Θα είχε μεγαλύτερο νόημα πάντως το όνομα του album αν επανέφεραν το παλιό τους logo και ξαναποκτούσαν αισθητική facelift (για το εξώφυλλο)… αναμένουμε λοιπόν
O τίτλος φυσικά και μιλάει για κολυμένα μυαλά (και περισσότερο) θρησκευτικό φανατισμό / αποχάυνωση, τουτέστι για να υπερασπιστείς το πιστεύω σου μπορείς να δεχτείς το οποιοδήποτε παραμύθι, στο προκείμενο για να δεχτείς ότι ο κόσμος τον έφτιαξε ο θεός τα τελευταία 6000 χρόνια ξέρω εγώ (βίβλος), υποστηρίζεις ότι τους δεινόσαυρους τους έβαλε ο διάλος για να τεστάρει τη πίστη σου…:roll:
28 Μαίου. Ελπίζω μην επαναλάβουν εαυτόν γιατί το “Hollow” είναι μεν ωραίο κομμάτι αλλα με ακριβώς ίδιο ήχο με τον προκάτοχο.
Νέο λουκ ο Jerry.
Και το Stone θα πρόσθεσω.
Alice in Chains - Hollow
Alice in Chains - Stone
To Stone μου αρεσε περισσοτερο… Κλασσικος ηχος ΑΙC και ξερο ψωμι !
wtf το πρωτο λινκ ειναι clutch :lol:
λεω κι εγω ποτε απεκτησε καλη φωνη ο φλουφλης o Duvall
Stone ριφαρα βαριά και ασηκωτη
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλύτερο το Stone από το πρώτο single.
ρωσσια
πάμε για Σ/Κ λιώσιμο
[SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ.-[/SIZE]
Σιγουρα λείπει ο Layne αλλά ο Cantrell έχει γράψει φοβερή μουσική και χωρίς αυτόν οπότε καλά κάνει και συνεχίζει. Είναι ισάξιο του Black Gives Way To Blue. Είναι Alice In chains.
[B]Voices[/B] ,Phantom Limb ,Scalpel ,Stone και lab monkey τα καλύτερα του άλμπουμ για μένα.
και το ομωνυμο ειναι αρρωστη κομματαρα
Εγώ θα λεγα ότι είναι σίγουρα κατώτερο. Εχει μερικά filler.
Θα επανέλθω.
Tα ίδια κι εγώ, με 3 ολοκληρωμένες ακροάσεις του άλμπουμ μου φαίνεται σαφώς κατώτερο από το προηγούμενο. Αναμενόμενο ότι θα επέλεγαν μια heavy και λιγότερο άμεση προσέγγιση από το “σε-χτυπώ-στο-ψαχνό” Black Gives Way to Blue. Eν ολίγοις μου έφερε στο μυαλό την προσέγγιση του Degradation Trip του Jerry.
Ένα πραγμα που έχει αρχίσει να μ’ενοχλεί κάπως είναι ότι τα φωνητικά ακούγονται πατέντα, ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος των κομματιών, λείπει το πάθος της ερμηνείας. Και καλά στο Black… είχαμε αρκετές εναλλαγές διάθεσης (και πολύ περισσότερο συναίσθημα) και δε το πρόσεχες. Εδώ όμως που είναι σε μεγάλο ποσοστό δυνατά και ενεργητικά κομμάτια χμ…υπάρχει θεμα.
Επίσης σαν τραγούδια δεν μου μένουν και ιδιαίτερα. Ποιοτικά αναμφίβολα αλλα στη σούμα δε σηκώνομαι από την καρέκλα να χειροκροτήσω.
Τέλος πάντων μη λέμε πολλά είναι slow burner ο δισκος, ίδωμεν.
κλασική AIC αξία ο δίσκος…μ’αρέσει!
τι κομματάρα είναι αυτό το ομώνυμο???και γαμώ!!!
Κατώτερο των προσδοκιών (κυρίως) και του προκατόχου αλλά θα λεγα το συνολικό πρόσημο είναι θετικό και με κέρδισε.
Για τα κομμάτια μιλώντας, τα [I]Voices[/I] & [I]Lab Monkey[/I] είναι αυτά που με κέρδισαν αμέσως. Το πρώτο ειδικά είναι στα καλύτερα που έχει γράψει ο Jerry.
[I]Stone[/I] & [I]Hollow [/I]τα ξέραμε, συμπαθητικά συναυλιακά κομμάτια αλλά για μένα κατώτερα να μπουν για single αντί των [I]I’m Pretty Done[/I] & [I]Breath on a Window[/I] που ναι πιο ξεσηκωτικά με πιασάρικο ρεφραιν.
Από κει και πέρα τα [I]ομώνυμο, το Scalpel, το Hung on a Hook, Choke[/I] χωρίς na ενθουσιάζουν τα βρίσκω ποιοτικά κομμάτια. Το [I]Phantom Limb [/I] στον ίδιο δρόμο με τα [I]Acid Bubble[/I] & [I]Looking in a View[/I] του προηγούμενου δίσκου,
Τέλος το [I]Low Ceiling[/I] είναι καθαρό filler και όσο θυμάμαι το πιο αδύναμο τραγούδι της μπάντας.
Αρνητικά γενικά όπως είπε και ο am.journey πιο πάνω τα φωνητικά. Περίμενα να ελευθερωθεί ο Duvall κάπως και να τραγουδήσει solo και να γίνει κανά ξέσπασμα αλα Staley, θεός σ’χωρέστον.
Η συνεχής επανάληψη στερεί από κάποια τραγούδια να γίνουν ακόμη καλύτερα ([I]Choke[/I] για παράδειγμα)
Επίσης δεν μου άρεσε η πετυχημένη δοκιμασμένη πατέντα που ξαναεφάρμοσαν. Για τον ήχο το ξέραμε ήδη από τις πρώτες νότες του [I]Hollow[/I].
Γενικά ποιοτική και άξια του ονόματος κυκλοφορία, αλλά περισσότερο και αναπόφευκα θα λεγα είναι ο διάδοχος του Black… παρά ο καινούργιος δίσκος των Alice in Chains.
Πολύ καλός δίσκος. Όσο ο προηγούμενος, πιο πολύ, πιο λίγο, δεν έχει σημασία. Σίγουρα με τον προηγούμενο υπήρχε μεγάλη προσμονή για νέο Alice in Chains μετά από δέκα και βάλε χρόνια. Αν και για μένα δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν να λέγονται Αlice in Chains. Jerry Cantrell’s Band ίσως. Όπως και να’χει φέρτε τους στο Ελλάντα! Ή έστω Βουλγαρία! :lol: