[B]Φόλα [/B]ήταν η χθεσινή εκπομπή, οριακά γέλασα 2-3 φορές. Και αυτό με το dubbing στις τούρκικες σειρές πολύ κακόγουστη ιδέα. Γενικότερα δεν την είχαν δουλέψει καλά την φάση, και δεν το περίμενα αυτό μετά από τόσους μήνες, νόμιζα πως θα είχαν αρκετό υλικό ώστε να μην είναι βαρετή η εκπομπή.
Όντως θα ήταν καλύτερο για την εκπομπή το Δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή. Όμως εσύ για τον εαυτό σου τι θα προτιμούσες;;; Εγώ θα προτιμούσα να έχω 4 μέρες σερί OFF πάντως.
H αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εγινα ποτε φαν τους αν και ορισμενες φορες οντως ειναι αστειοι…Το μεγαλο προβλημα εκτος απο το γενικοτερο concept της εκπομπης χαχανιζουμε λες και ειμαστε παρεα και λεμε inside jokes ειναι οτι ο ΚΑΝΑΚΗΣ δεν ξερει να κανει πολιτικη σατυρα.Δηλαδη με τιποτα δεν το εχει ρε παιδι μου,δεν ειναι ουτε σαν τους συντελεστες της Ελληνοφρενιας που με εξαιρεση τον ‘‘τσολια’’ το εχουν ουτε και σαν τον Λαζοπουλο που οταν δεν ‘‘διαδασκει’’ και λαικιζει το εχει.
Οτι και να λετε αυτο φαινεται και απο παλια στο ΑΜΑΝ που οταν απο την τριτη χρονια περιπου κολλησαν με πολιτικες φιγουρες(Σημιτη Καραμανλη Χριστοδουλο κλπ)η εκπομπη πηρε την κατω βολτα με σκετσακια τραβηγμενα απο τα μαλλια με μονο αστειο τοτε τον Καλιβατση(που σε οτιδηποτε αλλο ειναι αισχρος)…
Συγκεκριμενα την Τριτη που ετυχε και το ειδα γελασα περισσοτερα με τις ατακες τηλεθεατων για τον Παγκαλο παρα με τα δικα τους αστεια και ιδιαιτερα με τα χαζα handmade βιντεακια.