Ηταν 2001, πολυημερη Ξεσσαλονικη και ο μικρος Lupin ηταν λιγο πριν το οριστικο overdose απο Tolkien-ο-χρηση…περιμενα να τελειωσω φροντηστηρια κτλ,να χωθω να διαβασω για πανελληνιες και καπου αργα τα βραδια, οταν τα εκλεινα ολα, εβγαζα κατω απο το συρταρι του κρεβατιου Σιλμαριλιον και Ατελειωτες Ιστοριες και με επαιρνε ο υπνος προσπαθοντας να φτιαξω γενεολογικα δεντρα, χαρτες κτλ…
Με μεταλ απειροελαχιστη σχεση, ημουν αλλων ακουσματων, σχετικων μεν αλλα μεχρι εκει…Ξεσσαλονικη λοιπον, λεοφορειο απο Αθηνα, ηξερα δεν ηξερα 10 ατομα σε ολο το σχολειο-γαρ καινουριος απο την αρχη της χρονιας και επειδη ειμαι πολυ κοινωνικος ειχα καταφερει να μιλαω μονο με τοσους-, εχω αραξει μονος σε καθισμα, διαβαζω την Επιστροφη του Βασιλεια και παραλληλα αγοραζω και απο Βολο ενα βιβλιο-οδηγο της ταινιας-που θα εβγαινε εκεινη τη χρονια- και ειμαι στα ορια της nerd-εκρηξης υγρων και λοιπων αηδιαστικων…Ξεσσαλονικη οταν φτανουμε με πιανει πυρετος,με αποτελεσμα τα 4 βραδυα εκει και τις 5 μερες συνολο να βγω μοναχα εξω απο το ξενοδοχειο και να κανω μια βολτα γυρω απο το τετραγωνο(και δυστυχως μεχρι και σημερα,αυτη ειναι η μοναδικη μου εμπειρια απο την Μπουγατσουπολη)…
Καπου εκει λοιπον, ΠΡΕΠΕΙ αν θυμαμε καλα να ηταν ενα δισκαδικο, δεν κοβω το πουλι μου αν ηταν Virgin ή κατι αλλο, δεν θυμαμε…σπαω μεσα και χαζευω με ενα φιλο cd,βασικα παιχνιδια, ωσπου ενας απο την παρεα,γνωστος κυριως και οχι φιλος, με πλησιαζει και με ρωταει αν εχω ακουσει Guardian…εγω απανταω πως δεν τους ξερω, δεν εχω ιδεα και μετα μου λεει οτι νομισε πως τους ηξερα, επειδη ειχα τον Τολκιν στο λεοφορειο και φορουσα μπλουζακι πολυημερης(απο αυτα τα κλασσικα με το ονομα απο πισω) που εγραφε Boromir για ονομα…
Επιτοπου μου εξηγει οτι ειναι μπαντα μεταλ η οποια ειναι επικη και γραφει τραγουδια βασισμενη σε εργα του Τολκιν και παθαινω πατατρακ…τρεχω στα rock/metal και θυμαμε ακομα καθαρα, πως αναμεσα τους ειχε μονο το Imaginations, το follow the blind και το Nightfall in middle earth…το πρωτο ειπα οκ, το δευτερο δεν με εψησε το καρτουνιστικο εξωφυλλο, ομως στο Nightfall, εφοσων ειδα και τη λεξη middle earth στο εξωφυλλο, ειπα εω ειμαστε…το τσιμπαω ασαπ και γυρναω ξενοδοχειο…
4 βραδια με πυρετο,μονος στο δωματιο,διαβαζα Επιστροφη και ακουγα το δισκο στο ντισκμαν…17-18 χρονων…nerd-ουλας μεχρι αηδιας…ε χρειαζεται να κανω και track by track αναλυση γτ ποσταρα το συγκεκριμενο δισκο εδω??
γιατι
[SIZE=“7”]ΓΑΜΑΕΙ[/SIZE]
War of Wrath
Into the Storm
Lammoth
Nightfall
The Minstrel
The Curse of Fëanor
Captured
Blood Tears
Mirror Mirror
Face the Truth
Noldor (Dead Winter Reigns)
Battle of Sudden Flame
Time Stands Still (At the Iron Hill)
The Dark Elf
Thorn
The Eldar
Nom the Wise
When Sorrow Sang
Out on the Water
The Steadfast
A Dark Passage
Final Chapter (Thus Ends…)
ΟΛΑ τα κομματια ειναι απιστευτα γαμημενα επικα και εμπνευσμενα, δενουν τελεια με τους καταπληκτικους στιχους και βγαζουν ΤΗ ΣΩΣΤΗ ατμοσφαιρα…
Ακομα και σημερα που τα επιπεδα τρουιλας μου ειναι υπο το 0, οπωτε το ξεθαβω μενω μαλακας…
We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
\m/