Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Legion of the Damned - Malevolent Rapture/Sons Of The Jackal

:):!:

Για μενα ο,τι εχουν βγαλει ειναι αξιολογο, απλα απο το Man’s Ruin Revisited και μετα ειναι ψιλοαλλη μπαντα φαση, εχουν δωσει πιο πολυ εμφαση στο ροκ εν ρολλ και εχουν αφησει την ατμοσφαιρα στην απ εξω. Για χρονια δε μ αρεσαν οι δισκοι μετα το Ichor, αλλα τα τελευταια χρονια που τους εχω δωσει ακροασεις με κερδισαν. Ξεκινα με Utopia A.D. και Man’s Ruin Revisited που ειναι τα καλυτερα απ τα επομενα (με αυτη τη σειρα).

Δειγμα απο Utopia A.D. που ειναι πιο κοντα στο Ichor και μαλλον θα σ αρεσει. To Suffer And To Smile, φουλ ατμοσφαιρα λεμε: http://www.youtube.com/watch?v=dqPH4lSqHWI

Edit: Και αλλο ενα, Empiria: http://www.youtube.com/watch?v=CTpGu6wGSXo

Ωραίος, θα τσεκάρω, και τα 2 κομμάτια είναι πολύ δυνατά :thumbup:

Τους ματιασαμε τους The Black League. Διελυσαν! :frowning:

Η ατμόσφαιρα σίγουρα χάθηκε και μάλλον θα συμφωνήσω ότι ήταν κατώτεροι (τουλάχιστον οι επόμενοι δύο, γιατί πιο μετά δεν έχω ιδέα), όμως το “Man’s Ruin Revisited” έχει μια σκανδιναβική/φινλανδική ροκ’ν’ρολ ντεκαντάνς που προσωπικά μου είχε αρέσει τότε.

Οταν λες επομενα δυο φανταζομαι εννοεις το Utopia A.D. και το EP Doomsday Sun, ε; Σχεδον ξεχασα το EP, το οποιο ειναι το λιγοτερο καλο απο τις δουλειες τους μεχρι και το Man’s Ruin, αλλα αμα του δωσεις χρονο θα δεις πως εχει τις στιγμες του. Και τι κομματαρα αυτο το Alive & Dead απο το Man’s Ruin, ηθελα να ποσταρω λινκ αλλα δε το χει ανεβασει κανενας.

Το A Place Called Bad απο τα υπολοιπα ειναι αντικειμενικα η πιο μετρια δουλεια τους, αλλα προσωπικα μου αρεσει μπολικο επειδη λατρευω τα φωνητικα του Jarva. Λειπει ομως η “αλητεια” που θα βρεις στο Man’s Ruin, παρα το μπολικο ροκ εν ρολλ του. Το Ghost Brothel ειναι η μονη δουλεια τους που δεν εχω ακουσει καλα, αλλα ενω μου αρεσε αρκετα, ταυτοχρονα με ξενισε λιγο γιατι ψιλοστονεριζει (ή εμενα τουλαχιστον ετσι μου φανηκε, ειχε κατι το περιεργο σε φιλινγκ). Απο το Place Called Bad ειναι ευκολα καλυτερο παντως,

Όχι, στα επόμενα δυο φουλένθ αναφερόμουν, το ΕΡ δεν το χω ακούσει ποτέ (νομίζω).

Αμα δε σ αρεσε το Utopia δε νομιζω να σ αρεσει, ειναι αισθητα κατωτερο. Στο Utopia παντως δωσε μια ευκαιρια, κι εμενα δε μου πολυαρεσε για χρονια μεχρι που το ξαναβαλα προπερσι κι εκει μου εκανε κλικ.

κάτι αιώνες μετά…
…γαμάει το ίδιο

*κλεμμένη η φώτο προφανώς

Μιλάμε για μεγάααααλο ξέθαμα…και μου φαίνεται τώρα ακόμα καλύτερο από τότε…

Εκείνοι οι πόνοι που δεν περνάνε

Γάμα τα, το ξανάπιασα και 'γω την προηγούμενη βδομάδα. (Brohug)

(Brohug)

Ισχύει επίσης το σχόλιο που είχα κάνει προ καιρού για το πως ανοίγει με τα χρόνια η ψαλίδα μεταξύ των πραγματικών Αριστουργημάτων και των υπολοίπων “κλασικών” metal albums.

While Heaven Wept discography…πάλι:):!:

Nameless, έτσι από περιέργεια, για πες ορισμένα “κλασσικά” metal albums που έχεις γραμμένα στον πούτσο σου.

Δεν έχω πρόθεση να ξεκινήσω flame, ε, καταλαβαίνεις, περισσότερο για κουβέντα ψήνομαι, και για να αποκτήσω καλύτερη εικόνα γι’ αυτή την τομή που θέτεις.

Τα μέγκαντεθ. :razz:

Εγώ καλύτερα να μη μιλήσω εδώ, δε βρίσκεις;

Α, ντάξει τότε, πάσο.

Who the fuck asked you anyway

Ε, γιατί ξέρεις ότι στη φωλιά μου κάτι μυρίζει σαν μεξικάνικο.

swag…