Εμείς δεν είμαστε πολλοί στην Ελλάδα . Γενικά υπάρχουν ακόμα μπάντες ικανές να γεμίσουν χώρους
Σωστός έχουμε δρόμο ακόμα.
Δεν φταίνε οι National και οι IDLES αυτή είναι η ουσία άσχετα αν παρεξηγήθηκε λίγο η φάση με τα πολλά σχόλια
Δεν γίνεται πάντως να μην βρεθεί κάποιος να φέρει Slipknot φέτος…
Τώρα για τα πιο old school πραγματικά δεν ξέρω αν MF ή Pumpkins United θα μάζευαν τον κόσμο που χρειάζεται…Μακάρι δηλαδή αλλά ζόρικο…
ισχύει και αυτό, προφανώς, το δεκαχίλιαρο κόσμου ήταν με βάση το εν ελλάδι σύστημα αναφοράς. και επίσης, επειδή είμαστε στην ελλάδα, η έννοια φεστιβαλ οπως έχουμε πει δεν ισοδυναμεί με ένα πιο μικρο χελφεστ η γκρασποπ, αλλά με 3 ξένα και κανα δυο ελληνικα που παίζουν την ίδια μέρα.
Ωστόσο, αυτονόητα αντιλαμβάνεσαι πως οι γιγαντιαίες μεταλ μπαντες είναι πια ελάχιστες και καλό είναι να μη γκρινιάζουμε όσο έχουμε ευκαιρία να τις δούμε. δηλαδή, νταξει, αν δε γουστάρεις να τα σκάσεις, μην πας πριστ, αλλά όχι και να μιζεριάζουμε επειδή έρχονται (εντιτ, προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά). κανείς δε θυμάται πόσο μεγάλο απωθημένο ήταν προ του 2001 που ήρθαν;
Εγω παντως στο πρωτο μου ποστ εδω πλακα έκανα, δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν. Τώρα επειδη η κουβέντα συνεχίζεται για το ποσο καυτοί ειναι και τι sold out club tours κανουν στην…Βρετανία , ο.κ whatever…
Όσο για το τι μαζεύει κόσμο ας μην βιάζονται μερικοι, ειδαμε τι κόσμο μαζεψαν και πέρσι ονοματα τύπου AIC(στην πρώτη τους εμφανιση στην Ελλάδα) σε σύγκριση με Manowar (που δεν μου αρεσουν, οι Manowar εννοώ).
Εντάξει, πάντως δεν χρειάζεται όλες οι συναυλίες να έχουν με το ζόρι δέκα χιλιάρικα κόσμο, ούτε το οτι μια συναυλία πήγε καλύτερα σημαίνει ότι οι άλλοι δεν είναι δημοφιλείς…
Έχει να κάνει με πολλά…
Πάντως, δεν βιάστηκα, ούτε έκρινα…
Ειλικρινά δεν ξέρω αν φτάνει το κοινό για να φέρει μεγάλο Φεστιβαλ τους MF…
Βέβαια, και με τους Disturbed πέρυσι δεν το περίμενα να μαζέψουν τόσο κόσμο οπότε…
Μακάρι πάντως και το καλοκαίρι του 2020 να είναι όσο γεμάτο ήταν και του 2019…
τα 2 παραπανω γιατι τα λετε περσι, ακομα φετινα ειναι
μόνο γκρίνια και μιζέρια… ντάξει μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση μερικών επειδή δεν έρχονται οι μπάντες που θα θέλανε, αλλά το να υποβαθμίζεις και να μηδενίζεις μπάντες που από ότι φαίνεται θα μας απασχολούν για αρκετά χρόνια στο μέλλον δεν υποφέρεται άλλο…
περί ορέξεως ο ήχος και το παίξιμο της κάθε μπάντας, αλλά η λογική “ό,τι δε μου αρέσει είναι χάλια” δεν οδηγεί κάπου…
το μόνο αρνητικό που βλέπω στις φετινές ανακοινώσεις είναι οι τιμές που τις βρίσκω (αρκετά) τσιμπημένες αν βάλουμε και το φπα που είναι πλέον στο 6%…
επαναλαμβανόμαστε αλλά δεν πειραζει επειδη ακομη πολλοι δεν κατανοουν…
Σιγουρα ΔΕΝ φθανουμε σε ποσοτητα ως μεταλ κοινο την κεντρικη/βορεια ευρωπη , ΑΛΛΑ σε κάθε περιπτωση που καποιος θα φερει ενα ΠΑΚΕΤΟ γκρουπ οπως αυτο το φοβερο (για τα δεδομενα της εποχης) rockwave 2018 με 2 ημερες ΓΕΜΑΤΕΣ με κορυφαια γκρουπ, ΤΟΤΕ θα επιβεβαιωθει για μια ακομη φορα οτι ο μεσος μεταλλας καθε ηλικιας θα ερθει στανταρ και δεν θα τρεχει στα εξωτερικά.
