Arcade Fire - The Suburbs

wrong, you’re so right!:country:

και μια ΚΑΚΗ κριτική για το δίσκο:

http://www.mic.gr/cds.asp?id=34744

οκ, ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά soulless?

Oι καλοί δίσκοι είναι η ευκαιρία κάποιων κομπλεξικών να κράξουν για να φανούν σπουδαίοι…

Υ.Γ: Φυσικά είναι δικαίωμα του να μην του αρέσει ο δίσκος. Για το ύφος του πιο πολύ το σχόλιό μου. Κράξιμο έφαγε το suburbs και στο tranzistor…

εδώ στο tranzistor συγκρίνει τους arcade fire με τους james:!:δηλαδή έλεος…
αυτό που με ενοχλεί σε τέτοιες κριτικές, είναι πως μου δίνουν την εντύπωση ότι αποσκοπούν στο να κερδίσουν δημοσιότητα θάβοντας δίσκους που όλοι αποθεώνουν, είτε αυτοί που τις κάνουν δε γουστάρουν έτσι κι αλλιώς τη μπάντα, οπότε γιατί να κάνουν την κριτική?
να μη μιλήσω για το πόσο έχουν αποθεώσει ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ τα εν λόγω sites…

Eγώ χαίρομαι γιατί πλέον μπορούμε να ακούσουμε πριν αγοράσουμε. Παλαιότερα στηριζόμασταν τις περισσότερες φορές στις “κριτικές” κάποιων…

Και το tranzistor ελληνικό είναι?

Πάντως από τους εξυπνάκηδες, οι έλληνες εξυπνάκηδες είναι χειρότεροι όλων.

Γιαυτό άλλωστε, ότι αποθεώνεται σε όλο τον κόσμο, εδώ θα αναγνωριστεί πάντα με διαφορά φάσης. Αυτος στο mic.gr θα μείνει μόνος του στο τέλος ε και μετά θα πει “ε καλό είναι τελικά μωρέ”. Μού ερχεται να κάνω άστοχη γενίκευση ότι ο έλληνας όταν κρίνει ποτέ δεν κρίνει την ουσία (γιατί δεν μπορεί να το κάνει απλά) αλλά σκέφτεται το σε ποια κατηγορία στυλ θα ανήκει με αυτο που θα πει. Δεν θα το κάνω όμως:p

Δεν έφαγα 25 χρόνια ακούγοντας μουσική για να ξεγελαστώ από τέτοια παπατζηλίκια.

Ακουει 25 χρονια μουσικη ρε, δεν μασαει λεμε.

Καλα ειναι γνωστο οτι πετανε συχνα μαλακιες σε αυτο site…

Kαλά όντως αυτό με την 25 ετία ήταν όλα τα λεφτά… :lol::lol::lol: Όπως και το άλλο

ν μείνεις εδώ και ψάχνεις για το επόμενο αριστούργημα σαν κι αυτό, είναι σαν να νομίζεις ότι η λογοτεχνία ξεκίνησε από τον Harry Potter.

:lol::lol::lol:#-o

lol, γνωμη του και αποψαρα του, αλλα πολυ υφακι φιλος,τσιλαρε…

Μα δεν έκρινε καν τη μουσική βασικά. Αμολάει γενικεύσεις περί hype και πως φτιάχνονται τα αριστουργήματα κτλ κτλ…λες και αυτό είναι το θέμα.

σε ένα σάητ όπου το φχιούνεραλ βγήκε 2ος καλύτερος δίσκος των ζήρος ε.

Γιατι μουσικα παιζει να του αρεσε αλλα μεσα του κατι τον ετρωγε και του ελεγε να το κραξει :stuck_out_tongue:

σε αυτό έχεις δίκιο.ειδικά σε indie/alternative sites συμβαίνει αυτό.έχει γίνει κι άλλες φορές να ρίχνεται χολή σε δίσκους που αποθεώνονται ανά την υφήλιο, απλά και μόνο για να δείξουμε πόσο ψαγμένοι και καλά είμαστε και πως δεν ψαρώνουμε με τα hype.δε γίνεται όμως να αποθεώνεις τόσο τους broken bells, συγκρίνοντάς τους με τους beach boys, και να θάβεις τόσο κομπλεξικά τους arcade fire…
τεσπα, η ιστορία θα δικαιώσει το suburbs.θέλω να δω τι θα λένε αυτοί σε 10 χρόνια…

και βασικά αυτό:

η εξήγηση μάλλον βρίσκεται εδώ:

δεν είναι και τόσο χαώδης πια η διαφορά των δύο δίσκων…αν σε κάποιον άρεσε τόσο το funeral, θεωρώ αδιανόητο να θάβει έτσι το suburbs.

Ναι ξέρω οι φωνές του είπαν. Κλάιν, αρκετά ασχοληθήκαμε, σεβαστή η αποψάρα του που λέει και ο Lupin, αλλά την βαρύτητά της γνώμης του (ειδικά όπως την εκφέρει) την κρίνουμε ανάλογα.

από τη μια οι κακοί ψαγμένοι κι από την άλλη οι ανοιχτόμυαλοι διορατικοί, οι δυο όψεις. καλά τα λέει ο μάνος.

διάλεξε πλευρά!:hippy:

και βασικά…

…ναι.

διαλέγω το πιπίνι τον μάνο εγώ, για τα ίντερνετ κρεντιτς μαλώστε εσείς 8)

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Manoς87. Τον ακούω το δίσκο εδώ και 2 εβδομάδες και δεν έχω κολλήσει ακόμη. Μόλις μου έρθει και το CD, θα κάτσω να του δώσω λίγες ακόμη σοβαρές ευκαιρίες (booklet, whiskey, etc) αλλά δύσκολα θα αλλάξω άποψη. Για την ώρα κρατάω πολλές καλές στιγμές και μερικές που με κάνουν να πατάω το skip.

Και γω τείνω να συμφωνήσω με τον karvou. Δε νομίζω πως θα του έδινα τόσο πολλές ακροάσεις αν δεν ήταν δίσκος των arcade fire και δε νομίζω να τίθεται καν θέμα σύγκρισης με το funeral (μην κολλήσετε με τη λέξη σύγκριση, εννοώ πως αν τα άλμπουμ είχαν κυκλοφορήσει σε ανάποδη σειρά, μόλις φέτος θα μαθαίναμε οι περισσότεροι -κι εγώ μέσα- τους arcade fire)

νταξ, είπαμε, το funeral είναι αν μη τι άλλο καλύτερο απ’ τα δυο επόμενα, αλλά όχι κι έτσι, λολ δλδ.

εγώ πάλι θεωρώ πως ίσως το suburbs είναι και ο καλύτερος δίσκος τους.και για μένα το funeral είναι από τους κορυφαίους δίσκους των 00’s.