δεν ανοίγω συζήτηση για τον πιο επικό δίσκο γιατί θα νυχτώσουμε.
αλλά συμφωνώ οτί ο πιο επικός δίσκος των bathory είναι το twilight.
[SPOILER]και ο τρίτος πιο επικός ever:p[/SPOILER]
δεν ανοίγω συζήτηση για τον πιο επικό δίσκο γιατί θα νυχτώσουμε.
αλλά συμφωνώ οτί ο πιο επικός δίσκος των bathory είναι το twilight.
[SPOILER]και ο τρίτος πιο επικός ever:p[/SPOILER]
Ε να κοιμηθεί να τους ξαναδεί
Αχ Quorthon…ακόμα επιμένουν να σας ανασταίνουν. Τόση δύναμη έχετε πια?
Διόρθωσα.
ευχαριστω για την πληροφορια ρε παιδια αλλα εννοω ΑΝ ζουσε ο Quorthon … και ερχοταν εδω μαζι με τους υπολοιπους ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ. δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
Anyone?:-s
Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά ποτέ κανείς δεν έμαθε ποιοι ήταν οι “υπόλοιποι” στους BATHORY, ούτε καν αν υπήρξαν ποτέ, ενώ τα μόνα live που έδωσαν πάνε σχεδόν 30 χρόνια πίσω.
Για την ακριβεια ο αριθμος των live ηταν απο 6 εως 8,και αυτα στην αρχη οπως ειπε και o ChrisP.Οσο για τα υπολοιπα μελη,οντως υπηρξαν αλλα μαλλον μονο μεχρι το πρωτο album απο εκει και περα,η αναγραφη των ονοματων τους καθως και καποιες φωτο ηταν για να σπαει πλακα ο Quorthon!
Για να το ξεκαθαρισουμε,ειναι πιθανοτερο να αναστηθει ο Quorthon παρα να βλεπαμε live οσο ηταν στη ζωη!
Ώστε… έχουν γίνει Bathory lives;
Τί σου είναι η ζωή, κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούριο…
Εχω ψηφισει επικους, μαλλον λογω Hammerheart που ειναι τ αγαπημενο μου. Αλλα στηριζω εννοειται και black (η οπως αλλιως) περιοδο τους. Ειδικα το πρωτο μεγιστη σαπιλα! Απλα τελειο
Ο τάφος του είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου…κ φυσικά έχω πάει για προσκύνημα
Το κουφο ειναι οτι ο πρωτος drummer τους ο Jonas Åkerlund,ο οποιος ειχε παιξει μονο στα 2 κομματια της Scandinavian Metal Attack συλλογης,εγινε σκηνοθετης και εχει σκηνοθετησει videoclip των Metallica και της Madonna!!!#-o:lol:
και της lady gaga, αυτό που εμφανίζεται με το δερμάτινο με το ραφτό DOOM.
\m/
edit: το google λέει ότι το πρώτο του είναι το bewitched από candlemass, αυτό που βγαίνει ο messiah από το φέρετρο…
το παλικάρι ήταν από τότε πολύ μπροστά
Για εμενα ειναι μαζι τα Hammerheart και Twilight Of The Gods, δεν μπορω να ξεχωρισω… Αλλα ο πιο [B]ΕΠΙΚΟΣ[/B] δισκος ever ειναι το Into Glory Ride.
έτσι 8)
Δεύτερος πιο επικός, αλλά whatever…
κλάιν μωρέ,μιλάμε τώρα για λεπτομέρειες. το θέμα είναι οτί και τα δύο καταπίνουν κόσμους. και μια και είμαστε στο thread bathory το θέμα είναι οτί ο quorthon είναι από τις τιτανοτεράστιες προσωπικότητες του metal. Θεός με το Θ κεφαλαίο.
Σταματήστε τις μπουρδοσυγκρίσεις γιατί κρατιέμαι με κόπο να μη σας αρχίσω.
εγώ παρόλα τα φρονήματα παραμένω ενωτικός πάντως 8)
παρολο που δεν μου αρεσουν οι Bathory με αυτη τη περιγραφη που εκανες αδερφε κατεβαζω το δισκο και [B]θελω[/B] να μου αρεσει!!!:)
δε γίνεται να μην σου αρέσουν οι επικοί bathory
ακόμα περισσότερο από to hammerheart θα κολλήσεις με το twillight of the gods, αλλά γενικά άκου όλα τα επικά των bathory. pure fucking steel :lightsabre: