Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Πάντως έμενα το reign in blood ήταν που μου είχε κάνει μεγάλη ζημία όταν το άκουσα. Το είχα χτυπήσει χωρίς να έχω ακούσει νότα από Slayer, όταν είχα διαβάσει το αφιέρωμα του hammer στους Slayer με αφορμή το πρωτο rockwave (rock of gods τότε). Η ζημία ήταν πως ήθελα να ΠΑΝΤΑ να ακούγονται έτσι, είχα σταματήσεις να ακούω maiden και Alice Cooper που τότε εναλλάσσονταν στο πρώτο μου cd player) εντελώς για πολύ καιρό λόγω slayer και reign in blood.

Πάω να χώσω λέμε.

Cannibal Corpse - The Bleeding, Centuries Of Torment The First 20 Years 3dvd:):!:

Paradise Lost-Host

α μωρη μπανταρα

Μετά από ένα ριντίκιουλους χανγκόβερ μαυροδάφνης, το έβαλα να παίζει το πρωί ενώ πασαλειβόμουνα με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και φρυγανιές. Με λες και Wyndorf της Ηλιούπολης.

[SPOILER]ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ [/SPOILER]

ιντερνετικο high five

Ιντερνετικό brothers-and-sisters-center-of-the-universe hug

Cathedral - Forest Of Equilibrium, The Etrereal Mirror, The Carnival Bizarre, The Guessing Game:!:

παγώστε και αποθηκεύστε αυτό το ποστ… δεν υπάρχει φατσούλα…

…:lol::lol::lol:με ξεγέλασε το μάους…αλλά πάλι Cathedral και χαμογελαστή φατσούλα:)…εεε ας μην την βάλω μια φορά:):!:

Αλήθεια stef γιατί το κάνεις; Εγώ νόμιζα ποστάρεις από κινητό or something και το βάζει αυτόματα συνέχεια.

Μην τα ξαναλέμε, ο Tim Buckley φταίει για όλα.

[SPOILER]ε και η nice price[/SPOILER]

…σωστός + ότι είμαι άνθρωπος της συνήθειας:p :slight_smile: :!:

Novembre - materia

[B]“Darkest Hour”[/B]
[B]“The Black Is Never Far”[/B]
[B]“Lookin’ for A Reason”[/B]

Να πω την αλήθεια, όλοι οι δίσκοι των Place of Skulls είναι κάπως άνισοι, έχουν τις κομματάρες τους αλλά έχουν και τα fillers. Το “The Black Is Never Far” ίσως το προτιμώ γιατί σε “ξεγελάει” λιγάκι δίνοντας την εντύπωση πως είναι πιο ισορροπημένο. Έχει γράψει μουσικάρες ο Victor Griffin. Κιθάρα ογκόλιθος προφανώς -με αυτόν το χαρακτηριστικό λαμπάτο ήχο-, μα και στα φωνητικά του είναι εκπληκτικά καλός.
Αν δεν είχε συνεργαστεί και η Ελένη Λουκά στους στίχους θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράματα…

η αλλη πλευρά των cynic.που κοντεύει να γίνει η τωρινή πλευρά αλλά δεν πειράζει

Ισχύει, αλλά ό,τι και να βγάλουν είναι καλό. Είμαστε αρρωστάκια :slight_smile:
Ωραίο άλμπουμ το Aeon Spoke.

Βέβαια ένα [I]Uroboric Forms[/I] (αχχ εποχές) μας λείπει…

ναι

και ναι

*παραειναι μακρινές οι εποχές που έβαλες
[I]
Against the world from here
You’re sitting still inside the fear
Must be someway out of here

Crows flying somewhere
Doves leaving doves
Time as the ocean
Changing tides alone it does
[B][U]Where will you go from here?[/U][/B]

Against the world from here
You’re sitting still inside the fear
[SIZE=“4”][B][COLOR=“DarkRed”]Must be someway out of here[/COLOR][/B][/SIZE][/I]

ποιοτικά ξεθάματα τελευταίων ημερών. Μόνο για απαιτητικούς και ανήσυχους ακροατές, τα άλμπουμ αυτά αφουγκράζονται και ερεθίζουν τις πιο ευαίσθητες και λεπτεπίλεπτες περιοχές του ωτός (και του πρωκτός).

[B]Panx Poutana[/B] - Δυο φώκιες παίζουνε τάβλι, demo 1994

[B]Χαρίλαος Μούσχαρος[/B] - The Karaoke album,2009