The number of the beast.Τέλος.
Brave New World.
Piece Of Mind
Εντωμεταξύ υπάρχει ακριβώς ίδιο thread.
Ενιγουέι…
Iron Maiden & Seventh Son.
Αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα.
Διαλέξτε όποιο θέλετε.
Ακολουθεί και το Somewhere από πολύ κοντά.
Η σειρά για μένα έχει ως εξής:
-
Powerslave και τα μυαλά στα κάγκελα.
-
Seventh Son of a Seventh Son - Somewhere In Time
-
The Number of The Beast - Piece of Mind
-
Iron Maiden - Killers (πολύ υποτιμημένα albums σε σχέση με τα άλλα… α ρε Di Anno…)
-
Άντε και το Brave New World, αν και δεν συγκρίνεται σαν σύνολο με τα παραπάνω (γνώμη μου πάντα).
Τα υπόλοιπα δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα συγκρίνω με τα παλιά διαμάντια. Αν και το καθένα έχει από 2-3 κομματάρες (Paschendale, Different World… ) δεν μου λένε κάτι. Μου άφησαν περισσότερο την αίσθηση ότι απλά βγήκαν για να βγουν και να κάνουν άλλη μία περιοδεία οι Maiden…
Piece of mind φυσικά
αυτο.-
ρε παιδια κατι ασχετο αλλα επειδη το διαβασα εδω μεσα,τι σημαινει ποζερας?επειδη ειμαι και λιγο γεροντακι γιαυτα.
Μπορεί να σημαίνει ή λάτρης της glam (Cinderella, Motley Crue κλπ) ή skateας με καπελάκι element μπλουζίτσα dc κλπ.
On topic: [SIZE=“4”]Seventh Son of a Seventh Son[/SIZE]
Agreed
Για μενα χαλαρα Powerslave καθε κομματι απλα απιστευτο σε αυτο τον δισκο!!!:respect:
Καταρχην ελεος!!!Τραγικοι!Τραγικο!
Δεν ειναι καθολου στανταρ δεν υπαρχει αναφορα σε αρχαιοελληνικο βιβλιο οτι ο Μεγας Αλαξανδρος ηταν αδερφη.Οι μοναδικες τετοιες αναφορες γινονται σε βιβλια που γραφηκαν χρονια αργοτερα απο ρωμαιους συγγραφεις της περιοδου της παρακμης και των οργιων αυτα εβλεπαν αυτα εγραφαν.
Ποιο?Ε?
Δεν το πιστευω οτι πιστευεις οτι υπαρχει υποκινουμενη προπαγανδα για αναφορες υπερ των Ελληνων.Μια ζωη φριττω και φωναζω για ακριβως το αντιθετο.Τελευταιο παραδειγμα η απομυθοποιηση της καταστροφης της σμυρνης.Η οποια ισχηριστηκε οτι δεν εγινε.Οι περσες δεν ξερω αμα ξερεις ηταν η κυρια απειλη καταστροφης της Ελλαδας μια και ειχαν γινει ηδη 2 μεγαλες επιθεσεις πριν ο Αλεξανδρος ξεκινησει την εκστρατεια εναντιον τους…Το θεωρεις ιμπεριαλισμο?Το δεχομαι εγω οχι…και μην ξεχνας οτι τοτε μονο πολεμος υπηρχε δεν ειναι
τ σημερινα δεδομενα…Οσο για τους δουλους δεν ηταν η κατασταση οπως την φανταζεστε…Οχι οτι δικαολογω την κτασταση οι οτι ισχυριζομαι οτι δεν υπηρχαν…Απλα οι δουλοι ειδικα στην αρχαια Αθηνα απλα στερουταν καποια πολιτικα δικαιωματα και ηταν υποχρωμενοι να δουλευουν σε δημοσια εργαΥπηρχε βεβαια μεγαλη υποτιμητικοτητα απεναντι τους.Παρ ολα αυτα δεν τους φεροταν σα ζωα ειχαν δικαιωματα νοπως να συμμετασχουν σε μεγαλες γιορτες και να καταλαμβανουν δημοσιες θεσεις και να στηνουν επιχειρησεις…Τονιζω η κατασταση τους δε ηταν καθολου ευχαριστη αλλα δεν ηταν η θεωρουταν αντικειμενα…
Οχι δεν ειναι ολα τα βιβλια ιστοριας ιδια ομως οι γνωση δεν προερχεται μονο απο το σχολειο το θεμα ειναι τι διαβαζεις εξωσχολικα.Δεν λεει τιποτα ας πουμε που το βιβλιο ιστοριας της αλβανιας δειχνει τ κρατος των αλβανων μεχει τα Γιαννενα…Οσων αναφορα το κρυφο σχολειο ειναι προπαγανδα της Εκκλησιας
αλλα μη μπερδευεις την Εκκλησια με την Ελλαδα…
Αυτο που λες ειναι τουλαχιστον προστυχο
υπαρχουν ερευνες και σαφη επιστημονικα στοιχεια που δειχνουν οτι οι το DNA των αρχαιων κατοικων του ελλαδιτικου χωρου ειναι ταυτοσημο με αυτο των σημερινων…
Το πρόβλημα με τον Μέγα Αλέξανδρο δεν είναι ότι ήταν πούστης.
