Amorphis

Αυτα ηταν τα ωραια. :love_you_gesture: :crazy_face:

1 Like

3 Likes

Νταξει εκεί όχι και πολύ λατρεία :joy::joy::joy:

Εννοούσα την φωνή του μόνο.
Ως άνθρωπος… Άστο καλύτερα

Περιμενα πιο ουσιαστικο review απο τον κριτη του δισκου και οχι τοσο επιφανειακο,περα απο 2-3 κομματια δεν μας ανελυσε τιποτε αλλο,γενικολογια πως ειναι αλλος ενας πολυ καλος δισκος για τα στανταρ της μπαντας. :expressionless:

Από το review καταλαβαίνω πως είναι στην ίδια περίπου γραμμή των under the red cloud και queen of time, ίσως γι αυτό δεν είχε τόσο πολλη ανάλυση

Για να δούμε, 11/2 κυκλοφορεί

Έχει ένα όμορφο παράδοξο αυτός ο δίσκος, το οποίο περιγράφει ακριβώς ο Πάνος στο review του:

Ένας ακόμα εξαιρετικός δίσκος εποχής Joutsen που αν έχει δυο μικρά μείον αυτό είναι ότι το κλείσιμο του θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο και το ότι δεν έχει κάποιο πολύ πιασάρικο χιτάκι τύπου “House Of Sleep”, “Silver Bride”, “You I Need”. Αλλά είναι πολύ δυνατό σε όλη του τη διάρκεια και ιδιαίτερα ταιριαστό με τα κρύα της εποχής.

8 Likes

Ποσο γαματο το γυρισμα στο 03:00 εδωσε ενα πιο prog αερα σε ενα ουτως ή αλλως πολυ ωραιο κομματι.

3 Likes

Είναι γεμάτος ο δίσκος από τέτοια.
Κάνουν πολύ καλά αρκετά πράγματα, έχουν πολυδιάστατο χαρακτήρα και εδώ και τρεις δίσκους δε λανθάνουν. Μοναδική μπάντα.

2 Likes

Τι κομματάρα είναι τούτο;;;; Το main riff groovαρει άσχημα, το ρεφρέν κλασικό Amorphis…γαμάτη σύνθεση. Μόνη ίσως ένσταση είναι πως το γύρισμα εκεί στο 3’ δεν “ολοκληρώνεται” σωστά νομίζω. Ενώ όταν μπαίνει λες κάτι καλό χτίζεται εδώ… κάτι δεν κολλάει…σαν να τελειώνει γρήγορα…σαν κάτι ακόμα να λείπει.
Όπως και να χει, νομίζω είναι καλύτερο απ’το The Moon.

3 Likes

Ε ρε γλέντια που θα γίνουν με το “The Wolf”.
Με συγχωρείτε, απλά είναι στο repeat όλες αυτές τις μέρες.

Πολυ ωραιο τραγουδι κι αυτο. Προτιμω το Moon.
Τους λες πολλα θετικα πραγματα τους Amorphis, αλανθαστους επ ουδενι δε θα τους ελεγα.

συμφωνω, ομως συνολικα δυνατο χιτ, ρεφρεναρα, repeat

Μου πηρε αρκετες ακροασεις το δευτερο single,δεν με κερδισε με την πρωτη φορα που το ακουσα.Για να δουμε τη συνεχεια…

Στο My Name is Night, κάποια γυρίσματα κ μελωδίες μου θύμισαν το Ήτανε Μια Φορά
:face_with_monocle:

Εννοείς το καλύτερο ελληνικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ;

Yeap
Εκεί στο 03:00-03:20

Κλεμμενο :rofl:

1 Like

Νούμερο ένα το Skyforger ούτε εγώ που πήγαινα κάθε μέρα επί μία βδομάδα σε τιμημένο δισκάδικο της βολάρας και ζάλιζα τον έρωτα του θειο-ιδιοκτήτη αν έφτασε επιτέλους. (Και μία βδομάδα μετά το δισκάκι δεν είχε βγει από το σιδιπλέυερ.)

4 Likes