Fixed. χαχα πλάκα κάνω είναι και τα 2 μνημεία που το να τα διαχωρίζεις είναι άκυρο. Είναι το χύσι το ίδιο.
Εγω παλι θα σας καταρριψω ολους και θα πω οτι το Masquerade σας χωνει.
Απορώ, αλλά, συμφωνω με τον Βορειο-Ελλάδίτη. Masquerade τα χωνει άσχημα στις άλλες δουλειές.Period!
θα συμφωνησω με το φιλτατο
Με εντελως υποκειμενικα κριτηρια θα ελεγα Shadows of the Sun, αλλα ναι, εχει δικιο. Ουτε το Monotheist το κοντραρει δλδ.
μαρεσει η υπερβολικη λατρεια που εχουμε για ορισμενους δισκους
Meaning?
γενικα
μαρεσει οταν μπαινουμε στο τριπακι να χαρακτηρισουμε ενα αλμπουμ ως δισκο της χρονιας/της δεκαετιας
τη στιγμη που ολοι γνωριζουμε οτι κατι τετοιο δεν υφισταται
κι εμενα μαρεσει.
Κι εμενα. Κι η αποψημ ειναι η αδιαμφισβητητη αντικειμενικη αληθεια.
Μουσικη ειναι στο κατω - κατω της γραφης, παρτο λιγο στη πλακα ρε αδερφε. Εχω βαρεθει ξερωγω να τονιζω συνεχεια το πρωτο προσωπο και να λεω ‘‘παιδια ΕΓΩ πιστευω οτι… κλπ’’. Και γιεα, καμια φορα δλδ βαζουμε στομφο για το χαβαλε της υποθεσης, οποτε σοου φακιν γουοτ. Κι ας μη μιλησουμε ρε μαν για υπερβολικη λατρεια, επειδη (χωρις παρεξηγηση ε) μου τα χες κανει λιγο τσουρεκια επειδη δε καραποθεωσα το Burst. Κι αυτο δεν ειναι αντικειμενικη αληθεια, αλλα σκληρη πραγματικοτητα.
Καλά σου κάνε:p:p.
lol για το burst
προφανως δεν εγινα αντιληπτος πριν
εννοω οτι γουσταρουμε υπερβολικα αρκετους δισκους
οπωτε τη μια φορα πανω στη συζητηση
επηρεασμενοι απο την πορωση που χουμε για ενα δισκο
λεμε ανετα και ωραια
ο καλυτερος δισκος των 00ς
σε μια αλλη στιγμη
μιλωντας για αλλον ενα δισκο που γουσταρουμε αρκετα
λεμε ο καλυτερος δισκος των 00ς
πχ
(προσωπικα) ανα περιοδους πορωσης ονομαζω εναν απο τους παρακατω δισκο των 00ς
lateralus
leviathan
a sun that never sets
dead heart in a dead world
marbles
relationship of command
the art of navigating by the stars
blackwater park
remedy lane
nothing
κλπ κλπ
αυτο που λεει ο ανγκμαρ.
επισης signal-05, καταλαβαινω τι λες, αλλα στη προκειμενη περιπτωση το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο των 00ς. κατα καιρους ο λ ο ι λεμε οτι το “ταδε” αξιζει να μπει στα καλυτερα των 00ς(πιχι) και πολυ σωστοι ειμαστε. οσο μεγαλη δισκαρα και να θεωρουμε το λατεραλους ή το κρακ δι σκυε στη τελικη, παντα θα βλεπουν τη πλατη του sham mirrors.
λολ τι να πω. Ενιγουει, αποψη σ’, απ τη στιγμη παντως που ακουω το Sham Mirrors επι εφτα χρονια ασταματητα, πιστευω πως εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι οπως θελω για να το εκθειασω. Κανενα αλλο αλμπουμ δε με εχει κρατησει τοσο, εκτος απο το Shadows of the Sun, πιθανως, αν κι ειναι νωρις να μιλαμε για κατι τετοιο. Και ναι, οι αποψεις ειναι για να αλλαζουν, επειδη μιλαμε για μουσικη. Σιγα τα ωα δλδ αδερφε, μεσο διασκεδασης ειναι στο κατω κατω, & γι αυτον ακριβως το λογο by the way σιγα μη φοβηθουμε να βαλουμε τη λεξη καλυτερο απο διπλα =p
νταξει οντως το να λεμε καποιο δισκο της δεκαετιας μπορει να ακουγεται υπερβολικο, αλλα οπως λεει και ο ανγκμαρ μουσικη ειναι για ψυχαγωγια το ακους οποτε κανεις και χαβαλε και no hard feelings
βεβαια οταν μιλαμε για το sham mirrors δεν υπαρχει δοση υπερβολης μιας που ειναι ο καλυτερος δισκος των 00’s
To Sham Mirrors ήταν το πρώτο τους που άκουσα και κόλλησα με το πιάνο του… Από τα υπόλοιπα μ’ αρέσει πολύ το Masquerade φυσικά και το Aspera… Δισκάρες.
edit: μετά από κατσάδιασμα από την Angel, προσθέτω και Sideshow Symphonies. Απλά τα σπάει.
Listening to: Iced Earth - Dante’s Inferno
via FoxyTunes
Σ’ αγιαπαω!
ντροπή σου για το δεδ χαρτ.
Τι λε ρε καραγκιοζοπαίκτη και γω αυτό λέω.
Thanks για τη βοήθεια παρεπιπτόντως με το άλλο θέμα, σήμερα έκανα την πρώτη μου Internetoαγορά
είστε ιππότες του φέηκ μέταλ τότες.
καλορίζικη~!
on topic, ακολουθεί λιώσιμο της αγίας τριάδος.