Best Maiden's album

Merika aytonohta gia shmera pragmata pou omws dhmiourgithikan tote apo tous Arxaious Ellines(den tha pw progonous mou giati opoios neoellinas exei tin entypwsh oti einai geneologika apogonos tous tote tha prepei na kounksei polle fores to kefali tou…) kai an den ypirxan oi zwes olwn mas tha itan poly diaforetikes… Den paw mia ton ethnikismo alla oute kai tin iswpedwsh ths paradoshs kai tis istorias.
“H istoria einai episthmh YPOKEIMENIKH”

=D>
Συμφωνώ 100%.Με έσωσες από πολύ γράψιμο.

Το πρόβλημα με τον Μέγα Αλέξανδρο δεν είναι ότι ήταν πούστης.
ΤΟ πρόβλημα είναι ότι ήταν ο Χίτλερ της εποχής του. Και αυτά που τεχνηέντως γράφονται ότι διέδοσε πολιτισμό είναι πάπάρια-μέντολες. Οι χώρες που κατέκτησε είχαν φοβερό πολιτισμό.

off topic:

BRAVE NEW WORLD

Δεν νομιζω να μαθουμε ακριβως αν ηταν χιτλερ η οχι.Εγω απο’τι ξερω σεβαστηκε τις παραδοσεις, τις δοξασιες και γενικα τα ηθη και τα εθιμα των χωρων που κατεκτησε αλλα δεν το χω ψαξει το θεμα οποτε…Ενταξει Παναγία σίγουρα δεν ηταν αλλα το Χιτλερ τον υποτιμά.Ο Χίτλερ ηταν παρανοϊκός.

Δεν σεβάστηκε τις παραδόσεις, απλά καραγούσταρε το πέρσικο λούσο των βασιλιάδων, το λαουτζίκο τον πήδαγε. Τεσπα, ας λήξει εδώ

Τόσες πολλές μαλακίες μαζεμένες πρώτη φορά διαβάζω. Και μετά κατηγορούσαμε τον lonesome… :?

Για το ποστ του guardian λες ε? :lol:

Ε μα δεν είναι προφανές? guardian κατάστρεψες το τόπικ! :lol: :lol: :lol:

E ante,rikse kai esy tin kafrila sou! :lol: (filika panta…)

E ante,rikse kai esy tin kafrila sou! :lol: (filika panta…)[/quote]

Στην αρχή είχα σκοπό να απαντήσω σοβαρά, αλλά βλέποντας την τροπή που πήρε το θέμα και τις ανακρίβιες που γράφονται (για να μην μιλήσω για κάποιες χτυπητές περιπτώσεις ηλιθιότητας) αποφάσισα να μην εκθέσω τις απόψεις μου. Δεν έχει κανένα νόημα.

_ _ _ _ _ _ _ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8- ](,) ](,) :-- :-- :-- :-#

ρε μαγκες τι να πω.αν εμεις που ειμαστε ελληνες υποτιμουμε την συνισφορα των αρχαιων ελληνων στις επιστημες τα γραμματα και τις τεχνες τι να πω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.δεν χρειαζεται βεβαια να καπηλευομαστε την συνισφορα τους αλλα αυτο δεν αναιρει τα οσα εχουν προσφερει στο πολιτισμο,οι αριστοτελης,σωκρατης,θουκιδιδης,φειδιας,ευκλειδης.ολες οι συγχρονες επιστημες σε μεγαλο βαθμο στηριζονται στις ανακαλυψεις των αρχαιων…

οσον αφορα τον μεγα αλεξανδρο.εδω μιλαμε για 2000 πριν.μην συγκρινεται τις σημερινες καταστασεις με τις τοτε.εδω υπαρχουν σημερα ιμπεριαλιστες που προκαλουν πολεμους που υποτιθεται οτι εχουμε διδαχθει τις καταστροφες που προκαλει ενας πολεμος ,α κατακρινεται τον αλεξανδρο που ζουσε σε μια εποχη που κυριαρχουσαν οι βασιλιαδες και οι κατακτητικοι πολεμοι??
δεν λεω οτι ηταν αγιος αλλα δειτε και κανενα ντοκιμαντερ που μιλανε ξενοι ιστορικοι και θα καταλαβετε την συνισφορα του στην διαδοση του πολιτισμου…ε οχι και να συγκρινουμε τον αλεξανδρο με τον χιτλερ!!δεν μπορειτε να συγκρινεται με τα ιδια κριτιρια οσα συνεβαιναν τοτε με οσα συμβαινουν σημερα.διαφορετικα πολιτευματα τοτε,διαφορετικος πολιτισμος,διαφορετικες κοινωνιες.

βεβαια ειμαι καθετα αντιθετος με κατι τυπους οπως τον τηλεβιβλιοπωλη τον λιακοπουλο που καπηλευονται την προσφορα των αρχαιων ελληνων για εθνικιστικους λογους και για να πουλησουν κανα βιβλιο παραπανω.

στην εποχή της ισοπέδωσης και της απόλυτης κριτικής που ζούμε,μερικά post ήταν τουλάχιστον αστεία…
για το έργο του Αλέξανδρου μιλούν ΟΛΟΙ οι ιστορικοί και το θαυμάζουν εξίσου…
κι όπως σωστά αναφέρθηκε,άλλες οι εποχές τότε…
επίσης,δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν,αλλά μην το αλλοιώνουμε ή το λησμονούμε…

Ο Λιακοπουλος δεν καπηλευεται τιποτα… Αυτος λεει δικες του βλακειες… Οι Αρχαιοι Ελληνες ειχαν αποικιες στο φεγγαρι, ηλεκτρικο ρευμα, κλπ…
Αφηστε το παρελθον και κοιταξτε το μελλον, τωρα τι κανουμε εχει σημασια. Και δυστυχως δεν κανουμε τιποτα για να παμε μπροστα.

Off topic:Poio album twn Maiden den exei poly psyla stin mixh to basso?? Yparxei kanena??

εγω παντως απο ολη την συζητηση εχω καταλαβει τις πολιτικες πεποιθησεις καποιων ατομων…

ο Μ.Αλεξανδρος ηταν ενας απο τους μεγαλητερους στρατηλατες,αν οχι ο μεγαλυτερος!!!
καμια σχεση βεβαια με τον χιτλερ.

Το οτι ηταν μεγαλος στρατηλατης, δεν σημαινει οτι δεν ηταν και ιμπεριαλιστης.

εκεινη την εποχη το ονειρο ολων ηταν η κατακτηση του κοσμου.
οποτε δεν μπορεις να το κατακρινεις μα βαση τα σημερινα δεδομενα

Εγώ από την συζήτηση κατάλαβα ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν ιστορία από τα διάφορα Illuminati που μας έχουν πήξει, τα παιχνίδια των pc και τα βιβλία ιστορίας του δημοτικού. 8)

Εγώ από την συζήτηση κατάλαβα ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν ιστορία από τα διάφορα Illuminati που μας έχουν πήξει, τα παιχνίδια των pc και τα βιβλία ιστορίας του δημοτικού. 8)[/quote]

+1 :smiley: :smiley: :smiley: