Amon Amarth - Surtur Rising

Σε γενικες γραμμες ολα στο ιδιο υφος ειναι, για Αμαρθ μιλαμε. Το θεμα ειναι να ειναι καλα τα κομματια και να ερθουν να τα σπασουμε λαηβ :slight_smile:

Ναι εντάξει. Τα κομμάτια είναι πολύ καλά σε μεγάλο ποσοστό. Δεν αντιλέγω, κυκλοφόρησαν ένα album που ακούγετε ευχάριστα, σε πωρώνει, που θα το ευχαριστηθείς. Νόημα έχει να τους δούμε πάλι από κοντά. :D:D

εχω μια μικρη αισθηση οτι εχουν ριξει λιγο τις ταχυτητες. εχω δικιο η μαλακιες λεω επειδη δεν το εχω πολυ ακουσει ακομη?

E όχι εντάξει ίσα ίσα θα έλεγα εγώ εδώ έχουν ίσως τα πιο πολλά γρήγορα κομμάτια τους σε σύγκριση πάντα με τα τελευταία άλμπουμ τους. Δεν λείπουν φυσικά και τα πιο αργά. Απλά ίσως επειδή κυριαρχούν οι μελωδίες τους να σου δίνει αυτή την εντύπωση.

Πάντως το άλμπουμ είναι μάλλον καλύτερο από το προηγούμενο αλλά δεν φτάνει σε επίπεδα with oden on our side. Γενικά οι Σουηδοί είναι εγγύηση πάντως 8)

ελπιζω με τα πολλα ακουσματα να βγαλω και εγω μια αντιστοιχη αποψη!

Αυτό ακριβώς πιστεύω κ εγώ με τις πρώτες ακροάσεις. Θα δείξει!

Now playing on iTunes: Mastodon - The Czar: I. Usurper II. Escape III. Martyr IV. Spiral [Live]
via FoxyTunes

Δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα αλλά τσέκαρα την διασκευή και είναι πολύ καλή!

Την τρελη την κομματαρα που σε αφηνει με τα σαγονια κρεμασμενα(βλεπε ομωνυμο προηγουμενου που ειναι και απο τα καλυτερα ΑΑ κομματια στον καταλογο τους γενικοτερα)δε την εχει.Κι ισως ειναι το πρωτο αλμπουμ στο οποιο παιζει κατι τετοιο,ακομα και το(θεωρητικα)χειροτερο τους,το Κρασερ,εχει το Fury Divine.

Το οπενερ ομως ειναι αναμφισβητητα ενα δυνατο κομματι και το μονο στο αλμπουμ που αποπνεει ακομα αυτη την λατρεμενη αρχιδιλα των ΑΑ,η οποια γενικοτερα σιγα σιγα μας τελειωνει προοδευτικα οπως μετα λυπης μου διαπιστωνω*.Το Loke’s ΙΙ ειναι ωραια συνθεση(εχει κι ενα dark tranquillity-ish ηρεμο περασμα)αλλα ενταξει,δυοτρις σκαλες κατω απ το Ι που ειναι θεορατη κομματαρα.Το κιθαριστικο θεματακι του For Victory απο μονο του κανει το κομματι να ειναι ενα απο αυτα που ξεχωριζουν και υπαρχουν καποια σημεια,οπως το ριφφακι στο τελος του doadm στα οποια σηκωνεται το φρυδακι αλλα δατς ιτ.

Επισης αυτο περι enhanced ατμοσφαιρας ισχυει αλλα πχ το(τετοιας φασης)The Last Stand of Frej στο Fate of Norns ας πουμε που ειναι ανετα το πιο ατμοσφαιρικο ΑΑ αλμπουμ,θα παιζε τριτη αλλαγη.Και νταξει,ειπα να μη γκρινιαξω για τη παραγωγη αλλα οχι αλλη κουραστικη νεροβραστιλα,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΡΕ ΓΙΟΧΑΝ,βαλτε λιγο βρωμια.

Αυτα…γενικα ουτε κρυο ουτε ζεστη στο τελος(εμενα για κατωτερο του προηγουμενου μου κανει παντως),η μαλλον λιγο προς το κρυο.*Σαν να εχουν μπει πλεον για τα καλα στον αυτοματο πιλοτο.

Εγω παντως το Victory Or Death το εχω ακουσει καμια 50αρια φορες, αυτη η μελωδιαρα με εχει σκαλωσει τρελα :smiley:

έσπασα το κεφάλι μου να βρω τι μου θυμίζει αυτή η μελωδιάρα του for victory or death, το πιο κοντινό που μπόρεσα να βρω είναι το I am των savatage, 1:43 και έπειτα.

με τα πολλα ακουσματα το αλμπουμ στρωνει αν και δεν εχω κατασταλαξει ακομη τελειως.

τα πιο δυνατα τραγουδια του ειναι τα καλυτερα κατ εμε ([B]Destroyer Of The Universe[/B], A Beast i Am, War Of The Gods) ενω βαριεμαι απιστευτα το τελευταιο ντουμ ταδε που μου φαινεται πολυ εξω απο τα νερα τους…

ξεχασες και το for victory or death:)

ναι βασικα δικιο εχεις τωρα που το εχω ακουσει καμποσο το αλμπουμ. μαλακια ειπα που προηλθε απο το οτι το ειχα ακουσει πολυ λιγο και μαζι και με αλλα κομματια και δεν ειχα δωσει σωστη εμφαση. εχει 3 γρηγορα κομματια πραγμα που ειχαν καιρο να το κανουν. εχει βεβαια και το αρνητικο κατ εμε οτι τα αργα τους εκομματια ειναι λιγο πιο αργα νομιζω απο οτι μας εχουν συνηθισει.

