Alice In Chains @ Release Festival 24/06/2019

Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως εγω πέρασα γαμώ. Ναι με τα φωνητικά κάτι πήγε [πολύ στραβά και σιγουρα δε φταέι ο DuVall, Κατά τα άλλα σαν performance μοναδικοί , όπως και ο ήχος των οργάνων. O DuVall ειναι rockstar, o Cantrell θρύλος και… Κανείς σας δεν ήταν στα lockers γαμω!

5 Likes

Το τάληρο το είχε από κόσμο ?

το μεγάλο πρόβλημα που διέκρινα ήταν η ένταση . Έπαιζαν οι fu manchu με τον καλύτερο ήχο κιθάρας που έχω ακούσει ποτέ από στονερ μπάντα και τσιτα τα γκάζια , βγήκαν οι 1000mods και ήταν ένα έπος απίστευτο … ε , υπήρχε διαφορά όση καύλα και να είχα

μπροστά είναι πάντα άλλη φάση , δεν σε ενοχλεί τίποτα , ζεις το όνειρο . Έχετε τα δίκια σας σίγουρα

Θεωρώ ότι ήταν και αρκετά αργοί , αλλά αυτό τους κάνει ακόμα πιο groovy και όπως μου είπε και ο @drenie και έχει δίκιο τελικά , είναι ηθελημένα . Και έχει δίκιο επειδή σε pro shots που έχω δει όντως και εκεί έτσι παίζουν και όντως εισπράττω grooviness και heaviness

ο ήχος που άκουγα εγώ ήταν φανταστικός και ευτυχώς άκουγα duvall τζαστ φαην . Πολύ ωραίοι και σαν performance , αρχοντικοί & λιτοί . Τόσο όσο

Υπήρξε πράγματι και μια εσανς γραφικότητας αλα manowar . Μάλλον χάρηκαν με το τοπίο που βλέπουν αυτοί απ τη σκηνή :metal::metal::metal:

3 Likes

Δε λένε οι αρκετά πολλοί οπαδοί της μπάντας ΠΑΝΤΟΥ στο ίντερνετ;

4 Likes

Τσίμα, τσίμα. Καλά τώρα θα αρχίσει το damage control και οι αστειότητες αλλά οι πρώτες αντιδράσεις είναι οι αυθεντικές . Βέβαια όταν λέμε δεν ακούγονταν τα φωνητικά, χάλια ο ήχος, παίζαν πολύ αργά τα τραγούδια αλλά…,ηθελημένα και ο ΚΑΚΟΣ ηχολήπτης συν τις γραφικότητες που έγιναν ο.κ …:joy::joy::joy::heart:

άλλοι παίζουν πιο γρήγορα από επιλογή π.χ. εκεί δεν μας πειράζει λογικά, είναι μαγκες και πορώνονται

3 Likes

Τι παλικάρι πρέπει να είναι κανείς ώστε να πανηγυρίζει το ενδεχόμενο να μην ισοπεδωσε μια μπάντα που δεν του αρέσει σε συναυλία της? Ααααα ίσως να έχει να κάνει με τον πόνο από τα 10 πρεζάκια από το Σηατλ…

8 Likes

θα γίνει γνωστό ότι οι Alice in Chains ΔΕΝ ισοπέδωσαν την πλατεία νερού στις 24/06/2019

επίσης και εδώ αργοί είναι για τα δεδομένα μου τουλαχ. Μάλλον θα ήταν κουρασμένοι

4 Likes

Κρίμα που δεν ήταν η τέλεια βραδιά. Ελπίζω να τηρήσουν την υπόσχεση στους και να μας ξανάρθουν να τους δούμε όπως πρέπει.

3 Likes

κουφοί δεν είστε . Αν σας χάλασαν κάποια πράγματα δίκιο έχετε. Αν δεν ακουγόταν καλά σε όλον τον χώρο είναι πρόβλημα και είναι και κρίμα για την προσμονή

κλειστό χώρο πχ gazi music hall να τους ευχαριστηθούμε όλοι

ο κόσμος στήριξε εξάλλου, συζητούσαμε για λιγότερους αν θυμάστε .

5 Likes

Εγώ άλλους βλέπω να πονάνε πάντως. Τι πόνο να δώσουν ξοφλημένες μπάντες και μουσικα κινήματα που είχαν διάρκεια ολίγων ετών και μετά τα πήρε το ευρηκα…

10 Likes

Λίγες φωτό της πλάκας από μένα, από κινητό.

@Rebel μαχητής :stuck_out_tongue:!

9 Likes

Ρε φίλε αφού δεν πήγες στη συναυλία, δε σου αρέσει η μπάντα, γιατί κανείς 10 ποστ και πρήζεις μπάλες; άσε αυτούς που πήγαν η δεν πήγαν αλλά τους ενδιαφέρει η μπάντα να διαβάσουν 5 πράγματα

5 Likes

Δεν είναι και λίγο πράμα η δολοφονία ολοκλήρου μουσικού είδους…

Αυτο που τα παιζαν πιο αργα ηταν λιγο δικοπο μαχαιρι για μενα. Στα πιο χεβυ τραγουδια ταιριαζει. Στα υπολοιπα οχι νομιζω. Αφηναν την αισθηση νωχελικοτητας. Παντως σιγουρα το να παιζεις πιο αργα τα κομματια σου ειναι πιο δυσκολο απο το να τα παιζεις πιο γρηγορα.

1 Like

Πείτε σιγά σιγά και για τις άλλες εμφανίσεις της μέρας

Συμφωνω στο πρωτο σκελος. Για το υπολοιπο ομως, κ στα πλαισια της προσφατης Ελληνικης εμπειριας, οσο κ αν αγαπω τους Αλις(περισσοτερο πχ απο τους Μεηντεν), δεν υπαρχει συγκριση της χτεσινης συναυλιας μ αυτες των Μεηντεν περυσι η των Μανογουορ. Απο οπου κ να το παρεις. Αποδοση, κεφι, παλμο, σοου, κοσμο κτλ κτλ

ΥΓ. Οι Fu Manchu δυνατοι. Ηχος μπετο. Ξεκινησαν κ νομιζα οτι ειμαι σε σλατζφεστ. 1000mods δεν ειχα ακουσει. Προσωπικα δεν μου αρεσαν. Ειδικα η φωνη μου ακουγοταν ενοχλητικη.

2 Likes

Γενικά ο συγκεκριμένος όποια μπάντα δεν του αρέσει (όποια δεν παίζει TRUE old school heavy metal) τους βγάζει τελειωμένους, ανύπαρκτους, υπερεκτιμημένους κτλ.

3 Likes

Δυστυχως κ εγω περασα καλα,περα απ τα θεματα με τον ηχο η προσμονη να δω τη μπαντα κ να ακουσω τις κομματαρες σκεπασε τα υπολοιπα

1 Like