ρε δεν την παλεύετε λέμε
:lol: για μένα το λες.?
δεν θέλω με τίποτα να γιγαντωθεί αυτή η πλευρά των fates…
η καρδιά μου είναι με τον alder στο μικρόφωνο
καλός ο δίσκος, άντε και μερικές εμφανίσεις, και ελπίζω τίποτα άλλο…τουλάχιστον οχι κάτι που να επηρεάζει τους τωρινούς(??) fates
πάντως να ξέρεις ότι για τις σχέσεις matheos / alder δεν ακούγονται και τα καλύτερα, αν και ελπίζω να είναι απλά φήμες.
μόνο που το story πίσω από το arch/matheos κάτι τέτοιο υποδεικνύει.
καλά δεν είναι τυχαίο που στο live της λαρισας ενώ ήταν όλοι μέσα στην καλή χαρά και χαζογελούσαν σε στιγμές(και ο matheos!) ,οι μονοί που δεν επικοινωνούσαν ήταν αυτοί οι δυο…(αν και γέλασε ο alder σε μια φάση με μια πετσέτα)
αλλά και πάλι επιμένω…η προτίμηση μου είναι ξεκάθαρη
Τάδε έφη Τοξικός 1-7-2011…
Δε θέλω να δικαιωθώ ρε γαμώ το…
να πεις σε αυτήν την εφη να μην το γρουσουζεύει.
Τι να της κάνω που είναι καλό κορίτσι. Της βγαίνουν κι όλα της ρουφιάνας…
[SPOILER]Για να μην πω τι άλλο έχει σκεφτεί τον τελευταίο καιρό…:(:([/SPOILER]
ναι καταλαβαίνω, τσούζει αλλά τα ψωμιά του πορτορικάνου είναι μετρημένα :twisted:
Τα τρία πρώτα κομμάτια του δίσκου διαθέσιμα!=P~
Δεν είναι φήμες, τουλάχιστον σε κάποιον βαθμό ισχύει.
[SPOILER][/SPOILER]
Μερικες φορες αμφιβαλω για την εξυπναδα μου!
Κοιτουσα επι 10 δευτερα τη φωτο προσπαθωντας να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης!:lol:
Δεν υπάρχει λόγος να πσάκσω, το έχω στα χέρια μου και σε 7,18 λεπτά το πολύ θα μπει στο cd player!
:thumbup::thumbup:
Πάντως είναι πολύ καλύτερο απ’ότι περίμενα για να είμαι ειλικρινής.
Ο Μαθιός είναι σε μεγάλα κέφια. Επίσης τα drums είναι όλα τα λεφτά.
Ακουω το 1ο κομματι αυτη τη στιγμη and I like what I hear…Ειμαι τρελος που μου θυμιζει psychotic waltz εποχης everflow?
Ρε σεις τι ακούμεεεεεεεεεεεε! Άκου το GAMΙΣΤΕΡΟ intro του Stained Glass Sky. ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
εδιτ. α και το Neurotically Wired ΓΑΜΑΕΙ
Επίσης συνειδητοποίησα κάτι. Ο John Arch είναι 52 χρονών. [SIZE=“7”]52[/SIZE]. Ακούστε πως τραγουδάει ρε. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Σταματάω για τώρα γιατί παρασύρομαι.
[SIZE=“6”]52.[/SIZE] Αν έχεις τον θεό σου.
On The Fence κομματάρα!
Θα συμφωνήσω με το review για τα OSI σήμεια, είναι διάσπαρτα σε όλο το album.
Ω ρε φίλε αυτό το Midnight Serenade είναι τραγουδάρα…
Το ρεφραίν με τρελαίνει…
Stained Glass Sky μεχρι στιγμης το αγαπημενο μου!!!
Παντως σε γενικες γραμμες το αλμπουμ ειναι ανωτερο των προσδοκιων μου!!!
Ειλικρινα δεν το περιμενα:)
Είναι λίγο σουρεαλιστικό να ακούς τις μελωδίες του Arch πάνω σ αυτά τα riff και αυτή τη παραγωγή. Καλά, στην μέση του Stained glass sky παίζει τεραστίου επιπέδου μπλαλίτσα