Ξέρουμε αν κυκλοφόρησε Ελλάδα;;
Now playing on iTunes: Dream Theater - Sacrificed Sons
via FoxyTunes
Ξέρουμε αν κυκλοφόρησε Ελλάδα;;
Now playing on iTunes: Dream Theater - Sacrificed Sons
via FoxyTunes
αυτο ειναι το αλμουμ που θελω να ακουσω ποιο πολυ απο ολα οσα βγαινουν τωρα…
ξερετε ποτε κυκλοφορει εδω?
ΑΜΟΝ ΑΜARTH REE!
29/3 αλλά στο Metropolis σήμερα δεν το είχαν φέρει…
Now playing on iTunes: Candlemass - Black Sabbath Medley
via FoxyTunes
Αισχος! Κανουμε ενα ντου να τα σπασουμε ολα στο Μετροπολις:D
Το άκουσα και ήταν ακριβώς ότι περίμενα.
Με μια ακρόαση αρκεί να καταλάβεις αν γουστάρεις ή οχι.
Χιλιοπαιγμένα ριφφς, ίδια ρεεφραίν, αλλά δεν περιμένεις και κάτι άλλο από τους Amon Amarth (πλέον?).
Μου άρεσαν 2-3 ριφφάκια με την συνοδεία μελωδικών σολο αλλά δεν μου αρκεί.
Δύσκολα θα το ξανακούσω, όχι ότι είναι άσχημο, αλλά το πολύ το κυρ ελέησον…
Mετά από λίγες φορές που το έχω ακούσει, μ’ αρέσει αρκετά.
Σίγουρα δεν είναι κάτι καινοτόμο, ίσα ίσα το αντίθετο, αλλά δεν περίμενα και κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως.
Προσωπικά ξεχώρισα με την πρώτη ακρόαση το [B]For Victory or Death[/B].
Κλασσικό Amon Amarth album…δηλαδή γαμεί κώλους, αυτιά, ρουθούνια και ότι άλλη τρύπα υπάρχει…δεν πρόκειται να πάρουν νόμπελ πρωτοτυπίας αλλά στα αρχίδια μας…έτσι τους γουστάρουμε και αυτό που θέλαμε (μελωδικά ριφφς για “ελικοπτεράκι” -άσχετα αν δεν έχω μακρυ μαλλί πλέον- πωρωτικά ρεφραιν και φωνητικά και να μας φτιάχνει τη διαθεσει για να δαγκώσουμε καρωτίδες). Εγώ ξεχώρισα παντως το [U][B]Doom Over Dead Man[/B][/U]:drunk:
Ε δείτε σετλιστ ρε από χθες στο Σικάγο.
[B]Set 1: 8:00 - 8:55[/B]
[SPOILER]
War of the Gods
Töck’s Taunt - Loke’s Treachery Part II
Destroyer of the Universe
Slaves of Fear
Live Without Regrets
The Last Stand of Frej
For Victory or Death
Wrath of the Norsemen
A Beast I Am
Doom Over Dead Man[/SPOILER]
[B]Set 2: 9:15-10:30[/B]
[SPOILER]Twilight of the Thunder God
Masters of War
Sound of Eight Hooves fixed
Live for the Kill
With Oden on Our Side
Guardians of Asgaard
Asator
Varyags of Miklagaard
Thousand Years of Oppression
Without Fear ->
Victorious March ->
Gods of War Arise ->
Death in Fire![/SPOILER]
[B]Encore:[/B]
[SPOILER]Cry of the Blackbirds
Runes To My Memory
The Pursuit of Vikings [/SPOILER]
πο πο πο 8O
Ε τους κερατάδες 26 τραγούδια
Τι τρελο σερι ειναι τα 6 τελευταια ρε !!! 8O
θεοι! μακαρι να το κανουν και εδω αυτο να πεθανουμε!
8O 8O 8O
Βεβαια, δεν εχει καθολου Avenger αλλα θα εσκαγα και 50 γιουρια για τετοια συναυλια. 26 τραγουδια απο μια μπαντα στα ντουζενια της, μα το Θορ ειναι καλη φαση:D
…live που γυρνάς σπίτι σου λιώμα, αλλά ευτυχησμένος:):!:
Παιζει να ειναι κανα DVD στην μεση βασικα…
κατα ατ αλλα πως σας φαινεται το αλμπουμ?? εγω δυσκολευομαι οταν το συγκρινω με το προηγουμενο ενω σιγουρα δεν φτανει την τελειοτητα του With Oden. στα αγαπημενα μου τραγουδια περα απο τα Destroyer Of The Universe, A Beast I Am και War Of The Gods που εχω ξανααναφερει, βαζω πλεον και το Wrath Of The Norsemen καθως το το δευτερο μισο του Doom Over A Dead Man τη στιγμη που το πρωτο μισο του κομματιου ειναι ισως οι πιο ξενερωτικοι αμον αμαρθ ολων των εποχων. τα υπολοιπα κομματια ειναι ολα σε ενα πολυ καλο επιπεδο απλως οχι συνταρακτικα.
τελικα πιστευω οτι θα το θεωρησω ισαξιο με το προηγουμενο μιας και τα 2 μου προσεφεραν/προσφερουν μερικες εξαιρετικες στιγμες και πολλες ακομη καλες. απεχουν ομως απο τον ορο “αριστουργημα”…
Εγω θα ελεγα να κατσουν να χαλαρωσουν λιγο και να μην βγαζουν αλμπουμ τοσο συχνα
αλλα τι να της κανεις της Metal Blade ?
Tours συνεχεια και στα καπακια αλμπουμ ε οκ στερευει και το μυαλο σε καποια φαση.
Ακριβως ετσι. Γενικα οι μεγαλες δισκογραφικες τα εχουν ‘‘καψει’’ τα συγκροτηματα, αφου με το να τους ζητανε καθε 2 χρονια δισκο το μονο που καταφερνουν ειναι να κυκλοφορουν περισσοτερες μετριοτητες, αφου η εμπνευση δεν ερχεται κατα παραγγελια.
αυτο ειναι σωστο. και ισχυει για την πλειοψηφια των μιουσικων/συγκροτηματων…
Το διαστημα απο το Twilight στο Surtur ειναι το μεγαλυτερο που ειχαν ποτε αναμεσα σε δισκους.Θα μου πειτε τα τελευταια 3-4 χρονια κανουν οσο touring δε καναν σε ολη την υπολοιπη σταδιοδρομια τους ξερω γω.Απλα στους συγκεκριμενους δε νομιζω οτι το κυριο προβλημα ειναι εκει,αλλα στον ιδιο τον ηχο τους(δηλαδη σκεψου Deathster οτι και οι Kylesa στο tour bus το γραψαν το Spiral και βγηκε δισκαρα).Η ανακυκλωση ειναι μοιραια,το ριφιν δεν αλλαζει,η παραγωγη δεν αλλαζει(δε βλεπω καμια ορεξη να εγκαταλειψουν τη τωρινη),τα lyrics αναμενομενα,ε πρεπει να εισαι μπαντα φαινομενο(Bolt Thrower)για να κρατησεις αυτες τις 3 μεταβλητες σχετικα σταθερες και παραλληλα τη προσοχη επανω σου.Και δεν εννοω εμπορικα γιατι αυτο το εχουν πετυχει,εχουν γινει παρα πολυ μεγαλο ονομα στον mainstream χωρο και μπραβο τους,καταλαβες πως το εννοω.