Astérix le Gaulois

Αυτό εννοώ, αν το έγραφε πάλι ο Uderzo θα σου έλεγα εγώ πόσο δύσκολο θα ήταν να πιάσουμε πάτο ανάλογο του “Και ο ουρανός…”.

Μια χαρά αρχή ήταν για τη νέα ομάδα, όπως είπες

υπάρχει λόγος αισιοδοξίας για το μέλλον του κόμικ ξανά. Πάμε ρε Γαλάτες για νέα Έπη!

Εννοείτε ότι κυκλοφόρησε σήμερα;;;;;;;;

Όχι μωρέ, εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει, απλά εγώ το τσίμπησα σήμερα.

δεν είχα αϊντία…γεράματα…

Μα κι εγώ τυχαία το ανακάλυψα χτες, επειδή πήρε το μάτι μου ένα κείμενο γι’ αυτό από τον Αντώνη “γαμώ το Χριστό σου” Καρπετόπουλο. Τσίτωσα τόσο που σήμερα ήμουνα με διαφορά ο πρώτος πελάτης στο Σολάρις για να πάω να το αρπάξω. 9 άνοιγε, 9 και 2 ήμουνα μέσα. :oops:

μόνο αγάπη <3

^^ 14 χρόνια πριν το ίδιο ακριβώς στο πρώτο cd απο το νεο maiden που έφτασε/πουλήθηκε λαρισα. το εχω αρπάξει μεσα απο την κουτά, ΕΞΩ απο το μαγαζί που μόλις εχει ανοίξει, και τον δισκοπωλη να φωνάζει[B] “ΡΕ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΠΡΩΤΑ. ΑΣΤΟ ΑΣΤΟ. ΑΦΗΣΕ ΤΟ!!!”[/B] :lol:

*40-50 λεπτά μετα το έσπασα προσπαθώντας να πετύχω την κοπέλα μου. ωραίες εποχές

Γελάω :")

Σου είπε τίποτα “μμ, σιγά τη μαλακία κομμάτι το Nomad” και τα πήρες;

:lol:
οχι. είχαμε τα δικά μας θέματα.μετά τα βρήκαμε και μου έκανε και μακαρονάδα να ηρεμήσω. τζάμπα το σιντι. το ξαναπηρα σε 2 βδομάδες

δεν πιστευω γιε μου να της πεταξες και τη μακαροναδα;:stuck_out_tongue:

φαΐ ποτέ.
στοπ το οφ τοπικ. ίσως το τσιμπήσω και εγω, ανάλογα πόσο θα με τσιμπήσει ο οδοντίατρος μεθαύριο…

Το πηρα και το διάβασα, εννοείται…
Καλό ήταν. Σϊγουρα καλύτερο από τις τελευταίες παπάρες (αν κι εμένα η γαλέρα, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, μου άρεσε πολύ). Και τελικά, όπως ελέχθη, το καλύτερο από το Ρόδο και το ξιφος και μετά.
Υγ. Τσίμπησα και το τελευταίο του Λουκυ Λουκ. Αυτό μου προσέφερε πιο πολλούς προβληματισμούς, πάντως. Αρκετά “στενάχωρο”…

Καλά το τελευταίο Λουκ είναι Ε-Π-Ο-Σ.
Για πρώτη φορά έχω μπει στη διαδικασία να ψαχτώ για το τι έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια το κόμικ κτλ.

Είχα αποκοπεί από Λούκυ Λουκ. Έψαχνα κάποια που μου λείπουν και απογοητευτηκα που δεν τα βρίσκω. Και το ψιλοπαράτησα. Αλλά ναι, είναι εξαιρετικό τεύχος…

Για το Λούκυ Λουκ εναντίον Πίνκερτον λέμε;

ναι [COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

ρωτάω επειδή έχουν βγει και άλλα πιο μετά, απ’ό,τι λέει εδώ τουλάχιστον.

το παρήγγειλα βέβαια το τεύχος αφού λέτε τόσο καλά λόγια

Η κοπέλα στο μαγαζί είπε “αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχει και το τελευταίο Λούκι Λουκ”, τι να πω. To be fair though, είπε “το τελευταίο”, όχι “το καινούριο”. Ίσως να μην έχουν εκδοθεί στα ελληνικά τα επόμενα.

Ισχύει, στην wikipedia το έχει ακόμα αμετάφραστο στα ελληνικά, το παρήγγειλα όπως και να’χει, σε 1-2 βδομάδες θα’ρθει, θα ξαναγράψω για εντυπώσεις

Αφού έχει μεταφραστεί ρε τρελέ τι σου λέμε!