βασικα για μενα το crusher ειναι απο τα κορυφαια τους και οχι μονο αυτο αλλα εχει και το bastards of a lying breed που το θεωρω τεραστια υπερκομματαρα που εχει και απιστευτο τελειωμα…

οι δυσπιστοι παρτε την απορδηξη!

παλιοι καλοι αμον αμαρθ και με βιντεοκλιπ-τσοντα (καπου στη μεση:lol:)

@razor: ειμαι ακομη στις πρωτες ακροασεις και μπορει στο τελος να το βαλω κ αυτο και αλλα στη λιστα αλλα γενικα ειμαι πιο πολυ των δυνατων-γρηγορων οπως φαινεται και απο το οτι αναφερθηκα μονο σε τετοια!

Ακουσα τον δισκο οσο μπορουσα αλλα δεν εχει τετοια τραγουδια οπως ο προηγουμενος που με εκαναν να ψαξω τους Amon amarth

8O 8O 8O 8O
Πραγματικα, απο το 2:30 εως τελος δεν παιζεται. Το αφησες να παιξει εως εκει ή το βγαζες?:stuck_out_tongue: Εμενα ειναι ηδη απο τα αγαπημενα μου του αλμπουμ, και ΟΤΑΝ ξαναρθουν ΚΑΙ το παιξουν ΚΑΙ ΑΝ εισαι εκει να μου θυμηθεις το κακο χαμο που θα γινει.:smiley:

οχι ποτε δ ακουω μισα τα τραγουδια. απλως δεν μου εχει κατσει καλα μεχρι τωρα. ισως με τ καιρο αλλαξω γνωμη :wink:

Το αλμπουμ ειναι σε πολυ ψηλο επιπεδο. Με το καιρο πιστευω θα ανεβει στην ιδια θεση με τα προηγουμενα.

θελω κατ αρχην να πω οτι ο απο πανως ισως με τον καιρο να αποδειχθει σοφος.

απο κει και περα μπηκα για να πω γνωμη για το doom over a dead man το οποιο και ακουσα (δεν τελειωσα τις ακροασεις βεβαια ) και θελω να πω 2 πραγματα:

1. οντως απο το 2.30 γινεται πολυ καλυτερο και ισως με τις ακροασεις μπει στα αγαπημενα μου αν και τα πρωτα 2.30 μου τη δινουν πολυ…

2. ρε παιδια ειναι ιδεα μου η αυτο το ριφ που παιζουν απο κει και περα, και συγκεκριμενα οπως παιζεται απο το 2.45 και επειτα, φερνει παρα πολυ σε ελληνικο τραγουδι? μην μου πειτε σε ποιο αλλα σε λαικο!!! χαχαχα! εχει πολυ γελιο αν και ακουγεται ωραια δεν το λεω για κακο.

ξεκιναει 2 φορες στο 2.45 και στο 4.00. τσεκαρετε: http://www.youtube.com/watch?v=pmynUDasQhM

ΥΓ: το destoyer of the universe προσπαθει ασχημα να μπει στον “καταλογο” με τα τοπ τραγουδια τους εβερ και λιγο θελω ακομη και θα το βαλω… ειναι σιγουρα το καλυτερο!

Μπόμπα ο δίσκος!! Οι ριφφάρες, οι δικασίλες, οι ταχύτητες, οι γκαρίδες του Hegg… δεν πρωτοτυπει -το ανάποδο θα με παραξένευε- αλλά τους κρατάει σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Μαζί με το εισαγωγικό και το Slaves of Fear που τρωνε λιώσιμο απο καιρό, μου άρεσαν πάρα πολύ τα Loke’s Treachery Part II, που έχει ένα απο τα ομορφότερα ήρεμα μελωδικά περάσματα που χουν γράψει, τα Destroyer of the Universe και For Victory or Death, που είναι τυπικά Amarth κομμάτια για τρελό κοπάνημα με τρομερά lead, και το Doom over Dead Man, που όσο ξέμπαρκο φαίνεται, άλλο τόσο μου κολλάει το ριφφ που πέφτει περίπου στη μέση. Αν λείπει κάτι είναι ένα “κωλοχιτο” τύπου Twilight… ή κανα χτυπητό guest τύπου Live for the Kill, αλλά δεν ενοχλούμαι.

Η διασκευή έπος για χαβαλέ, στα ίδια επίπεδα με εκείνη του Children of the Grave που χαν βγάλει πριν μερικούς μήνες. Γω γουσταρω πάντως :smiley:

Αντε, τώρα που χουν και δικαιολογία, να ρθουν πάλι να τα σπάσουμε!

επισης γαμω τα τραγουδακια μου φαινεται και το [B]Living Without Regrets[/B]!!! καθε νεα ακροαση με κανει να πιστευω οτι δεν του λειπει τιποτις (του αλμπουμ)!