[B]Apati - Eufori[/B]

Κάθε φορά είναι σαν την πρώτη. Ακριβώς ίδια συναισθήματα.
[B]Apati - Eufori[/B]

Κάθε φορά είναι σαν την πρώτη. Ακριβώς ίδια συναισθήματα.
Gia kapoio logo

idiaitera omws:
[I]Walk on the water[/I]
polu oinopneuma
[I]Ninety-Nine And a Half[/I]
allo toso, kapote
Twra liwnoun sthn prwinh ygrasia.
Adunatw na katalavw auton ton typo tou idiazontos mazoxismou.

Μεγαλος δισκος τουτος δω. Καποια στιγμη πρεπει να φτιαχσω συλλογη με πσαγμενα ελληνοροκ κομματια.
εδιτ, στη συνεχεια δειτε τι βρηκα. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΖΟΜΛ ΖΟΜΛ και παιζει στο ρηπητ. Πραγματικα ντεπομαι που τ ακουω και γουσταρω, λιθοβοληστε ελευθερα.
τι να λιθοβολήσουμε λες γαμώ την τρέλα!!!
?!!!?!?!?!:!:
τι θυμήθηκες μωρε
Το Μασκες δισκάρα οντως, και άσε που διεκδικει και βραβείο πιο παχιού και σαλονικιώτικου ΛΑΜΔΑ ever.
Μου χαλασατε το πλεηλιστ πανω που το γυρισα στα ξενα. Συνεχεια ξεθαβινγκ με

Αυτους μονο ο Παναγιωτης τους θυμαται, στανταρ. Ελληνοφωνο ροκ με ολιγη απο μεταλλοριφφς, εβγαλαν ενα δισκο (ολα τα κομματια ενα κι ενα), εδωσαν 3-4 συναυλιες και εξαφανιστηκαν. Προσωπικα το βαζω ισα κι ομοια με κλασσικους παρομοιους δισκους
όταν είχες προτείνει (κάαααααποτε, εδώ στο φορουμ) αυτό το άλμπουμ μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Από σένα τους έψαξα, δεν τους είχα ακούσει στην ώρα τους. Δεν φτάνει μόνο μια φωνή!
Ημουνα τυχερος και το χα ακουσει με το που βγηκε. Η μονη μλκια οτι το εχω cdr, αντεγραμμενο απ το κανονικο βεβαια οποτε απο ποιοτητα ηχου ειναι κομπλε. Θελω να αρχισω να τα μαζευω, τα πολυ μαστ εστω απο αυτες τις μπαντες αλλα δεν εχω ιδεα αν βρισκονται ευκολα…
Μαλλον γιατι ειναι η κορυφαια μπαντα των τελων των 60’s. Ειναι ενας καλος λογος 8)
[I][U]Ον τοπικ[/U][/I] σημερα εφαγα μια μεγαλη φλασια και θυμηθηκα το [B]Thrash Brigade[/B] απο τους Αθηναιους [B]Mentally Defilled[/B]. To ειχα ακουσει οταν βγηκε ή ενα χρονο πιο μετα, δε θυμαμαι ακριβως και μετα για καποιο λογο ουτε νοτα μεχρι σημερα (παιζει τοτε να ανακαλυψα τους Σεπουλτουρα, για αυτο :lol: ). Γρηγορα,επιθετικα και πιασαρικα ριφφς, παρταδορικη και μοσπιταριστη ατμοσφαιρα, σωστοτατη φωνη, κλασσικα ταπινγκ θρας σολιδια. Ωραιο θρασακι, ωραιοτατο. Και με οψεις της ελληνικης πραγματικοτητας οπως δειχνει ο τιτλος ΝΕΚΡΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και οι στιχοι βεβαια
HE WILL ALWAYS HONOR THE COLORS OF THE TEAM
N? HE WILL ALWAYS GAZE YA WITH EYES COLORED DIM
LIFELESS ROTTING ZOMBIE ONCE ALCOHOLIC HOOL
ARMED WITH CLUB N? STONES WEARING A BLACK HOODTHE NECROHOOLIGAN RISES TO BREAK HIS CURSE
KILLED BY HIS RIVAL HOOLS MUST SLAY THEM TO AVENGE
[B][SIZE=“3”]ΜΙSFITS 7 ΚΑΛΛΙΘΕΑ[/SIZE][/B]
Και λατρεια εξωφυλλο ετσι?

Αχ αυτα τα πρωτα θρας ακουσματα <3
Με σήμα το Totenkopf. Cool, eh?
Παλι καλα που βρηκες την πεμπτουσια του ποστ! Να προωθησω τους Μισφιτς! Στα αρχιδια μου τι εχουν αυτοι για σημα ή οποιοιδηποτε οργανωμενοι, ολοι ιδιοι ειναι. Απλα αυτοι ειναι οι μοναδικοι που ηξερα σαν ονομα. Καλυφθηκες? Ολα ενταξει τωρα?
Ενταξει, μη θυμωνεις τοσο. Μπορεις και λιγοτερο.
Έφαγα φλασιά.
Πόση ορμή/ οργή μαζεμένη σε ένα άλμπουμ. Iron Monkey meets crust.

[I][Now I can see the thunder
You disrespect my blunder
We slide into another
And fake like we are brothers
I’ve seen the hate that you bring
I’ve been the fate that you sing
You’re my disgrace
You’re my insane
You’re the blood
That burns in my head](https://www.youtube.com/watch?v=tucqiAWyQjM)[/I]
Carcass - Heartwork
At The Gates - Slaughter Of The Soul
:):!:
Μετά από πολυυυυυυυυυύ καιρό.

Αυτα δεν θαβονται. Κριμα βεβαια που εχει αυτη τη μουφιτσα το Seek and Destroy, χαλαει εντελως τη ροη του δισκου.
Κάτι τέτοια πιοστ πάντα με μπέρδευαν σε αυτό το forum. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πότε κάνει κάποιος πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά.
Μη φοβού, και εγώ θεωρώ το seek and destroy αρκετά υποδεέστερο με άλλα που έχει αυτή η δισκάρα
Βασικα δεν ξερω, το ακουω ετσι στη φαση αμα παιζει σε κανα μαγαζι, αλλα ποτε δε μ αρεσε ιδιαιτερα. Αντικειμενικα αναγνωριζω γιατι θεωρειται σπουδαιο κομματι, αλλα εξακολουθει να μου ακουγεται λιγο βαρετο. Απο τα κατωτερα κομματια τους γενικα θα ελεγα.