Μην ξεχναμε, την ημερα των MAIDEN ειχαμε 40.000 κοσμο (ισως και παραπανω…) ενω την προηγουμενη με τους κολοσιαιους Priest, Saxon, Accept, Sabaton ειχαμε περιπου 15.000.
Επομενως τι μου λετε μερικοι οτι δεν υπαρχει ανταποκριση ? Ανταποκριση σε τι ? Σε 5 “τυπου φεστιβαλ” με αχταρμα line-up (βλ. Leprous…) και ισαριθμους headliners που θα τραβουσαν τους περισσοτερους μονο σε συνδυασμο και με αλλα μεγαλα γκρουπ?
Για τις τιμές έγραψα και εγώ απορώ πως δεν σχολιάστηκε ακόμα. Εσείς που θα πάτε πως σας φαίνονται;;
με National έχω ελάχιστη επαφή θα τσεκάρω. IDLES ήθελα να δω οπωσδήποτε, μιας και μόνο αυτοί που μείνανε από την 4άδα των IDLES-Fontaines-Shame-Murder Capital.
επίσης ρε παιδιά, μουσική και φεστιβάλ είναι. δεν είναι κάτεργο… όσοι δεν μπορείτε να βγείτε εκτός να δείτε τις μπάντες που γουστάρετε, δεν είναι κακό να τσεκάρετε αυτά που έρχονται. ποτέ δεν ξέρεις
Μπορώ να πω οτι πιασαμε κουβά στις καθυστερήσεις κύριοι γιατί περίμενα πως και πως να σκάσει Green Day ή Foos. Πόνεσα αρκετά αλλά και εσείς πόσο χατζηδες να μην ξερετε τους National? ουτε εγω ειμαι φαν αλλά ρε παιδία ραδιοφωνο, μεγαλα festivals κτλπ… … Τεσπα, IDLES καλή περίπτωση αλλά δεν φέρνουν την άνοιξη
Εγώ πάρα πολύ ( χατζής )
Χατζήδες λέει . Σαν όνομα τους ξέρω τους national και θα έχω ακούσει σίγουρα τραγούδια τους χωρίς να ξέρω ότι είναι αυτοί.
ΥΓ και γω το χα πιστέψει για green day ρε γμτ. Foos ελπίζουμε ακόμα πιστεύω. 3 ημερομηνίες έκλεισαν όλες κ όλες
National σκόρπια κάτι ραδιοφωνικά τραγούδια,IDLES τους έβαλα να τους ακούσω όταν είδα ότι κάνουν το support στους PJ και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα. Αλλά δεν.
Ε να τους ακούσω και 2 φορές μέσα σε 10 μέρες δεν το βλέπω.
Foo είναι και η “ασημένια” επέτειος (25 χρόνια!) και η λογική λέει ότι θα ετοιμάσουν πράγματα και έξω από φεστιβάλ, αλλά νομίζω είναι εκτός budget για τους Έλληνες διοργανωτές δυστυχέστατα. Θα μου πείς βέβαια, φέτος έκαναν 2 συναυλίες Κροατία και θα χεις και δίκιο.
Καλα να περασουν οσοι πάνε,δε γνωρίζω τις μπαντες κ δεν εχω αποψη.ελπιζω να εχει κατι κ για μας φετος το καλοκαίρι
Κοίτα να δεις που στα social των national έγινε λίγο χαμούλης. Βλέπεις κάτι Ευρωπαίους να γράφουν great billing κλπ. Παίζει να έρθει κοσμάκης και απ έξω {σεβαστό νούμερο κιόλας}. Μπράβο γι αυτό τους το δίνω
Δεν παλευεστε ρε, απορω γιατι γκρινιαζετε . National παρα πολυ καλο ονομα, μια χαρα για το AthensRocks. Επιτελους καποιος κανει την καλη και τους φερνει παλι. Οι Idles ειναι ενα πολυ καλοδεχουμενο και πολυ ζεστο support.
Οι National γαμουσανε με φοβερες σερι δισκαρες μεχρι πριν δεκα χρονια, μετα γιναν το αγαπημενο γκρουπ του Ομπαμα τους μαθανε κι οι πετρες και καπου
εχει χαλασει το γλυκο στα τελευταια τους. Λαιβ μπορει να γαμανε ακομα. Οι Idles σιγουρα το κανουν. Στην Ελλαδα βεβαια μονο Scorpions…
Στο τελευταιο τους θα ελεγα ρε μονο. Μεχρι και το Sleep Well Beast ειναι το λιγοτερο πολυ καλοι οι δισκοι. Πολυ συνεπης μπαντα δισκογραφικα.