Είχα πάνω από 5 χρόνια να ακούσω τον πανέμορφο δίσκο των Arbouretum και δεν άλλαξε τίποτα. Όλα είναι ακόμα εδώ. Η μαγεία, οι υπέροχοι στίχοι και οι ανατριχίλες (ειδικά στο When Delivery Comes, η τόσο απλή μελωδία πάντα θα την ακούω με την τρίχα κάγκελο).
Ακούστε και αυτήν την καταπληκτική ακουστική εκτέλεση…
-Παρένθεση- Ωραίο θα ήταν ένα τοπικ του στυλ μια κιθάρα, μια φωνή = συγκλονιστικό. Θα μπορούσε να ονομαστεί και Pennyroyal Tea βέβαια
Πίσω στο θέμα μας. Από το The Gathering και μετά δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί τους και αυτό το λίγο δεν με ενθουσίασε πολύ. Αν χάνω κάτι φιλ φρι να μου το προτείνετε.
Μου θύμησε το yt αυτή την δισκάρα και δεν μπόρεσα να μην το ξεθάψω έπειτα από αρκετά χρονάκια. Θανατηφόρα γκρούβα, όση καφρίλα και χιούμορ χρειάζεται, ροκενρολ και τέρμα 90ς ήχος.
Το άκουγα πριν 4 μέρες. Αδιανόητο groove, τεχνική, songwriting. Ο Flo Mounier στα drums γίνεται ο 2ος πιο σημαντικός Mounier στην Ιστορία μετά από αυτήν την ηχογράφηση.
Εγώ παιδιά που ακούω DM πάντως δεν μπόρεσα ποτέ να χωνέψω τους Cryptopsy. To None So Vile ανέκαθεν μου περνούσε εντελώς αδιάφορο. Πέρασα να πετάξω την αποψάρα μου, συνεχίστε.
Για Today μόνο, αλλά και πάλι το πακετάκι έδεσε. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, οι συναυλίες ήταν δύο ξεχωριστές και συνενώθηκαν σε μία επειδή απλά έπεφταν την ίδια μέρα.
In living with a fear of chance The chance of fear is the only reason you’re awake We decrease in size when burdened with your mind But you know escape is to run
In a constant commotion When I speak it’s revulsion maybe you’ll disappear
Recall the past when you were strong Those distant days it seems are now forever gone You’ll increase desire to wander and retire But you’ll know escape is to run
Και εκεί που έβαζα μουσική στην δουλειά, σε ανύποπτο χρόνο, μου σκάνε στο μυαλό δύο λέξεις. One Second. Επόμενο ήταν να το βάλω να παίξει, χρόνια από την τελευταία φορά που το άκουσα. Άλλωστε τι μπορεί να πάει λάθος;
Ε λοιπόν, είχα ξεχάσει για τι rabbit hole μιλάμε. Δεν τον χορταίνω προσωπικά και νομίζω πως τέλειωσε το βράδυ μου κάπου εδώ (μουσικά τουλάχιστον, αμφιβάλλω αν θα ακούσω κάτι άλλο απόψε). One Second, αναγκαία χαλάρωση και αποσυμπίεση από μια αγχωτική εβδομάδα, μια κάποια ενδοσκόπηση, ότι χρειαζόμουν επί της παρούσης, ναι.