ αμα ζορίζεσαι στα σενάρια…σε λιγο θα δούμε το ραμπο νο38 και το “τα δισεγγόνια του κοναν” (αν και θέλουμε:p)
**γιατί να μην ειναι 5ωρος ο δίσκος ρε γαμωτο…:frowning:

[B]Safe in the light that surrounds me
Free of the fear and the pain
My subconscious mind
Starts spinning through time
To rejoin the past once again

Nothing seems real
I`m starting to feel
Lost in the haze of a dream

And as I draw near
The scene becomes clear
Like watching my life on a screen

Hello Victoria so glad to see you
My friend…
[/B]

[SIZE=“4”][B][I][FONT=“Comic Sans MS”]miracle-Victoria-sleeper[/FONT][/I][/B][/SIZE]

Καλή καριόλα ήταν κι η Βικτόρια.