ΤΟ πρόβλημα είναι ότι ήταν ο Χίτλερ της εποχής του. Και αυτά που τεχνηέντως γράφονται ότι διέδοσε πολιτισμό είναι πάπάρια-μέντολες. Οι χώρες που κατέκτησε είχαν φοβερό πολιτισμό.[/QUOTE]
Συγκρινεις ενα παρανοικο προπαγανδιστη ρατσιστη και εναν ανθρωπο που ολοι ακομα και αν δεν τον ξερουν τον μισουν μετον Μεγα Αλαεξανδρο?Ακου διαφορες.Ο Αλεξανδρος δεν ειχε ρατσιστικα αρειοφυλετικα κινητρα.Η εκστρατεια του ειχε πολιτιστικο χαρακτηρα και αυτο φανερωνεται απο τις ομασες επιστημονων που ειχε μαζι του.Κανεις μεγα λαθος οι πολιτισμοι που αντιμετωπισε ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν με εξαιρεση τον Περσικο και τον Αιγυπτιακο τελειως απολιτιστοι.Τον Χιτλερ απο οπου περασε τον μισουν ενω οΜεγας Αλεξανδρος λατρευεται απο λαους της Ασιας και σημερα μερικοι ακομα ισχυριζονται οτι ειναι απογονοι του.
Ακριβως…
Ακυρο ανυποστηρικτο τελος…[/QUOTE]
Τα πρώτα 7 είναι όλα αριστουργήματα. Τα μόνα άσχημα άλμπουμς είναι το No Prayer… και τα 2 με Blaze.
Το Iron Maiden όμως είναι το αγαπημένο μου.
βασικά πλέον πιστεύω ότι κατέληξα στο BNW !!!
αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα #-o #-o #-o
επειδή είναι πολλά που θέλω να σχολιάσω αλλά δεν προλαβαίνω ας σταθώ σε αυτό
σε πολλές χώρες της ΑΣΙΑΣ (σε τίποτα ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κ.λ.π.) τον ε΄χουν σαν τον διάολο δηλαδή λένε στα μικρά παιδιά φάε το φαγητό σου μην έρθει ο μέγας Αλέξανδρος και σε πάρει …
Yπαρχουν λαοι στην ασια που εχουν σημαιου του κρατους τον μεγα Αλαξανδρο και τον λατρευουν σα θεο…Λατρευει κανεις τον χιτλερ σαν θεο απο τα κρατη που επιτεθηκε?Ακομα και λιγα να ειναι τα κρατη που τον λατρευουν που δεν ειναι αποδεικνυει οτι δεν ειναι θεοτρελος σφαγεας…Οταν πολεμησε με το πριγκηπα μιας χωρας της ινδιας αφου νικησε τον στρατο του τον θεωρησε τοσο καλο πολεμιστη που του επεστρεψε το βασιλειο του…Οχι και αιμοδιψης ιμπεριαλιστης οχι και Χιτλερ
Προσωπικά αγαπημένο μου είναι το Piece Of Mind, αλλά βλέπω στο poll μία πρωτόγνωρη μοιρασιά στα ποσοστά και αυτό μόνο θετικό είναι για τους Maiden. Κανένα άλμπουμ δεν παίρνει αυτοδυναμία:)
*Όσον αφορά στον πολιτισμό μας και τα συναφή… ΟΛΟΣ ο κόσμος προσκυνά την Ελλάδα και την ιστορία της και μεις οι… υποψιασμένοι χαρακτηρίζουμε την ιστορία μας “φτιαχτή” και “όπως μας τη σερβίρουνε”. Αυτό είναι το σημείο της κατάντιας μας. Θα πάθετε πλάκα με αυτά που θα διαβάσετε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=IQFLrqO41Vk
Α και κάτι τελευταίο. Όταν αναφερόμαστε σε ελληνικό πολιτισμό ΜΟΝΟ στον Αλέξανδρο δεν αναφερόμαστε. Μιλάμε μάλλον για τους μεγαλύτερους επιστήμονες και φιλοσόφους της Ιστορίας, για κάτι “χρυσούς Αιώνες”, για κάτι Παρθενώνες και αγάλματα του Δία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα τόνο άλλα…
Ακομα ενα δηλωτικο της ποιοτητας τους…
Γύρισα τόσο μεθυσμένος σπίτι, που ξέχασα να βάλω τη σίτα στο παραθύρη μου. Πρέπει να΄ξυπνησα με πάνω απο 80 καινούργια τσιμπίματα κουνουπιών.
Δεν ανοίγουμε ένα θρεντ για το Μεγαλέκο να τα πούμε εκεί γιατί θα αρχίσουν να γκρινιάζουν οι μοδεράτορες και θάχουν και δίκιο?